Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
trzymam za tempkę :-) 

sol bądź tak dobra ;-)To się pochwalę wczorajszym eksperymentem :-)
mama - czesc mam już wyniki !!! Fsh, Lh, estradiol - w normie, wszystkie wyniki są w pier ........ normie !!! Chyba jakaś nadzywczaj normalna jestem i z tego oto powodu normalnie wciążę zajść nie potrafię, kosztowało mnie to 220 zł , żeby wiedziec , to co już i tak wiedziałm, jeszcze zostało mi jedno badanie AMH - za 180 zł , ale juz go nie robię !!! Bez przesady !!! I tak wyjdzie dobrze ... Wizyte mam umówioną na 12.40 12 marca ... jestem załamana , wiem, że to się skonczy tą pier...... laparoskopią i wiem, że to też nic nie da ........ ja to poprostu wiem !Kod:
Uda sie! Mniej fatalizmu wiecej optymizmu! Mamitka, zgadza się powinna być w sobotę, ale pewnie mi się przeciągnie bo i śluz mam i piersi mnie nie bolą, a bolały, no i brzuch nie boli, a 4 dni przed @ już się zwijałam z bólu... dziwnie tak jakoś...

E a ja tylko 2. Wole PTYSIEczemu w tłusty czwartek nie je się ptysi tylko pączki?
![]()

hej
na portalu yahoo.fr pojawil sie dzis artykul o najmlodszej babci w Uk
ma ona uwaga uwaga ... 29 LAT
jej 14 letnia corka jest w ciazy i rodzi w sierpniu![]()
ale nie bede Wam nudzic o samochodach.libby kurna chatka rozpadająca się ! akurat mam supermeganowoczesny hehe telefon w którym coś MMSy nie działająsol bądź tak dobra ;-)
ja mam 14letniego mieszańca persa czarnego - ma piękną, delikatną sierść ale poza tym wygląd zgoła europejski... ale chyba o tym nie wie bo nosi się wielkopańsko 
:-)