Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez się boję, że moje dziecko "wciągnie" ta cała popaprana, pseudoerotyczna kultura "wychowująca" dzisiejsze małolaty na symbole seksuMam siostrę, w tym roku dziewczę skończy dopiero 15 lat (8 lat różnicy między nami), a już widzę, jak się zachowuje, jak inne ma podejście do życia, chłopaków, alkoholu, seksu...
Ja nie wiem, co się robi na tym świecie... Jeśli zostaniemy w UK i przyjdzie mi tutaj posyłać dziecko do szkoły, na pewno będzie to SZKOŁA KATOLICKA
Kupiłam test Quick vue :-) jeszcze takiego nie robiłam:-):-)
14 lat i dzieckoKurcze to ja chyba z jakieś innej bajki jestem
rurka ja po ostatnim porodzie miałam tylko 1 cykl (2@) i wyszło że był 32 dniowy. Ja mam bardzo nieregularne cykle, ale obstawiam te 32dni więc jutro powinna być @, a że przeważnie przesuwa mi się kilka dni to dlatego przeniosłam testowanie z soboty na poniedziałek.(jak testy gdzieś kupię) czyli dziś mam 31dcAgapa kochana moja, mnie dawno nie było, to ja nie wiem, powiedz mi jak u Was w tym miesiącu ze starankami? Który masz dzień cyklu?
Ewula kiedy test?
To & mocno zaciśniętejutro zrobie z raniutko;-)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

czesc babeczki
Widze, ze juz wszystkie uciekly...
U mnie zgaga odpuscila, uff... Przeziebienie w sumie tez. Kaszel mnie troche zlapal, ale juz minal. Zostal jeszcze katar przez ktory spac nie moge :-(
Jutro mam w planach umowic sie na wizyte u gina na przyszly tydzien. Mam nadzieje, ze zobaczymy ladna fasolke![]()