• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajce kochane. Ja się dzis tylko witam. Jak to weekendzik spędzam rodzinnie i odpoczywam po gościach. Jutro wlece na dłużej~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
cześć babeczki..miałam nie odpalać kompa,ale...Tomi zrobił to za mnie:))))))))
wiec sie przywitam:)

JOS,LIL,PALEMKA,WISIEŃKA- witajcie kochane :))

czy są jakieś informację przez niedzielę?? bo dopiero odpaliłam bb i raczej nie nadrobie bo zaraz kładziemy dzieci i takie tam :))

czy Gumisia powtarzała test??

lil- zadzwoń jutro do gina kochana i powiedz co sie stało a najlepiej jak sie da to przyspiesz wizyte-Ty miałaś iść 3 marca prawda???jestem z Tobą i trzymam &&&&&&&&&&&& zeby to nie było nic groznego.....

Hej Mamuś! Gumisia powtarzała test i dziś negatywny - ale @ dalej brak - czekamy co dalej. A u mnie śluz z krwią czerwoną. A Palemka pije siemię lniane. W skrócie wieści zanim uciekniesz. :) A jak u Ciebie???

LIL- dziekuję za skrót:))

GUMISIA- jak to I krecha.......no to &&&&&&&& za kolejne testowanie skoro nie ma @..

PALEMKA- ja też piłam siemie ale mi nie podchodziło-teraz kupiłam wiesiołek w zwiększonym składzie -nazywa sie OEPAROL- 60 kapsułek za 28 zl i biore 3 razy po 2 od @ do owulki..

a Tobie Lil napisałam we wcześniejszym poście-moze przyspiesz wizytę..

a u mnie.....???????nic kochana-jeśli chodzi o samopoczucie przed testowaniem....czuje sie "normalnie" wieć pewnie lipaaaaa

wisienka -czesc kochanienka, Ty lepiej powiedz jakie imię masz dla córuni przygotowane, a jak nie , to jutro cię wypytam :tak:
lil - nie martw się będzie dobrze,a w razie czego duphaston masz ? albo luteine ? @ nie przyszła, ale juz po mału daje mi znaki ;-)pewnie z rana mnie zaleeejeee :wściekła/y:
jos - czekam aż, mąz przestanie grac na swoim kochanym x - boxie , zje kolacyjke, którą mu przygotowałam i jak co wieczór zalegniemy przed telewizorem i obejżymy jakis dobry film. M. codziennie ściąga jakieś filmy, obejżałam ich całe mnóstwo :tak:
mamita - buziaki :) i tak kciuki tzrymam za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&& Ty wiesz ... A co do siemienia-to ja pije na żołądek :-)

Mamuś doczytałam Twój poprzedni post! Dzięki! Czekam do jutra rana - teraz i tak nie mam gdzie dzwonić - zobaczę co z tym śluzem jutro rano - i wtedy albo będę dzwonić albo czekać do czwartku. Boję się, że na tym etapie to lekarz da mi co najwyżej dupka i każe leżeć - a dupka i tak biorę - natomiast cały dzień leżeć nie dam rady, bo Maciuś tego nie zrozumie.

BUZIAKI ZMYKAM DO JUTERKA!

HEJ Rureczko!!!!!

Wiolka buziaczki! Jak się czujesz???

Palemko dzięki kochana! A za Ciebie kciuki trzymam wiadomo za co!

DO JUTRA BABECZKI, BO MĄŻ MNIE GONI.

a dziekuje lil ja czuje sie dobrze...szkoda ze wekend taki krotki i M ma tylko jeden dzien wolny w tygodniu...
kochana dziewczyny maja racje... skontaktuj sie z ginem... postaraj sie isc szybciej na wizyte... trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok

reklama
PALEMKA- dziekuje za &&&& :)
a jak pijesz siemie na żołądek to co innego :) mam nadzieje ,ze Ci pomoże i poczujesz ulgę...
no i ja zaciskammmmmmmmm .,zeby jutro @ nie przylazła....:)

WIOLA- cześc kochana wieczornie :)

LIL- do jutro i oszczedzaj sie na tyle na ile możesz..

RURKA- cześć :)) co tam u Ciebie ??

dzieci zasypiają i ja wcinam tosty:)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry