• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Też zagłosowałam :-)

A mnie dalej krew zalewa, jestem wściekła że @ przylazła tak szybko - jedyne pocieszenie że nie boli. Ale M się przestraszył bo wcześniej działaliśmy bez gumek a ja mogłam mieć owu :-p :-D

Waga przyszła mi rano a na woski czekam - Krzysiu dziękuję za rady :-D

To się pochwalę wczorajszym eksperymentem :-)

reklama
Mama, zaznacz kropeczką tą z lewej nazwisko mamy Laury, a dopiero potem - głosuj :-)

Udało się? ;-)
SERGII- nie....ja jestem ciemna masa i nie wiem -jaką kropeczkę-nie mam żadnej kropeczki na tej str....:(

SOL- nie ma sprawy:))
a fryz pieknościiii-no zaszalałaś i slicznie wyglądasz kusicielko:))

ZIZI- cześć :)

ufff nadrobilam :)
widze , ze smutno troche na forum :( mi tez przykro bardzo , ze ten cykl taki pokopany byl ...
jeszcze mocno trzymam kciuki za Serg !!!!
ale tak jak juz ktoras z was napisala , wiosna idzie bedzie lepiej , i fasolki tez w koncu sie pojawia :) i to dopiero bedzie wysyp :))

asionek : to prawda, zalezy od zawodu/pensji
najnizsza krajowa jets taka sama w paryzu jak i na prowincji wiec zycie wychodiz drozek, tak samo zarobi urzednik i wiele innych zawodow
warto byc tu tylko jesli faktcyznie zarobki sa proporcjonalne do ksoztu zycia
ale to chyba w kazdej stolicy tak jest

a to mieszkanie co pokazalas super jets
tak patrze na te 208 metrow i mi slinka cieknie :)w paryzu to jets nie do osiagniecia
trzeba juz byc (nie! nie milionerem mumitmilionerem! miec przynajmniej 2 ;) )
no moze w zlej dzielnicy nawet sporo mniej, ale tam z kolei nie ma sie sensu pchac zeby dostac wieczorem po gebie ;)

no wlasnie , ale sporo ludzi nie kuma tej zasady , a pozniej placze i zlosci sie , ze jak to ...
znalazlam wczoraj jeszcze jedno 366m2 :szok: tez centrum , styl podobny , 8 pomieszczen , niezle hehe
szczerze to bym takiego mieszkania miec nie chciala , nie moje klimaty , a jak juz bym pragnela czegos ogromnego to bylby to domek z basenem i ogrodem dla dzieci , a nie stare mieszkanie w centrum , ale kazdy ma inny gust :)

hello

@ przylazła nad ranem.........

)

przykro mi :((((

kobietki a pamiętacie blog o małej Laurce?: www.kochamylaure.pl
otóż teraz odbywa się głosowanie na kobietę dekady i jej mama-Emilia została zgłoszona;), jeśli ktoś miałby ochotę zagłosować to zapraszam na podany link i na dole kliknijcie na Emilię Kotkowską-Wielgosz ;)
Finałowa Dziesiątka Plebiscytu Kobieta Dekady wybrana! - Wiadomości w Onet.pl

ja pamietam :( przeczytalam wtedy wszystko teraz juz nie wchodze , bo tylko rycze :( ale glos oddalam !!

Dzień dobry!!! :happy2:
my już dziś ze Smykiem po śniadanku, pączkach, nawet dwóch ;-) humor poprawiony, chęci życiowe są :D
trzymam kciuki dziewczyny, że Wam się uda i będziecie mieć swoje upragnione Maleństwa :D

pachnie porządkami, może pora i u nas posprzątać, chociaż nie ma takiego brudu ;-)

no widzisz , ja dzisiaj tez mam lepszy dzien ;))

jestem :) @ wczoraj popoludniu sie uspokoila i tak jak sie lalo jak z kranu to od wczoraj poznego popoludnia prawie NIC. Jak juz to jakies brazowe fuj fuje. Co czytam jako znak, ze endo wcale nie przytylo znacznie.
Jade teraz pogrzebac w smieciach :) taka charytatywna organizacja ma magazyn z meblami, porcelana itd. Smieszne ceny a cudenka mozna znalezc. Wszystko uzywane. Taki targ staroci pod dachem :) I moze sie przejade do Francji po testy owulacyjne, bo mam zamiar je robic od kiedy sie @ skonczy, bo ponoc progesteron mogl poprzestawiac sprawe. Zobaczymy.
Wyzwanie na najblizsze pol godziny - znalezc samochod. Ostatnio jezdzilam tydzien temu i za kija nie pamietam, na ktorej uliczce go zatrzymalam a jest ich tu od groma i ciut ciut :)

laseczki - zycze Wam milego dnia, oby byl lepszy niz te poprzednie!!! W koncu sie worek z fasolkami rozsypac musi :)

buziolki

oj pamietam te wystawki i sklepy :) uwielbialam i zawsze za grosze cos cudnego mozna bylo wygrzebac
bardzo mi baruje tutaj czegos podobnego :(
powodzenia w lowach :)

Dzień Dobry.
Ja dopiero teraz włączyłam lapka. Zupka ugotowana, ogórkowa, i ... zaczynam pisać, ale przyznaję się bez bicia że jak zobaczyłam chyba z 15 str to sobie dałam spokój z czytaniem.

agapa - przepraszac to masz za takie posty jak powyzej! ile razy mamy Ci mowic, ze masz tu smucic ile chcesz i nikomu to nie przeszkadza!? Po to tu skarbie jestesmy! a co Ty sie tak dzis smucisz? Bo najpierw pisalas o nalesniczkach a teraznagle dol - co sie stalo?
Mój dół jest spowodowany waszymi @ itp. Niedługo ja mam testować i aż sie boję że jak wam po kolei się nie udaje to i mi się nie uda:-( No ale pożyjemy zobaczymy.

Też zagłosowałam :-)

A mnie dalej krew zalewa, jestem wściekła że @ przylazła tak szybko - jedyne pocieszenie że nie boli. Ale M się przestraszył bo wcześniej działaliśmy bez gumek a ja mogłam mieć owu :-p :-D

Waga przyszła mi rano a na woski czekam - Krzysiu dziękuję za rady :-D

To się pochwalę wczorajszym eksperymentem :-)

Śliczne masz te włoski :-):-):-)

Mama z tego co się zorientowałam to ta wredna @ przyszła:angry: ojejku no nic trzymam kciuki za następny cykl.
A ja nie mam testów i jak Mąż mi gdzieś nie kupi to dupa z testowania poniedziałkowego. U nas nie kupię bo to wieś i niech która plotkara zauważy to będzie zaraz pół Polski wiedziało, a że mnie tu wszyscy znają i moją rodzinę to wolę unikać plotek,

Hej kochane! Jestem na chwilkę. I tak mi przykro mama, że @ przyszła :((( Trzymam teraz po prostu kciuki za Ciebie, Twoje dobre nastawienie, spokój i uśmiech wewnętrzny! I wierzę, że będzie dobrze! A Ty rób jak czujesz! BUZIAKI!

Serg u Ciebie jak bo tempki widzę znikły z sygnaturki????

Sol no to pierwsze zdjęcie to kurka jak z okładki jakiejś....Super!

Ja byłam u lekarza i wszystko na razie dobrze wygląda. Pierwszy raz podczas badania lekarz kazał mi iść siusiu - choć ja w ogóle nie czułam, że muszę. Trochę to było krępujące ale jakoś przeżyłam.

Idę do mamy na pączki, choć już jednego pysznego zjadłam mniam mniam.

Mam nadzieję, że niedługo zasypie forum fala fasolek a nie @...Trzymam mocno mocno mocno kciuki!

lil_maja wczoraj był spadek... :sad: a dzisiejsza dopiero, jak się w końcu położę spać po tej nocce dzisiejszej ;-)
mama jak wejdziesz na tę stronę do głosowania, na samym dole masz nazwiska kobiet na które można głosować. Znajdź na liście mamę Laury - Emilia Kotowska-Wilgosz. Obok jej nazwiska, po lewej stronie, powinno byc takie malutkie kółeczko - trzeba w nie kliknąć, żeby zaznaczyć, że na Nią chcesz zagłosować :-) I jak się zaznaczy, to wtedy dopiero przycisk "głosuję" :tak:

reklama
Sol sliczne wloski !! :)

Agapa ja tam wierze, ze jeszcze ktoras z was bedzie miala w tym cyklu dobra nowine !!! no juz tak pechowo to byc nie moze :( oby maz kupil te testy :))

Maja a po co to siusiu ?? :) super , ze wszystko jest oki !!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry