• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ale cichutko.

ja sie dziewczyny strasznie czuje. jeszcze od wczoraj mam dziwny kaszel.. i sie doczytalam w koncu (debilo zamiast w ulotke zerknac), ze taki kaszel i wymioty i inne zoladkowe przykrosci, ktore mnie spotkaly to ten piekielny progesteron. juz go dzis nie wezme. chrzanie to.
leze w lozku. nic dzis nie zrobilam. w glowie mi sie kreci. mdli mnie. jestem glodna a jak pomysle o jedzeniu to mi podchodzi zoladek do jezyka. kaszel jakis dziwny. nogi mam jakies niewygodne, w ogole nie moge sie ulozyc, lewa noga boli a ogolnie to tak sie czuje jakby mi nogi przeszkadzaly. Najwyrazniej hormony to nie dla mnie. szlag.
W normalnym kraju zadzwonilabym do gina ale oczywiscie gabinet juz zamkniety.
Do tego caly czas stan podgoraczkowy. Chyba sie zdrzemne... Ciekawe kto dzis obiad zrobi :(

sorki za nudzenie ale komu jak nie Wam?

jejku Pok jak to czytam to jakbym siebie widziala :szok: normalnie mam wszystko to samo i tez juz dosc ... masz objawy jak kobieta w ciazy :) kurcze dziwne to ... moze to ten prog. ??
przynajmniej masz trening maly na pozniej ;)) ja nie bylam przyszykowana i w szoku jestem , ze mozna sie tak zle czuc :(

reklama
No to niedowiary ze hormony tak potrafia zamieszac. pok mam nadzieje ze juz nie bedziesz musiala brac prog w takim razie, faktycznie tak jak Asionek napisala masz objawy ciazowe przez to. Ehhh zwariowane to babskie zycie.

maggy to powodzenia w szpitalu! To musi byc niesamowite przytulic swojego maluszka :-)

A ja sie bez sensu objadlam cukierkami Raczkami i teraz mi niedobrze :baffled:

mloda gratuluje 5 :happy2: dopiero doczytalam

Witam się całuśnie. Znów dzień mi smignał i dopiero weszłam na BB po smacznej rozmowie z mamą05.
Pok ojej takie rewelacje po progesteronie, masakra biduleczko
Śle WAM ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I LECE OBLECIEĆ CO TAM DZISIAJ SŁYCHAĆ

Hej wszystkim!

Sol - 1000000 lat!!! Wszystkiego najlepszego z okazji ćwiarteczki! :-)

Mama - witaj, kochana! Co u Ciebie? :-)

Wisieńka - hej! :-) Pozdrawiam!

Maggy - kochana, już niedługo utulisz Kevinka!!! Strasznie się cieszę, że już lada moment będziesz mamusia!!! :happy: Ściskam Cię mocno, a Ty utul Kevinka od ciotki! :-)

Rurka, Gosiane, Gumisia, Lazurowe, Mlodamamusia, Lil, Pok, Palemka, Zizi, Wiolka, Ewula, Musia, Edyta, Jos i wszystkie wlatujące babeczki - ściskam Was - przepraszam, że każdej nie wymienię!

Doczytałam, że zero wieści od Marcepanka nadal...

Przepraszam, że mało jestem, ale od czwartku tak mi czas mknie, ze szok! :szok: Nie mam szans na nadrobienie, doczytałam tylko trochę, co mniej więcej się działo. W pracy nie wlatuję, bo mam mnóstwo zadań i nowych rzeczy do nauczenia się. :-):-):-) A po pracy to już padam, bo o 5 wstaję... Ale myślę o Was bardzo ciepluteńko i staraczkom ślę nieustannie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Miłego wieczoru!

WISIEŃKA- witaj i tu siostro:))))))))))

MLODA- gratki fizyki:)
MARY- BETH- noooooo to zalatana jesteś :) fajnie,ze nowa praca taka ciekawa:)
Tobie również miłego wieczorku:)
POK- współczuję....

ja po kolacji,dzieci śpią a ja ide na Wiadomości bo nie wiem co dzis na świecie słychać..

witajcie kobietki

sergi - nadal trzymam kciuki :)

gumisia- gratuluje:)

Mary- beth- super, nowa praca, nareszcie odetchniesz i może wreszcie bedziesz czerpała satysfakcje z pracy:) a to najwazniejsze:)

młoda- gratki z sukcesu z fizyki :d

POK- czuje sie podobnie caly dzien, mdlosci i mam straszne chustawki nastroju...grrrr znowu moj organizm musi sie przestawic na tabsy:(

reklama
Obleciałam chłopaków maszynką. :-DTeraz pobuszuję sobie po necie i poszukam komody do dzidziusiowego pokoju.
Mary witaj słoneczko i spokojnego odpoczynku życzę))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry