• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No i już widzę o KIM zapomniałam :( mary nie gniewaj się i witaj i &&&&&&&&&&&&&&&& za mocniejszą kreskę jutro :-)

jos jak tam Polduś się czuje...?

wisienka a to dopiero zaskoczenie :-D :-D :-D Gratuluję córci!!!

mlodam i Ciebie pominęłam - jak ja mogłam??? :)))))) Jak Twoja ósemka????

aelreda GRATULACJE :) :) :) :) :)

lazurowe zgaga Cie dopadła..??? A niech ją wszyscy diabli jak najszybciej!!

Ostatnia edycja:
reklama
witam Cię Czarny Kocurze :D

nie mogę się oderwać od tego blogu... ile wylałam już łez... ale nie mogę, coś mi karze, to czytać :szok:

Mary hej:)

Kocurku mam nadzieje, że teraz będzie już tylko lepiej :))

Mamitka, zgadza się powinna być w sobotę, ale pewnie mi się przeciągnie bo i śluz mam i piersi mnie nie bolą, a bolały, no i brzuch nie boli, a 4 dni przed @ już się zwijałam z bólu... dziwnie tak jakoś...

gosiane hej kochanie:*

Ostatnia edycja:
boogie-ja też tak miałam,przeczytałam mimo ciąży i jestem pod wrażeniem determinacji zarówno dziecka jak i jego rodziców i cały czas trzymam kciuki za nich;)

Cześć Kociaku Ty mój Czarny! :-D:-D Jak się czujesz? :-) Jeszcze nie nadrobiłam wszystkiego... :sorry: Jasne, ze się nie gniewam! Brakowało nam Cię tu! :-)

Mamuś - przykro mi, kochana, z powodu @... Kurczę, mimo, że ta małpa nie zawodzi i przyłazi do Ciebie, to ja jednak jakoś nadal wierzę, że 3. maluszek się pojawi... Choć rozumiem, ze Tobie już trudno wierzyć... Ściskam Cię!

Palemko - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę! :-)

Sergeevna - doczytałam o spadku tempki. Może to faktycznie przez przemęczenie!!! Nic się nie martw!

Paulina - i Ty masz wizytę, więc trzymam kciuki, by była udana! :-)

No, biorę kawkę i kontynuuję nadrabianie!

ASIONEK: miałaś rację, bardzo mocny tekst, chciałabym móc to pokazać ojcu Mojego Malucha, żeby sobie pocztał, ale i tak nie zrozumie tego, nie zna polskiego :-(
PAULINA: ten blog ma chyba pomóc ocucić co niektórych niefrasobliwych, dorosłych ludzi, do wzięcia odpowiedzialności, jak się powiedziało A, to trzeba powiedzieć B...

Boogie - hejka! Jak tam samopoczucie?

Sol - fajne włoski!

Asionek - witaj! Faktycznie, czas szybko leci, jak Mama zauważyła! :tak: A jak znosisz te pierwsze tygodnie?

Rurka - witaj, kochana! Trzymam kciuki, by @ nie przyszła!!!

Pozdrawiam wszystkie klikające babeczki!!! :-):-)

Wiecie, ja nie czaję... Dziś mam śluz owulacyjny - tak mi się wydaje. Przezroczysty, rozciągliwy. A wczoraj na teście owu bladziuchna kreseczka... :confused::eek: Czy śluz pojawia się w dniu owulki, czy przed? Kurczę, no niedoedukowana jestem. :baffled:

reklama
rureczko to ja zaciskam &&&&&&&&&&&&& caly czas! Kurcze no musi byc jakas fasolka w tym cyklu :tak:

sergi za ciebie tez trzymam &&&&&&&&&& z tego co wiem to zeby wyniki obserwcji i tempki byly wiarygodne trzeba w miare stabilny miec rozklad dnia itp wiec moze jesli na nocki czasami pracujesz to cosik sie tam pozmienialo.

just przykre sa takie historie, ja mam je na codzien bo pracuje z takimi dziecmi. Przywyklam do tego ale w dalszym ciagu zadziwiaja mnie rodzice ktorzy maja tyle energii i sily do dzialania (choc niestety nie wszyscy).

Musze powiedziec ze mi lepiej, chyba BB ma taka uzdrawiajaca moc, mdlosci brak na razie, ale nie mowie hop ;-)

Witaj mary owulka przewaznie jest w ostatnim dniu w ktorym sluz byl najbardziej rozciagliwy, tak przynajmniej gdzies czytalam.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry