jos - to normalne, ze po dwoch dniach antybiotyku temp wrocila do normy. to znaczy, ze antybiotyk zadzialal. Gdyby Poldek sie dalej zle czul, to by znaczylo, ze antybiotyk zle dobrany. Nie becwaluj lekarza 
sergi - pieknie ta Twoja tempka wyglada!!! trzymam kciuki za sikacza
gumisia - jak to "beta nic nie da jak test nie wychodzi"??? no wlasnie wrecz przeciwnie. Beta daje 100% pewna odpowiedz (jesli lab nie pochrzani probowek) a sikacze moga sie mylic. Ja tez znam kumpele, ktorej test sikany wyszedl dopiero w 10 lub 11 tc. Dobrze, ze wczesniej bete robila... Idz na betke kochana, to sie przestaniesz denerwowac niepotrzebnie. Chyba, ze zle Cie zrozumialam ;/
i doczytalaam dalej - jak to beta nic nie da!? to wlasnie beta jest pewnym testem a nie sikacze. Sikacze mylą się na okrągło a beta da Ci jednoznaczna "diagnoze". Beta da wszystko.
A u mnie dzis przedostatni dzien brania progesteronu. Mimo, ze go biore to temp spada (jutro ostatni dzien cyklu), wiec wszystko ok. naturalny moj prog spada a sztuczny jest
dzisiaj jest mi od rana strasznie niedobrze ale tak nieludzko niedobrze. Probowalam wymiotowac ale z marnym skutkiem niestety. nie wiem czy z kotlecikami mielonymi cos bylo nie tak, czy ze szpinakiem czy za duzo czosnku, czy jakas skorka od pomidora mi sie zatrzymala czy to moze te 3 papierosy i 2 drinki wieczorem. A moze wszystko naraz? A moze progesteron? Nie ma co sie zastanawiac nawet, bo w samopoczuciu nie pomoze. Niedobrze to niedobrze.
Od popoludnia do 4 rano mamy gosci, wiec sie popołudniu nie pojawię.
buzi
sergi - pieknie ta Twoja tempka wyglada!!! trzymam kciuki za sikacza
gumisia - jak to "beta nic nie da jak test nie wychodzi"??? no wlasnie wrecz przeciwnie. Beta daje 100% pewna odpowiedz (jesli lab nie pochrzani probowek) a sikacze moga sie mylic. Ja tez znam kumpele, ktorej test sikany wyszedl dopiero w 10 lub 11 tc. Dobrze, ze wczesniej bete robila... Idz na betke kochana, to sie przestaniesz denerwowac niepotrzebnie. Chyba, ze zle Cie zrozumialam ;/
i doczytalaam dalej - jak to beta nic nie da!? to wlasnie beta jest pewnym testem a nie sikacze. Sikacze mylą się na okrągło a beta da Ci jednoznaczna "diagnoze". Beta da wszystko.
A u mnie dzis przedostatni dzien brania progesteronu. Mimo, ze go biore to temp spada (jutro ostatni dzien cyklu), wiec wszystko ok. naturalny moj prog spada a sztuczny jest
Od popoludnia do 4 rano mamy gosci, wiec sie popołudniu nie pojawię.
buzi