• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
cześć RURKA- generalnie dolina...wszystkie po kolei dostajemy @..fasolek brak-->lipaaaa

a Ty już rozpakowana ??

reklama
Mamitka średnio, wielkie sprzątanie, i reszta rzezy do przewiezienia czeka :)

Bardzo mi przykro, że brak fasolek, ja też czekam na @ :wściekła/y:

A powiedz mi jeszcze Kochana, Gumisia poszła na bete?

RURKA- Palemka dostała @ 2 dni temu,Wiola wczoraj ,ja dziś....
masakra poprostu-wszystkie nas krew zalewa i dosłownie i z nerwów...

SERGII- dzieki za zrozumienie...
a Ty biedna też sie masz...najpierw megaaa nadzieja a teraz spadek temp.a @ nie ma-jakie to wqrzające!!! ja też Cie tulę..zawsze to lepiej nam troche bedzie..
ja wziełam no spe tak mnie jakoś brzuch ciągnie...

czesc
jestem i ja :)

mama : :(((((((((((( moze faktycznie odpocznijcie ten cykl i zacznijcie od kwietnia :) ale nie pozniej !!!! :) i pomyslcie o IUI
ja tam mowie ze jak sie pragnie bardzo bardzo dziecka to trzeba sprobowac WSZYSTKIEGO zeby sie udalo!

serg ... : :(((( szlag !

aelreda: zgadzam z tym co powiedziala pok! to o tym liczeniu to niestety prawda
w zyciu jeszcze wiele wiele razy bedzie ciezko, ale trzeba twardo isc do przodu

rurka : hej :)

Rurka nawet nie wiesz, jak bardzo tego pragnę... Wczoraj zaryczana do pracy na nockę poszłam... :sad: Ehh... Dzisiaj 40 dzień cyklu, @ dalej nie ma... A jak to mówią - dopóki nie ma małpy, jest nadzieja...

Mamitka :((

Jos hej :))

serg racja, nie można się poddawać, ja się do gina wybiore po clo, jeśli to nie pomoże, to spróbujemy inaczej :))

JOS- cześć kochana!miłego dnia i ukochaj Poldusia :)

RURKA,SERGII- trzymam za Was &&&&&&&&&&&&&& jeszcze Wy bez @ więc w Was nadzieja :)

ja zmykam ,bede po 12.oo

tęsknijcie :)

reklama
Hej dziewczyny. U mnie zmiana planów bo kolezanka dostała zaproszenie na rozmowe o prace i bedzie w piatek. Może i lepiej, nauczę się wstawać o 9tej a nie 11tej. Pogoda się zmieniła i nie ma słoneczka((((.
seerge dokładnie kochana póki nie ma @ jest nadzieja:tak:
mama tulę cię i jestem z tobą. Czyśbys poszła szalec z meblami??? Wieczorkiem zebranie, to ty dzis masz aktywny dzień.
jos, rurka i wszystkie aktywne , których nie widze witajcie.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~wysyłam porcję

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry