• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc sergi - no wiem, na sniadanie mam kaszke mleczno - ryzowa nestle bleeeeeee i kanapeczke z dzemikiem ....
oj kawa mi sie marzy mmmmmmm....... wypiłabym litr :-D
czesc rurkooo , widze , że za 6 dni testujesz , to &&&&&&&&&&&& za Ciebie

hej jos - raz poszłam na aerobik, kolezanka mnie wyciągnęła i po 10 minutach sapałam jak dzika, nie wiedziałam , ze mam tak słabą kondycję ...:shocked2:

reklama
Cześć Josephine :laugh2: Jak się Polduś czuje, już Mu lepiej?... :-) Cieszę się bardzo, że lekarz dał Wam wczoraj zielone światełko do działań! :tak: Super wieści :tak: :-)

Kiedy zaczynacie staranka z Mężem? :-)

Palemka a jak tam samopoczucie? Małpowe? Czy może jednak NIE-małpowe?...

serg : synek juz lepiej, dzieki :) wlascwie to zdrowy, od 2 dni ma 36,6 i becwal elkarz nietstety chyba zapisal antybiotyk na czerwone gardlo katar i kaszel... ale co zrobic trzeba teraz go skonczyc bo przerywac nie mozna...

a staranka? w sumie to zaliczylismy juz w zeszlym tyg... takie troche przedczasowe
ale wlascoiwie to trudno mi powiedziec kiedy staranka bo nie wiem czy mi sie cykl zmienil
nie wiem kiedy bede miec @ - jeszcze po poronieniu jej nie dostalam! wiec nie wiem kieyd teraz bedzie owulacja
teraz mam 21 dc wiec troche lipa mam tylko andzieje ze przyjdzie normalnie ok. 6-7 marca to by zbaczylo ze za bardzo organizmem nie wstrzasnelo i wszytsko jets jak bylo ( cykle 28-29 dni)

Ostatnia edycja:
Cześć Młodamamusia :-) Tak, wyspana, a teraz zmykam na angielski ;-)

Po zajęciach jedziemy do rodziców, więc mogę się pojawić dopiero popołudniu albo wieczorowa porą...

Miłego dnia Szkraby!

hej dziewczynki, sorki ze tak zniknelam ale brat przyjechal na 3 dni i wczoraj zakupy pozniej do pozna w kuchni,
co u was jakies nowosci ?
powtorzylam test i jedna krecha:( nie wiem co o tym myslec?
w dodtaku maz przeziebiony i mnie tez troszke zlapalao:(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry