• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ale ci fajnie. Ja po tej chorobie to nie szybko wyjdę bo jesteśmy do tyłu ze szczepieniem więc musimy uważać

Dzień dobry kobietki, wpadłam na chwilkę Was zobaczyć!

Gumisia kochana a @ już spóźniona tak? Trzymam kciuki za Ciebie i pozytywny kolejny test!

I buziaczki dla całej reszty!!!!!!!

hej dziewczyny

gumisia powtórz test za kilka dni albo idz na bete będziesz miała jasność;)

pok szkoda kochanie ze się żle czujesz, najwidoczniej to była wybuchowa mieszanka;)

Ja już w czwartek odstawiłam dupka. Czekam na @. Czuje sie marnie brzuch kuje jakoś i bola cycole;-( ale dam rade:-)

jestem , przespalam pol dnia :/ zle sie znowu czuje i sil brak i jedyne co mi dobrze idzie to spanie , ale w dzien , bo juz w nocy wierce sie krece i spac nie moge ....

asionek : przysiegam ci ze powiedzial ze od zebow nie ma temepartury
a ja za kazdym razem od 18 m-cy jakw ychodze od lekarza i widzi ze ida zeby to na rytunowym badaniu ( nie choroba) zapisuje doliprane na goraczke i bol " bo ida zeby"
ehhh... szkoda gadac... rece opadaja... ale czlowiek sie boi o dziecko i daje... a pozniej wyzywa

pok : a miala s^rzerwe od papierosow? ja tak mam jak dlugo nie pale, to mnie zmuli od 1go, a jak pije to jzu w ogole szok...

a alkohol, bo licze ze jak najszybciej zajde w ciaze, moze przedwczoraj anwet zaszlam ;)
nigdy nie wiadomo wiec od zeszlego tyg nie pije :)

hehe ni no lekarz jakis lewy jest :(
ja tez nie pilam jak sie staralismy o dziecie :) w koncu po co sie narazac na zle samopoczucie ?? :)

jakos poczekam, jak bedzie wszystko ok zrobie bete po wizycie u lekarza, a ponownie test zrobie we wtorek jak wyjdzie test pozytywnie to znaczy ze ten byl jakis felerny a jak wyjdzie negatywny poczekam jeszcze do czwartku i w czwartek zrobie kolejny i wtedy podejme decyzje co dalej, a narazie o tym nie mysle, na szczescie mam ogrom robot domowych bo ugoszczenie rodzinki przez 3 dni spadlo na mnie wiec nie mysle, musze nasgonic tez prace magisterska wiec jakos czas leci, co ma byc to bedzie,

trzymam &&&&&&&&&& , bedzie dobrze :)

Witam się niedzielnie.
Wczoraj pozaznaczałam posty żeby odpisać i- w końcu oddałam lapka mężówi i zapomniałam:-(
No ale to co najważniejsze to Maja wczoraj miała niską temperaturę ale sama jej zeszła i dziś jest już ok:-D:-D:-D Tak bardzo się cieszę

Widzę że są jakieś nowe osoby, tzn może i nie nowe ale ja ich jeszcze nie znam.

super , ze Maja juz lepiej dzisiaj !! ciesze sie bardzo , a ty pewnie bardziej ;))

A tu jak zwykle w niedziele - niedzielnie :happy2::happy2::happy2:
Palma się wita ( hahahah wiecie co napisałam wczesniej, tylko poprawiłam - palma się pita :szok:) !!!
Zaparzyłam sobie siemię lniane i pije i pije i pije ... fuuuuuuuuuuj :shocked2:

agapa - bardzo się cieszę, że Twojej córuni już lepiej :-D
asionek - kurcze ciekawam co to takiego jest, że kobity w ciąży spać nie mogą w nocy, moja szwagierka tez to miała :confused:
lil - buziaki :-D
pok - ja tam też wrogiem alkoholu nie jestem, nawet podczas staranek ... :tak:
gumisia, ewula - &&&&&&&&&&&&& :tak:
mlodam, jos - hej ho !!!:blink:

Palemko kochana oj siemię zaparzone to taki kisiel nie? Ja kiedyś też chciałam pić, ale poległam. MEDAL DLA CIEBIE! A jak u Ciebie sytuacja z @? Przyszła?

Ewulka hejka!

Asionku śpij ile się da!

Ja dziś trochę nie wiem jak się czuję, bo właśnie miałam na papierze śluz z żywo czerwoną krwią. Nie wiem co mam czuć, bronię się rękami i nogami przed paniką i dołem. Dobrze, że tak sceptycznie podchodzę do tej ciąży - obiecałam sobie nie rozpaczać w razie co - choć może to bezdusznie brzmi. Nie dam rady się znowu dołować. Czekam co dalej.

Hejka Jos właśnie zauważyłam posta Twojego! :)

lil kochana hej :)
3mam kciuki zeby wszystko bylo ok, nie stresuj sie
plamienia w pierwszych m-cach sa bardzo czeste!
nie nakrecaj sie, choc wiem ze ze to latwo mowic...

reklama
Jos dzięki - mam nadzieję, że uda mi się nie nakręcać, ale na chwilę zaczęłam czytać w necie o takim śluzie z żywo czerwoną krwią i możesz się domyśleć, co się naczytałam. Ale już nie czytam.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry