• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
lil za chwile poszukam jakiegos zdjecia... albo zrobie, bedzie szybciej:-)
ewula zgadzam sie ze ten rocznik jest super... ja tez z niego jestem...a ze Czarnobyl? etam :-)
paulina ja sie zgadzam z toba ...nie ma co przesadzac ze tego nie wolno tamtego nie wolno itd...jedyne co to sushi nie jadlam, serow plesniowych i surowych jajek

Wiolka to Ty też młoda laska! A Czarnobyl pamiętam, bo miałam wtedy 8 lat i musiałam takie coś FUUUUUUUUUUUUJ w szkole wypić - ale za to dostałam później cukierki na przegryzienie i to było super, bo wtedy słodycze to była rzadkość. Kurcze ale to były czasy!

Lil ja w pierwszej ciąży czytałam dużo na temat odżywiania w ciąży, drżałam o mojego kropka a teraz mam troche inne podjeście-mam więcej luzu, jem na co mam ochotę, oczywiście z umiarem i słucham mojego organizmu (który ostatnio by pił tylko mleko i jadł twarożek ze szczypiorkiem;)). oczywiście podstawą są dla mnie warzywa, owoce, węglowodany, delikatne mięsko, próbuje ograniczać słodycze, no i nie toleruje alkoholu, nawet tego bezalkoholowego;).czekam teraz na lepsze pomidorki i ogórki żeby się bezkarnie objadać grecką sałatką, bo po tych naszych nowalijkach mam wysypkę (alergiczną). także spokojnie i wsłuchaj się przede wszystkim w siebie a nie w innych;)

lil tak wyglada skoczek... niestety Iwa sie zbuntowala i niechciala pozowac...
moze i jestem mloda ale staro sie czuje..

Załączniki

• DSCN4514.jpg
    DSCN4514.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 45
  • DSCN4515.jpg
    DSCN4515.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 44
ewula- CZEŚC KOCHANA,U MNIE REZYGNACJA NA MAXA... samopoczucie do bani...wiem ,ze kolejny m-cą do bani-czuję sie tak normalnie ,ze to aż wkurza więc wiem,ze sie nie udało..i jak pisałam wczoraj odpuszczam starania..
będe tu do Was wlatywać raz po raz bo jesteście mi bliskie a poza tym kibicuje wszystkim które walczą by po raz pierwszy zostać mamusią!

wiola- MASA &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie!!

Paulinka no ja chyba też będę się zjadać sałatkami greckimi. Jako, że wypada mi lato z brzuchem to bym nie chciała za bardzo w tłuszcz obrosnąć, bo jak tu się ubierać? Ostatnio zimą byłam w ciąży i jakoś to się wszystko pod kurtką ukryło....

Mama Ty jutro testujesz i ja nie zamierzam kciuków puścić! Będzie dobrze!!!!!

Wiolka ale super ten skoczek!!! Maciuś byłby zachwycony! Ale pewnie jest już za duży na takie coś....

Wypiłam dwie zielone herbatki i tak mi dobrze - bo głowa przestała boleć i jakoś się dobudziłam. Teraz czekam aż Maciuś pójdzie spać, bo szkoda w taki dzień w domu siedzieć. Jak się wyśpi to ruszamy na spacer.

Ostatnia edycja:
reklama
lil przeznaczony jest dla dzieci od 12 do 36m-cy.
a u mnie ogolnie czuje sie ciazowo... mimo ze wczoraj sie rozpedzilam i zrobilam sikacza(I krecha)(nie bijcie )no ale w czwartek tez zrobie....
ogolnie boli mnie podbrzusze,biegam siku co chwile, mocz mi sie taki jakis ciemny zrobil, sluz mnie zalewa, cierpie na bezsennosc... i to chyba na tyle.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry