• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
seerge no straszne, jak one wkurzają...ble. Ale nie przekreslają mozliwości zajścia w ciązę:-)
palemko witaj kochana, no własnie te paczki mnie mobilizuja. Lecę. Nie ma co
Do potem

reklama
Wisieńka- no właśnie dzisiaj te pączki są bardzo mobilizujące;)-ja już dwa wciągnęłam;), a propo tych omdleń to najwyżej trasę do cukierni rozłóż sobie na etapy jeśli drepczesz pieszo;), kawałek drogi a potem odpoczynek jak tylko poczujesz że coś nie tak, bo podejrzewam że w drodze powrotnej będziesz mieć dość cukru by nie omdleć;)

Palemka-mój 1% też juz powędrował na Laurę-czytam jej blog regularnie;)

no i gites sergii :)

musze się wziąć za mycie okien, ale jakos ciężko mi to idzie :( .... mam taki żal do całego swiata, ze nawet okien mi sie myć nie chce ...nic mi się nie chce ... Za niedługo minął 3 lata po slubie ... a my dalej w .....lesie ........

Hej

Mama bardzo mi przykro z powodu @ tule *

Serg,Gumisia mi w poprzednim cyklu @ przylazla w 41dc a nigdy wczesniej nie mialam tak dlugich cykli :no:

Gumisia z tego co doczytalam zrobilas bete i jest negatywna,moze nastepnym razem sie uda trzymam kciuki

Serg jesli nie ma @ to ja nadal trzymam &&&

Paulinka juz oddalam glos :tak:

Dzisiaj T ma wolne,rano on odprowadzil dzieci do szkoly,a w drodze powrotnej kupil paczki, mniam dzisiaj dzien obzarstawa :-D

Dzień dobry!!! :happy2:
my już dziś ze Smykiem po śniadanku, pączkach, nawet dwóch ;-) humor poprawiony, chęci życiowe są :D
trzymam kciuki dziewczyny, że Wam się uda i będziecie mieć swoje upragnione Maleństwa :D

pachnie porządkami, może pora i u nas posprzątać, chociaż nie ma takiego brudu ;-)

jestem :) @ wczoraj popoludniu sie uspokoila i tak jak sie lalo jak z kranu to od wczoraj poznego popoludnia prawie NIC. Jak juz to jakies brazowe fuj fuje. Co czytam jako znak, ze endo wcale nie przytylo znacznie.
Jade teraz pogrzebac w smieciach :) taka charytatywna organizacja ma magazyn z meblami, porcelana itd. Smieszne ceny a cudenka mozna znalezc. Wszystko uzywane. Taki targ staroci pod dachem :) I moze sie przejade do Francji po testy owulacyjne, bo mam zamiar je robic od kiedy sie @ skonczy, bo ponoc progesteron mogl poprzestawiac sprawe. Zobaczymy.
Wyzwanie na najblizsze pol godziny - znalezc samochod. Ostatnio jezdzilam tydzien temu i za kija nie pamietam, na ktorej uliczce go zatrzymalam a jest ich tu od groma i ciut ciut :)

laseczki - zycze Wam milego dnia, oby byl lepszy niz te poprzednie!!! W koncu sie worek z fasolkami rozsypac musi :)

buziolki

POK- miłego grzebania :))))))))

EDYTA- cześć i dzieki...

Palemka-chciałam zagłosować na mame Laury,ale ...otworzyła mi sie ta strona i co mam dalej zrobić???na dole jest GŁOSUJ ale jak klikam to nic sie nie dzieję...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry