• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
palemka - a ciebie ten brzuch boli tak pod samymi zebrami czy nizej? bo u Ciebie to brzmi jak bole na tle nerwowym albo zespol jelita drazliwego. W wypadku ostatniego bardzo pomaga zmiana diety, zero gazowanych napoi i cos tam jeszcze :)

asiulek - jejku jejku jejku!!! kompletnie nei tak, to zaden przytyk nie mial byc! kotek! ja po prostu takie mam doswiadczenie z jednym ginem i od kilku znajomych tkie teorie slyszalam. Pewnie, ze moze byc inaczej! Zaden przytyk!

jos - eeeeeeeekstra!!! do roboty! :))))) ktory masz teraz dc? :))))

młoda - juz lepiej?

a my dzis bylismy na zakupach pol dnia i bylo bosko :)))) wydalismy kupe kasy ale w koncu mam tenisowki :) troche jeszcze nawet bylo resztek z przecen. Uzupelnilam zapas kremow, fluidow i mydla do twarzy. Po wczorajszej silowni ledwo sie ruszam ale jutro chyba znow pojde (jesli zdarze wstac, bo czynna jakos krotko w niedziele).

sciskam was mocno lalunie!

reklama
pok : hej
ty tez widze napadlas dzis na entrum handlowe ahahaha
ja z tej radosci z dobrej nowiny nakupowalam couszkow w ktore sie nie wcisne za kilka m-cy a moze juz nigdy ? hahahaha:-D

a co do cyklu ... yyyyyyyy do dziela... sek w tym ze ja juz mam 20dc dzis :)
no i jeszcze @ nie wrocila po poronieniu a gin pwoiedzial z emozna na nia czekac miesiac nawet polotra
wiec co do cyklu to jestem troche zagubiona

młoda - ciesze sie, ze juz lepiej :) moze Ty tez juz idz spac i odpocznij po tych nerwach :)

jos - ja cale szczescie nie musze chodzic po centrach handlowych, ktorych nienawidze z calego serca. Tutaj w centrum jest kilka ulic ze sklepami, jeden kolo drugiego - jak centrum haldowe tylko milej, bo na otwartym powietrzu. Jest czym oddychac :) chociaz centra maja te zalete, ze sie chodzi z zimnego w gorace na okraglo ale... nie lubie ;/ z eszta mieszkamy 3 minuty na piechote od strefy zklepow, wiec nie ma co jechac na drugi koniec miasta do centrum handlowego, w ktorym jest mniejszy wybor.
ja liste imion mam bardzo uboga a M. nie podoba sie chyba zadne :) za to sam nie potrafi zadnej alternatywy znalezc. Ostatnio w ogole zamknal temat i powiedzial, ze do niego wroci jak juz bedziemy mieli o czym rozmawiac (=czyt. jak bede w ciazy w koncu kiedys).

Ostatnia edycja:
pok : no fakt
u nas w stardowanym miesci etez nie chceili zrobic centrum i sa uliczki i sklepy i ejst przyjemniej!:przestrzennniej :)
ale z kolei nie znajduje wszystkich firm, ktore lubie no i w C.H. jest szybciej... wszystko skupione w jendym
a mam takie centrum gdzie smigam jak swiatlo bo znam jego uklad juz prawie na pamiec i takie zakupy sa super efektywne, nie trace czasu

ja ide lulac
wogole to mnie mdli bo chyba duzo lakomie sie nazarlam czekolady przywiezionej przez meza z twojej nowej ojczyzny
do jutra!

POk na pewno bedziesz w ciązy moze juz niedługo :**
Zycze Ci tego
A spać to mi sie nie chce :P ale odpoczywam leże sobie;* :-);-)

Jos dobranoc ;* ;-)

reklama
czekolada - mniam!!!! nie jadlam juz dawno.... :( i chyba dlugo nie pojem bo musze schudnac te 7kg to lipca... alez mi sie nie chce :)

tez juz spadam

buziolki!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry