Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
asionek : przysiegam ci ze powiedzial ze od zebow nie ma temepartury
a ja za kazdym razem od 18 m-cy jakw ychodze od lekarza i widzi ze ida zeby to na rytunowym badaniu ( nie choroba) zapisuje doliprane na goraczke i bol " bo ida zeby"
ehhh... szkoda gadac... rece opadaja... ale czlowiek sie boi o dziecko i daje... a pozniej wyzywa
pok : a miala s^rzerwe od papierosow? ja tak mam jak dlugo nie pale, to mnie zmuli od 1go, a jak pije to jzu w ogole szok...
a alkohol, bo licze ze jak najszybciej zajde w ciaze, moze przedwczoraj anwet zaszlam
nigdy nie wiadomo wiec od zeszlego tyg nie pije![]()
jakos poczekam, jak bedzie wszystko ok zrobie bete po wizycie u lekarza, a ponownie test zrobie we wtorek jak wyjdzie test pozytywnie to znaczy ze ten byl jakis felerny a jak wyjdzie negatywny poczekam jeszcze do czwartku i w czwartek zrobie kolejny i wtedy podejme decyzje co dalej, a narazie o tym nie mysle, na szczescie mam ogrom robot domowych bo ugoszczenie rodzinki przez 3 dni spadlo na mnie wiec nie mysle, musze nasgonic tez prace magisterska wiec jakos czas leci, co ma byc to bedzie,
Witam się niedzielnie.
Wczoraj pozaznaczałam posty żeby odpisać i- w końcu oddałam lapka mężówi i zapomniałam:-(
No ale to co najważniejsze to Maja wczoraj miała niską temperaturę ale sama jej zeszła i dziś jest już okTak bardzo się cieszę
Widzę że są jakieś nowe osoby, tzn może i nie nowe ale ja ich jeszcze nie znam.

) !!!