• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam sie z rana....
za mnie mozecie juz puscic kciuki...w nocy przyszla@.
dzis bede raczej siedziec w krzakach....
mamita &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
wiola - przykro mi, tulam kochana ...
mloda - czesc :)
aelreda - to plamienie, to może po badaniu, ale swoją drogą, może lepiej wstzrymac się od przytulanek z męzem na jakis czas :)
mamita - czesc, jak chcesz bułęczke, to prosze jagodzianke Ci już posyłam :), wiolka - tobie też na pocieszenie ;)

Cały czas walcze ze sobą, czy się poddac czy nie, dzis powinnam isc zrobic badania (3d.c.) ale mi sie nie chce ;( chyba olewam temat ... czuje się oszukana przez własne ciało ...

WIOLUŚ- ................. szkoda.siedz w krzakach,ale bądz z nami...

moja @ jeszcze nie przyszła-bedzie dziś lub jutro(bardziej jutro)

MLODA- cześc i buziaki..

ZYCZĘ wszystkim miłego dnia

PALEMKA- no tak to sie nie będziemy bawić...idz kochana zrób te badania to juz ostatnie i bedzie z głowy-bedziesz miała komplet i bedzie wszystko wiadomo-poza tym i tak musisz wyjść z domu ,zemy mi i Wioli bułeczki wysłać to od razu skocz do labo :))
dzieki za jogodzianki-uwielbiaaaam :)

Ostatnia edycja:
Witam się i ja i tak jak boogie nie spałam od 4 rano, więc dziś czuję się tak samo jak Ty boogie... :/

Wiolka :-( :-(:-( To ja już zaciskam kciuki za kolejny cykl! A póki co odpocznij sobie!

BUZIAKI!

wioluś tule

a u mnie @ brak juz sama nie wiem niech już przyjdzie bo się zaczynam nakręcać:-(

pok ja biore duphaston w dawce 10mg i ostatnią dawkę brałam 23.02. i przez ostatnie dni bolał mnie brzuch i to mocniej nawet niż zwykle. Szyjka jest jednak zamknięta i tem 36.8. Boże:wściekła/y: nakręcam się walnijcie mnie w łeb. Przecierz owulki nie było.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry