• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jos - to normalne, ze po dwoch dniach antybiotyku temp wrocila do normy. to znaczy, ze antybiotyk zadzialal. Gdyby Poldek sie dalej zle czul, to by znaczylo, ze antybiotyk zle dobrany. Nie becwaluj lekarza :)

sergi - pieknie ta Twoja tempka wyglada!!! trzymam kciuki za sikacza :)

gumisia - jak to "beta nic nie da jak test nie wychodzi"??? no wlasnie wrecz przeciwnie. Beta daje 100% pewna odpowiedz (jesli lab nie pochrzani probowek) a sikacze moga sie mylic. Ja tez znam kumpele, ktorej test sikany wyszedl dopiero w 10 lub 11 tc. Dobrze, ze wczesniej bete robila... Idz na betke kochana, to sie przestaniesz denerwowac niepotrzebnie. Chyba, ze zle Cie zrozumialam ;/
i doczytalaam dalej - jak to beta nic nie da!? to wlasnie beta jest pewnym testem a nie sikacze. Sikacze mylą się na okrągło a beta da Ci jednoznaczna "diagnoze". Beta da wszystko.

A u mnie dzis przedostatni dzien brania progesteronu. Mimo, ze go biore to temp spada (jutro ostatni dzien cyklu), wiec wszystko ok. naturalny moj prog spada a sztuczny jest :) dzisiaj jest mi od rana strasznie niedobrze ale tak nieludzko niedobrze. Probowalam wymiotowac ale z marnym skutkiem niestety. nie wiem czy z kotlecikami mielonymi cos bylo nie tak, czy ze szpinakiem czy za duzo czosnku, czy jakas skorka od pomidora mi sie zatrzymala czy to moze te 3 papierosy i 2 drinki wieczorem. A moze wszystko naraz? A moze progesteron? Nie ma co sie zastanawiac nawet, bo w samopoczuciu nie pomoze. Niedobrze to niedobrze.
Od popoludnia do 4 rano mamy gosci, wiec sie popołudniu nie pojawię.

buzi

reklama
pok : wyjsciowa temperatura to byla 37,5 i raz max. 38,0
wiec duzo od antubiotyku spadac nie musialo
pytalam lekarza czy na pewno nie od zebow a on ze od zebow sie temperatury nie dostaje
tak jasne i po szczepieniu tez nie
i 2 dni pozniej przez przypadek zapewne wykielkowal zabek :)
abntybiotyk nie byl potrzebny
wiec podtrzymuje moje zdanie :

lekarz becwal :)
do kwadratu

ja obstawiam na drinki i papieroski :)
a ja sie pozegnalam oficjalnie z alkoholem kilka dni temu
i mam nadzieje ze na dlugo choc mnie korci ;)

kurcze po dwoc drinkach i kilku papieroskach nigdy sie tak strasznie nie czulam. Ja obstawiam jednak mielone kotleciki z pomidarmi i duza ilosc czosnku ;/

no to teraz jak dalas pelen obraz sytuacji to pewnie, ze lekarz becwal :)))))

a czemu sie pozegnalas z alkoholem?

Jos niezly lekarz ;)
to nawet ja wiem , ze podczas zabkowania moze byc temperatura i po szczepieniu tez

Pok ja obstawiam te driny i papierochy ;) albo wszystko naraz hehe

asionek : przysiegam ci ze powiedzial ze od zebow nie ma temepartury
a ja za kazdym razem od 18 m-cy jakw ychodze od lekarza i widzi ze ida zeby to na rytunowym badaniu ( nie choroba) zapisuje doliprane na goraczke i bol " bo ida zeby"
ehhh... szkoda gadac... rece opadaja... ale czlowiek sie boi o dziecko i daje... a pozniej wyzywa

pok : a miala s^rzerwe od papierosow? ja tak mam jak dlugo nie pale, to mnie zmuli od 1go, a jak pije to jzu w ogole szok...

a alkohol, bo licze ze jak najszybciej zajde w ciaze, moze przedwczoraj anwet zaszlam ;)
nigdy nie wiadomo wiec od zeszlego tyg nie pije :)

alkohol w normalnych ilosciach (nie chlanie na umór) nic nie zaszkodzi przez peirwsze 2 tygo po owu, bo sie fasola odzywia nie Toba tylko (i teraz nie wiem czy dobrze pamietam) resztkami cialka zoltego czy jakos tak. ale jak sie lepiej czujesz niepijac to oczywisci enie pij :) ja tam jest chojrak, bo owu nie mialam to se moge ;-)
Ja sobie czasem popalam i nawet po dlugiej przerwie nigdy mnie nie muli, wiec obstawiam te kotelty :) po dwoch drinkach to na pewno bym sie zle nie czula :))

kurcze jos - palant z tego lekarza. nawet doroslym ludziom temp rosnie jak cos z zebem sie dzieje. Mi jak osemka wyrastala to mialam straszna goraczke. kretyn jakis.

jakos poczekam, jak bedzie wszystko ok zrobie bete po wizycie u lekarza, a ponownie test zrobie we wtorek jak wyjdzie test pozytywnie to znaczy ze ten byl jakis felerny a jak wyjdzie negatywny poczekam jeszcze do czwartku i w czwartek zrobie kolejny i wtedy podejme decyzje co dalej, a narazie o tym nie mysle, na szczescie mam ogrom robot domowych bo ugoszczenie rodzinki przez 3 dni spadlo na mnie wiec nie mysle, musze nasgonic tez prace magisterska wiec jakos czas leci, co ma byc to bedzie,

Witam się niedzielnie.
Wczoraj pozaznaczałam posty żeby odpisać i- w końcu oddałam lapka mężówi i zapomniałam:-(
No ale to co najważniejsze to Maja wczoraj miała niską temperaturę ale sama jej zeszła i dziś jest już ok:-D:-D:-D Tak bardzo się cieszę

Widzę że są jakieś nowe osoby, tzn może i nie nowe ale ja ich jeszcze nie znam.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry