• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
WIOLA- no właśnie wcinam owsianke ,potem porzadki,potem wychodze..potem odbieram Domisia,potem obiad..
dzis Tom bedzie o godzine wczsniej czyli po 16.00 bo na 17.00 mam zebranie w przedszkolu odnośnie szkoły..
tak wiec jakoś dzień zleci
oby piątek minął a weekend rodzinnie to zawsze lepiej..

mama - udawaj, ze jej nie ma , łikend zleci szybko :tak:, ja tak robie ;-)
A razem z łikendem nowe starania , nowe nadzieje, choc za każdym razem powtarzamy sobie, że odpuszczamy, że to już ostatni raz ..... :wściekła/y: ale my "nie spoczniemy, nim poczniemy " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hm... włąśnie coś mi przyszło do głowy ... a może jak wreszcie spoczniemy , to poczniemy ??????? :baffled:

PAULINA- dzieki..

PALEMKA- cześc kochana...no ja już chyba jednak spocznę..
tak jak pisałam wcześniej-bede wspierać wszystkie które walczą ,ale NAJBARDZIEJ te ktore walczą o pierwsza dzidzię-dziewczyny Wy nie mozecie sie poddać!!!!!nagroda jest wspaniała i warta wszelkich niedogodności,wylanych wiader lez ....
dlatego Palemko,Gumisia,Pok,Mary-beth,Sergii,Zizi i wszystkie które nie maja jeszcze dziecka- WALCZCIE!!!!!
TE które walcza o kolejne tez wspieram,ale One już wiedza jaka ta nagroda wspaniała..

ja próbowałam już wielu rzeczy i poprostu głową muru nie rozwałe...no nie ma bata..

jak przyjdą pity moze pomyślimy o IUI -narazie w marcu ZERO SEXU:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
NORMALNIE SIE CIESZĘ....bede miała miesią bez myślenia ,szukania objawów i bedzie ta świadomość ze i tak @ przylezie wiec mam nadzieje,ze złapie oddech bo psychika mi siada i czuje sie jakby mnie zasypały 3 wywrotki piachu-dusze sie..nie mam czym oddychać....

muszę odpocząć...

mama -ja nie wiem, co ja mam Ci napisać, ja jestem słabą osoba do pocieszania w tym akurat temacie...
To proste mam ten sam "problem" i sama nie wiem co robić, marze o tym aby wyluzować, ale jak przychodzi czas "owulki" nie umiem ... Bożeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!! Dlaczego to jest takie trudne ???????????!!!!!!!! Mamitka, zrób co uważasz za słuszne, a ja i tak będę z Tobą ...

Jadę po wyniki, ostatnie, pewnie też wzorowe !!!!!!!!!!!!!! :angry::angry::angry:
Siostra się ze mnie śmiała, bo ona ma syna, a tez robiła sobie hormony i większosc wyników wyszła jej zle !!! Rozumiecie coś k.........wa z tego ??? zle !!! :-(:-(:-(

A Teraz Klne : )**&@#%$%^%&*&()&)%$^%%!!@%^I*)()*(*^&%%!!@@#$!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny, przepraszam, że tak zniknęłam ale się przeprowadzaliśmy:) Nie dam rady nadrobić, więc jak możecie to streśćcie mi co na BB słychać :))

PALEMKA- poklnę razem z Tobą @#$%^&*()(*&^%$#@#$%^&*()(*&^%$#@#$%^&...wiem o co Ci chodzi...siostra ma złe a mimo to ma Niunie a u Ciebie wszystko si i ....

jak to mówią w Poznaniu-łapy i giry opadają....

dziekuje Ci za wsparcie-jedz po wyniki i daj znać...

PAULINA- no właśnie,za wszystkim trzeba zatesknić-za sexem też...

SERGII- zobaczyłam gdzis Twoją sygnaturkę...tule kochana...............................tule i wiem co czujesz ..

komp mi sie zawiesił dlatego mnie nie było..

reklama
Hej Babeczki :-)

Mamitka kochana cieszę się razem z Tobą na ten brak sexu, bo ja już też wiem, co to znaczy SEKS NA SIŁĘ :dry: Odsapnij, nabierz nowej energii i może ochota na działania powróci ze zdwojoną siłą! :-) Tego Ci Krzysiu życzę :tak:

Wiolka, Palemka, Paulina, Rurka - CZEŚĆ :-)

A u mnie 40dc i @ dalej brak...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry