• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
paulina zaczęłam dziś 9 tydzień :)... wyniki na razie w porządku, a wizyta w poniedziałek :)

mamuś ale wybacz.... prooooszę :) :) :) na swoje usprawiedliwienie mam, że ciągle spałam, trzęsłam się z zimna i zwalczałam mdłości i obrzydliwe smaki :sorry:
A dziś mi trochę odpuściło i robiłam wielki remanent w szafie - nie mieszczę się już w ulubione ciuchy :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Kod:
mama
- czesc mam już wyniki !!! Fsh, Lh, estradiol - w normie, wszystkie wyniki są w pier ........ normie !!! Chyba jakaś nadzywczaj normalna jestem i z tego oto powodu normalnie wciążę zajść nie potrafię, kosztowało mnie to 220 zł , żeby wiedziec , to co już i tak wiedziałm, jeszcze zostało mi jedno badanie AMH - za 180 zł , ale juz go nie robię !!! Bez przesady !!! I tak wyjdzie dobrze ... Wizyte mam umówioną na 12.40 12 marca ... jestem załamana , wiem, że to się skonczy tą pier...... laparoskopią i wiem, że to też nic nie da ........ ja to poprostu wiem !

witaj kocurku - helllllołł kope lat !!! ;-)

Ja też bym się równo wkurzyła. Wyniki dobre a dzidzi nie ma :angry:
ale chociaż masz 100% pewności co jest dobrze. Kurcze nie wiem co ci napisać . Wrrrrrrrr... ach ten los!!!

Kochane ja pomykam z Mają (pierwszy raz po jej chorobie) do mamy na pączki. Przyniosę i dla was troszkę i zrobimy imprezkę. Niech która skoczy do sklepu po napoje, kawkę i herbatkę i sobie zaszalejemy, a co tam :-D:-D:-D

mamita - zapytam napewno o Iui, nie mam juz nic do starcenia, :tak:poza 1000 zł :confused:, ale widocznie ja musze za to wszystko zapłacić wysoką cene, nie tylko materialną mam na myśli ...
nic, spadam ...
chciałabym coś napisac, ale się powstrzymam

PAULINA- a Ty co tak cicho siedzisz?????????????? na którą masz wizytę?? bede &&&&&&&&& trzymać zeby dzidzia sie pokazała jak należy :))

KOCUREK- no pewnie,ze wybaczamy:)najwazniejsze,ze juz sie lepiej czujesz:)&&&&&&&& za poniedziałek.

RURKA- a Ty na kiedy masz termin @??za 2 dni??

ja zmykam jeszcze na górze poporządkować i zaraz po Zuze-za godzine bedzie Tom to spotkamy sie kolo przedszkola i razem wrócimy do domu-wypiję z Nim kawe i smigam na zebranie do przedszkola.

PALEMKA- nie powstrzymuj sie-pisz co tam ????

Cześć wszystkim!

Nie było mnie troszkę, bo w pracy nie wlatuję, ale dziś wolne, wiec jestem! :-):-):-)

Zaraz robię kawkę i nadrabiam Was, kochane, tylko nadmienię, że byłam u mojego lekarza rodzinnego pogadać o moich ewentualnych problemach hormonalnych (tu jest tak, że trzeba mieć skierowanko, gdy się chce pójść do gina, no chyba, ze prywatnie, to się idzie bez papieru, ale buli się strasznie! :szok:). Więc niedługo idę do gina i zobaczymy. Termin wizyty ma przyjść pocztą. Rodzinny - jak oni wszyscy tutaj - stwierdził, że młoda jestem, że mam na pewno owulki (:confused:) i że będzie OK, zwłaszcza, ze już w ciąży byłam, tylko, ze z jakichś powodów się nie utrzymała (we wrześniu boichemiczna). :sorry2:

Tymczasem od wczoraj z ciekawości zaczęłam eksperyment z testami owu i zobaczymy... :confused::tak: Póki co, kreseczka bladziutka.

W międzyczasie podsyłam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&! :happy2::happy2::happy2:

Witaj kocurek ale cie nie bylo dluuugo.

palemko no nie wiem moze lekarzowi cos zaswita w glowie jak zobaczy wyniki. A moze wasze dzidzi czeka na odpowiednia chwile zeby sie pojawic.

Hej rurka!

Ja dalej taka do d... dzisiaj :baffled: jakas zdechnieta totalnie. Ale 3 paczki zjadlam mimo mdlosci heh

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry