• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiola kochana, masz jakieś objawy na fasolkę?

Mamitka hej kochanie:* tak mnie korci żeby testa zrobić, znowu dzisiaj na owulacyjnym 2 krechy...

reklama
RURKA- ale chcesz zrobić ciążowego ???? jeśli tak to zrób jutro rano a ja zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

hej rureczko:-). tak naprawde to jakichs wiekszych objawow sie nie doszukalam...sluz mam bialy , ale przed@ zawsze mam tak, brzuch mnie w dole pobolewa i nic poza tym....
witaj mamus...a ty masz jakies objawy?

Mamuś no właśnie sie waham czy zrobić rano czy nie, bo brzuch mnie nie boli, piersi mam nabrzmiałe i śluz a tak poza tym to nic... no i te owu mnie dziwią... bo kilka dni temu nie było żadnej kreski, a od 3 dni są 2

Wiolka &&&&&&&&&

INFO OD PSZCZÓŁKI:
pozdrawiam dziewczyny i przepraszam ,ze tak zniknelam ,ale mąż był z Natalką na kontroli i okazało sie ,ze ma zapalenie ucha wiec dostaliśmy skierowanie do natychmiastowej wizyty u laryngologa a ze mąż sie zle czul to szybko sie zwolnilam z pracy i pojechalam z Mała.
od jutra jestem na opiece..moze jutro komp bedzie sprawny to wejdę na bb...

INFO OD PYSI:
jest
po wizycie-ma termin na 3 pazdziernika...dzidzia ma prawie 2 cm i wszystko jest si-pozdrawia i przesyła buziaki:**

rurka - ja bym poczekała, jeszcze z dwa dni, ale jak to rób, może coś już wyjdzie ...

mama i wiolka - ja jestem dzien po @ i nie czuje nic, trochę piersi pobolewają, ale bez szału i moze ze dwa razy dzis mnie podbrzusze zabolało, pozatym mam sucho jak pieprz, więc jędzowata pojawi się 100 % jutro rano :tak: ale mnie to już za przeproszeniem "wali", jestem na forum, bo Wam kibicuję i plubię Was ... ;-)

Palemka no wlasnie ja tez sie zastanawiam czemu nie moge spac w nocy i z tego co czytzlam to nie tylko ja ;) moze to juz jakis trening hehe

Maja jak sie powtorzy to krwawienie idz na lekarza lub na IP .... trzymam &&&&&& musi byc dobrze !!

Mamuś no właśnie sie waham czy zrobić rano czy nie, bo brzuch mnie nie boli, piersi mam nabrzmiałe i śluz a tak poza tym to nic... no i te owu mnie dziwią... bo kilka dni temu nie było żadnej kreski, a od 3 dni są 2

Wiolka &&&&&&&&&

oooo :) to <<<<<<<<<<<<<<<< i jeszcze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

WIOLA- nie,nie ma żadnych objawów-nic...tylko wodnisty śluz ,ale nie jakoś dużo...
pewnie lipa...

RURKA- ja jak zaszłam w listopadzie i już zrobiłam ciążowy test i byly II kreski to popoludniu zrobiłam owulacyjnego (bo mi 1 został) i wyszły II mocne krechy ,więc może zatestuj !!!!!! :)) &&&&&&&&&&&&&&&

Dziewczyny musze spadac, mąż wzywa na film :happy2:, dopijam "przepyszne":no:siemię i zmykam :tak:
życzę samych przyjemnych, miłych i kolorowych snów wszystkim pańciom i każdej z osobna :-D:-D:-D ciaoooooo :-D

reklama
PALEMKA- my też Cie lubimy i też kibicujemy :)))))))

ASIONEK- witaj :))
JAK OGRANICZYSZ SPANIE W DZIEŃ TO POŚPISZ W NOCY :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry