• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej kobietki, widze ze produkcja pelna para, szans na nadrobienie nie ma,
mam nadzieje ze jednak komus uda sie w tym cyklu,
u mnie nadal nie ma @ dzis 35dc, najdluzszy cykl 29dni, wiec az sie martwie, nadal bole jajnikow, ale trudno cierpliwie czekam do poniedzialku, malo mnie tu bo naprawde musze podgonic z magisterka a doba ma za malo godzin:(
ale pamietajcie o mnie,
tule wszystkie mocno i za kazda trzymam kciuki zeby bylo ok dla zafasolkowanych i zeby sie udalo dla starajacych :)

hej kobietki, widze ze produkcja pelna para, szans na nadrobienie nie ma,
mam nadzieje ze jednak komus uda sie w tym cyklu,
u mnie nadal nie ma @ dzis 35dc, najdluzszy cykl 29dni, wiec az sie martwie, nadal bole jajnikow, ale trudno cierpliwie czekam do poniedzialku, malo mnie tu bo naprawde musze podgonic z magisterka a doba ma za malo godzin:(
ale pamietajcie o mnie,
tule wszystkie mocno i za kazda trzymam kciuki zeby bylo ok dla zafasolkowanych i zeby sie udalo dla starajacych :)

Widzę, Gumisiu, że mamy ten sam problem... U mnie najdłuższy cykl był 34 dniowy, a dzisiaj 40dc i @ brak... :sad:

Hej dziewczyny!

Mama tulę mocno :* a małpę przeklinam ;-)

Ja się dziś obudziłam godzinę temu z takim bólem dziwnym, intensywnym ale trwał tylko kilka sekund. Był podobny do tego @ ale nie do końca to chyba był taki ból. Poleciałam do toalety zobaczyć czy wszystko ok, ale czyściutko. Nospa łyknięta i na razie święty spokój. Nie wiem co to był za ból.

seerge dzis odpukać może być))) Wyjdę potem nawet sama połazić bo ostatni to tylko z Polem ze względu na te omdlenia. No ale on wrócił do pray a ja chce pączka:-D
seergr gumisia moje cykle były 40-52 dniowe. Owulka była tak róznie, ze dopiero testem ją wyłapałam.

paulina - jasne, że pamiętamy małą Laurę . Przeznaczylismy wraz z mężem 1% podatku na nią, tak jak wczesniej obiecywałam ... Rozmawiałam nawet na nk z jej mamą, to dzielna kobieta. Zaraz na nią zagłosuję !!! Wy też to zróbcie !!!

wisienka - jeśli tylko czujesz się na siłach, to pewnie,że się przejdz, przy okazji pączka sobie kupisz :)

jos, aelreda, sergi, gumisia - witajcie :) :-)

Wisieńka straszne są takie długie cykle... :baffled: :no: Nigdy nic nie wiadomo... :sad: Ciekawa jestem, czy mój G. wogóle pamięta o tym, że dzisiaj tłusty czwartek? ;-) Może kupi pączki wracając z pracy? :-p

Palemka całusy Słońce :laugh2:

ZAGŁOSOWANE NA MAMĘ LAURKI :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry