• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kurcze coś mi bb szwankuje..

SERGII- zagłosowałam ,mam nadzieje,ze dobrze :))

LIL- super,ze wszystko si-teraz dziergaj suwaczek :)

AGAPA- no to oby mąż test kupił bo my tu &&& zaciskamy :)za poniedziałek..

Hej dziewczyny ja dopiero dotarlam tu. Dzisiaj mam bardzo kiepski dzien, glowa boli i straszne nudnosci wiec nie nadrobie was niestety.

mama kurcze przykro ze ta @ przyszla wstretna :-(

lil napisz cosik wiecej o wizycie :-) Pochwal sie troszke

trzymam kciuki za każdą z Was :D :D :D

oddałam swój głos i przeczytałam krótki opis historii, zastanawiam się gdzie ta kobieta znalazła w sobie tyle sił do walki :szok:
zamierzam trochę poczytać ten blog, także do później dziewczynki ;-)

czesc ASIONEK- i dzięki...dopiero miałaś 5 t.c. a tu juz 8...

PALEMKA- jak wyniki ,masz już??

no leci ten czas szybko , tez w szoku jestem ...

trzymam kciuki za każdą z Was :D :D :D

oddałam swój głos i przeczytałam krótki opis historii, zastanawiam się gdzie ta kobieta znalazła w sobie tyle sił do walki :szok:
zamierzam trochę poczytać ten blog, także do później dziewczynki ;-)

ja nie wiem czy powinnas czytac tego bloga teraz jak w ciazy jestes :( on jest naprawde mocny i ja juz bym go nie czytala teraz :( na mnie to zle wplywa niestety

Witajcie ... :)))

just nowa dzielna foremeczka :-)
sergi long time no see &&&&&&&&&&&&&&&&& za kolejny pomiar - oby to był spadek przed kolejnym wzrostem, u mnie troche spadło w dzień @ a potem znowu UP!!!
mama jesteś kochana ..... i bardzo wytrwała ale w pełni rozumiem chęć odpoczynku psychicznego ... :) :* dziękuję za Twoje smski serduszko :))))
naga wiedziałam, że wrócisz - bez Ciebie temu forum czegoś ewidentnie brakowało :tak:
sol atrakcyjna "starowinka" z Ciebie :-D
asionek dajemy radę, nie??? ;-) jeszcze trochę i będzie łatwiej ....
gosiane to samo co asionek :-D :-D
gumisia jej jej.... :-( współczuję niepewności - oby szybko się rozwiała w radosnym kierunku, ściskam i dziękuję za pamięć ;-)
lili wszystko gra?? Świetnie!! :-)
paulina śliczny synek i śliczny brzuś!!!
agapa kondolencje z powodu babuni......
wiola Dużo siły i optymizmu Ci życzę - na szczęście idzie wiosna :-)
pok przeszłaś z tym progesteronem fuj.... Twoje przepisy czytałam z cieknącym językiem - szkoda, że na razie wchodzi mi tylko twarożek i pieczywo Wasa :-p
mlodamamusia co tam z brzuszkiem......???? :-(
pszczolka i Ciebie widziałam i się uśmiecham :)))))

Ciekawe o ilu z WAS zapomniałam.... :sorry2:

O juz widzę - rureczko witaj i Ty :-)

Kod:
mama
- czesc mam już wyniki !!! Fsh, Lh, estradiol - w normie, wszystkie wyniki są w pier ........ normie !!! Chyba jakaś nadzywczaj normalna jestem i z tego oto powodu normalnie wciążę zajść nie potrafię, kosztowało mnie to 220 zł , żeby wiedziec , to co już i tak wiedziałm, jeszcze zostało mi jedno badanie AMH - za 180 zł , ale juz go nie robię !!! Bez przesady !!! I tak wyjdzie dobrze ... Wizyte mam umówioną na 12.40 12 marca ... jestem załamana , wiem, że to się skonczy tą pier...... laparoskopią i wiem, że to też nic nie da ........ ja to poprostu wiem !

witaj kocurku - helllllołł kope lat !!! ;-)

Kocurek-witaj wśród żywych;), mam nadzieję że trochę ci się poprawiło, ja miałam podobnie w Itrym. a teraz wszystko mi pysznie smakuje- jutro mam wizytę u gina i potem dodam zdjęcie aktualne brzuszka-urosło mi się;)
a ty juz też po jakiś badaniach, wizytach u lekarza?
aha a gdzie suwaczek?bo w ogóle nie pamiętam w którym tyg. jesteś;), wybacz skleroza ciążowa;)

reklama
PALEMKA- szlag jasny ,noooo!!!!!!
idz na wizytę i zobaczysz co Ci zaproponuje a jak by co to sie umawiaj na IUI-a bedziesz chciała robic to badanie na wrogośc śluzu??

KOCUREK- noooooooooooooo proszę bardzo kto to sobie o nas przypomniał:)))))))powitać- nie uciekaj nam więcej :))

co u Ciebie?????????????????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry