• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej kobietki-witam porannie

Lil a mój smyk wstał po 4 rano...na szczęście grzecznie się kulał po łóżeczku i bawił zabawkami, ale i tak już nie przysnęłam bo czuwałam, a teraz dogorywam w pracy i nie wiem czy zielona herbata mi dzisiaj pomoże...
przesyłam fluidki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pozdrawiam

reklama
witam sie na chwilę.

LIL,PAULINA- no to Wam chłopaki dali od rana...moje wstały po 7 i Domi dziś bardzo przeżywał ,ze sie w nocy nie posikał :))

miłego dnia wszystkim babeczkom ja dzis bede raczej z doskoku-za chwile wychodzę,wrócę dopiero z Domisiem z przedszkola..

Hej Paulinka! Może coś w pogodzie jest???? A potem usnął Danielek czy już na dobre wstał???

A widzę, że też pijesz zieloną herbatkę :) Dużo jej pijesz? Ja teraz staram się 1-2 dziennie - wcześniej 5-6.

Hej Mama - a jakie dziś masz atrakcje w planie dnia? :)

Hej kobitki ;-)

sory ze tak wczoraj uciakłam ale wpadła kumpela na ploteczki ;-)

A zaraz musze iśc na praktyke a tak mi sie chce choćby wcale ;-(

Bede po 17stej ;-)

Ucieeekam ;**

MIłego Dnia ;*
Cioteczki ;-)

witam dziewczyny... u nas Iwcia wstala dzis o 7.15 mozna powiedziec ze to jej stala godzina wstawania...a teraz skacze na skoczku i oglada bajki jednoczesnie...:-)

Hej Mamuśka! A gdzie Ty masz te praktyki?

Wiolka hejka! Na skoczku powiadasz?? A możesz wkleić zdjęcie jak takie coś wygląda??? Kurcze jutro zaczyna się wielkie testowanie! Jak się czujesz???

no Danielek już nie pospał..
a zieloną herbatę piję normalnie-choć w pierwszym trymestrze mnie odrzuciło od zielonej-ale mój gin mówi że jeśli masz chęć na zieloną to lepiej ją pić niż czarną czy kawę (które mają kofeinę, z którą sobie maluszek nie radzi w brzuszku). także jeśli masz chęć to pij zielonej ile wlezie-na dodatek poprawia trawienie i nie będziesz mieć problemów z pęcherzem (bo przecież po zielonej to siusiu co chwilkę;)). ja nawet piję czerwoną pu-erh jak mam chęć, także spokojnie Lil-zielona rządzi;)!!!

Hej dziewczynki. Ja dziś pracuje w domu. Będę więc wpadać.

sol to dobry rocznik:-) Czarnobylski jak mi często mówią;-)

paulina i lil urwisy te wasze chłopaki:-):-) słodziaki

mama hej jak dziś samopoczucie?

Hehe Paulinka! Lubię takie podejście! Nasza Mama też mi tak pisała ;) Ale są wątki, gdzie dziewczyny piszą, że tego nie wolno, tamtego nie wolno - ja zaraz biorę takie rzeczy do siebie. Strach się bać - bo jak przeżyć ciążę o chlebie i wodzie???? Ale póki co idę na kolejną zieloną herbatkę, bo mi od niej ból głowy przechodzi.

Hej Ewula! Super, że możesz pracować w domku! WOW!!!!!!!!!!! A nasze chłopaki słodziaki - owszem - ale dla mnie każdy kto mnie budzi w nocy to raczej CZARRRRRRRNY CHARRRRRRRRRAKTERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!
g025.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry