• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wisieńka - witaj!!! :-):-) A dzięki, kochana Ty moja, ale wiesz, ja zadowolona z mojej wagi nie jestem. Nie wyglądam źle, ale jednak przy 162 cm 61 kg to ciut za dużo. Może ja jakaś nietego jestem z moim myśleniem, ale ja zawsze coś trenowałam i waga sportowa to dla mnie ideał. W tym przypadku 56 kg! :-):-):-) Ciężko mi bedzie zrzucić do 56, bo ja zrzucam z mieśni głównie, bo już tłuszcz chyba zrzucony... :-D:eek: Ale kurczę, cellulit teraz mam!!! :szok::baffled: Ehhh... A Ty jak tam, kochana? :-) Dobre samopoczucie?

Sergeevna - heloł!!! Najważniejsze, że @ nie ma, a po nockach na bank przemęczona jesteś! Odpoczywaj!

Lil - super suwaczek!!! :-)

reklama
Dziękuję, Dziewczyny... Też mam nadzieję, że to przez te nocki :dry: I że jutro rano tempka wróci na swoje miejsce...

Wiolka cześć Słodziaku :laugh2:
Kocurek chcesz, to Ci kocicę w ajencję oddam na tydzień, bo mi na na nerwy działa... :dry: Przedwczoraj mi pogryzła kabel od ładowarki :dry:

Test owu negatywny, bo kreska bladzioch. Ale chyba ciut ciemniejsza niż wczoraj...

Wisieńka - odpocznij sobie! :tak:

Ostatnia edycja:
Blog o Laurce przeczytany :-) mimo wielu łez i strachu, potrzebowałam przeczytać takie mocne słowa, żeby zastanowić się nad własnym życiem... Zdecydowanie! Oczy się otworzyły :-D

Nie dostałam fasolki w tym miesiącu, to dostałam kociarstwo:) U mamy zostawiłam swoje 2 kotki, a że ja bez kota nie umiem żyć, to tutaj też muszę mieć swojego :))

reklama
hej
na portalu yahoo.fr pojawil sie dzis artykul o najmlodszej babci w Uk
ma ona uwaga uwaga ... 29 LAT :)
jej 14 letnia corka jest w ciazy i rodzi w sierpniu :)

hehe , ja kiedys w jakim show widzialam te najmlodsze babcie i byla laska co miala 27 lat i juz babcia byla :szok: nawet sporo takich lasek bylo co zachodzily w ciaze jak jeszcze dziecmi byly , a pozniej ich coreczki powielaly schemat ... jak dla mnie patologia
ja w wieku 12 lat to sie jeszcze bawilam lalkami hehe

lil czekam na @, powinna być w sobotę. A tak poza tym to się przeprowadziliśmy i dostałam dzisiaj małego kotka:)) a Ty jak??

oooo kotek , pokaz fotke !!! kocham koteczki !!!

edit
ale mam refleks hehe kotek juz jest :)
cudny Stefanek ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry