Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tez się boję, że moje dziecko "wciągnie" ta cała popaprana, pseudoerotyczna kultura "wychowująca" dzisiejsze małolaty na symbole seksuMam siostrę, w tym roku dziewczę skończy dopiero 15 lat (8 lat różnicy między nami), a już widzę, jak się zachowuje, jak inne ma podejście do życia, chłopaków, alkoholu, seksu...
Ja nie wiem, co się robi na tym świecie... Jeśli zostaniemy w UK i przyjdzie mi tutaj posyłać dziecko do szkoły, na pewno będzie to SZKOŁA KATOLICKA
Kupiłam test Quick vue :-) jeszcze takiego nie robiłam:-):-)
14 lat i dzieckoKurcze to ja chyba z jakieś innej bajki jestem
rurka ja po ostatnim porodzie miałam tylko 1 cykl (2@) i wyszło że był 32 dniowy. Ja mam bardzo nieregularne cykle, ale obstawiam te 32dni więc jutro powinna być @, a że przeważnie przesuwa mi się kilka dni to dlatego przeniosłam testowanie z soboty na poniedziałek.(jak testy gdzieś kupię) czyli dziś mam 31dcAgapa kochana moja, mnie dawno nie było, to ja nie wiem, powiedz mi jak u Was w tym miesiącu ze starankami? Który masz dzień cyklu?
Ewula kiedy test?
To & mocno zaciśniętejutro zrobie z raniutko;-)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

czesc babeczki
Widze, ze juz wszystkie uciekly...
U mnie zgaga odpuscila, uff... Przeziebienie w sumie tez. Kaszel mnie troche zlapal, ale juz minal. Zostal jeszcze katar przez ktory spac nie moge :-(
Jutro mam w planach umowic sie na wizyte u gina na przyszly tydzien. Mam nadzieje, ze zobaczymy ladna fasolke![]()