• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Pok spoko ja tam nie wiezielam tego do siebie , napisalam tak w razie w , jakby cos bylo niejasne ;)
zazdroszcze tej silowni troche , ja sie wzielam za siebie tuz przed zajsciem w ciaze , moze nie tyle chudniecie , bo nie musialam , ale troche formy i rzezba , no i juz fajnie zaczelo sie i szybko sie skonczylo :-D a teraz to sobie poczekam

slodkich snow :)

i <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< oraz mase &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

Cześć Rurka :laugh2: A dziękuję, temperaturka w normie, czyli 37,02 :tak: @ dalej brakuje, a to już 36dc u mnie ;-) Zastanawiałam się, jak długi "miał być" ten cykl, i wychodzi na to, że 34 dniowy, więc małpa spóźniona już 2 dzień i na razie jak widać nie zapowiada się, żeby miała przyjść ;-)
smiley-32.gif

A co u Ciebie Kochana?... :-) Jak samopoczucie? Testowanie już też widzę, niedługo! :laugh2:

Ostatnia edycja:
Wita sie i palma :-D z rana :-)

Ziółka sobie już zaparzyłam na brzusio i zaraz będę pić, wynika z tego wszytskiego, ze się zapalenia błony śluzowej żoładka nabawiłam i te ziółka mi pomagają plus siemię lniane, które musze zakupić dziś :):tak:

A jak mija niedzielny poranek szanownym Paniom ?

Mi się małpa spóznia - jeden dzień tylko, ale zawsze jest regularna, myślę, że to przez chorobę ;)

Cześć Palemko :-) Cieszę się, że ziółka pomagają :tak: Jedz teraz tylko same lekkie rzczy, żeby brzuszkowi pomóc się zregenerować i przy okazji nie zmienić w patyczaka ;-) :laugh2:

A cóż to za choroba Ci przesunęła @?... Bo jeśli masz na myśli tylko żołądek, to... ja na Twoim miejscu miałabym nadzieję na inne przyczyny ;-)

reklama
hej wszystkim !
u nas niesmialo za oknem wychodzi slonce :)
poranna kawa maly slucha piosneek-wierszy i mi obok o wilku rymuje :) hehehehe
niezly klimat na rozpoczecie dnia : " jak ne bede krzyczec to wilk mnie nie zje " heehhe
jego tez nie - jak nie bedzie krzyczec ;) mowie wam czasem sie mozna osikac

serg : &&&&&&&&&&&&&&&& :) super temp, niech @ nie przylazi

pok : ja zapomnialam ty faktycznie masz zaraz slub :) alors? sukienka wybrana???????????? fryzurka i reszta? :)

asionek : usmialam sie z twojej spotrtowej motywacji
ja tez po kilku latach przerwy zapisalam sie na tenis, juz teraz nie pamietam ile przed ciaza ( miesiac, poltora?) w kazdym razie poszlam tam 2 czy 3 razy ostatni juz w ciazy
abonament zaplacony na rok :) i juz tam nigdy nie wroilam ani po porodzie sie nigdzie sie nie zapisalam
a teraz wlasnie mnie nachodzi na fitnes, joge
moze to znak hehee? wstrzymam sie z abonamentami rocznymio ale moze trza sie zapisac zeby cos sie ruszylo? :)

palemka : hej

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry