• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czesc dziewczynki :-)

Gumisia kurcze tez nie wiem co o tym myslec...moze poczekaj pare dni i zrob jeszcze jeden tescior albo lec na bete :tak:

Serg widze ze piekna tempka,a moze skusisz sie na testa ????

Maz w pracy, bedzie ok 15-tej,chlopaki beda ogladac Awanture o Basie,a ja z kawa na necie :-p

reklama
Mloda doczytalam ze wczoraj brzuszek cie troszke bolal mam nadzieje ze dzisiaj juz nie ma sladu po bolu ...;-)

Oj chyba zmykam na Awanture bo tez lubie ten film,jak ktoras tez lubi to leci na jedynce :-)

beta nic nie da jak test nie wychodzi, bez sensu, trudno czekam, robilam w piatek dzisiaj, zrobie we wtorek i pozniej w czwartek jak cos, sama nie wiem co o tym myslec ale jakos nie mam nastroju:( wiec nie obrazcie sie uciekam, bede jakos na dniach

hej :)

Jos jejku jaki Poldus slodki ;) ja juz tez chce takie wierszyki do sniadanka :)
cykl po poronieniu tak wczesnym powinien wrocic normalny , ale wiadomo roznie bywa .... w kazdym razie trzymam mocno &&&&&&&&&&& :)

Gumisia moze idz jutro na bete ? &&&&&&&&&&& dla ciebie :)

a gdzie sie podziewa Lazurowe ??
Kotek tez nie pisze ??

hej mamusia
ja wstalam o 8h15 ale tak do konca wyspana nie jetsem
moglabym pospac dluzej
ale polezalam sobie troche maz zajal sie poldusiem az do teraz
zaraz idziemy na spacer na targ
a moze ich samych wysle?? hihihihiih ;)

asionek : juz nieldugo uslyszysz wierszyki i inne :)))))))))))))))))))))))))))))

gumisia : kurde nien kumam z testem... moze faktycznie najlpeiej bete?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry