• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARY: witaj! :-) samopoczucie dzisiaj na 5 z plusem nawet :D a jak u Ciebie?

Boogie - to super!!! :-) A u mnie w porządeczku! :-) Nowa praca mnie absorbuje i naprawdę jestem zadowolona! :-):-) A poza tym biorę się za porządki w moich sprawach hormonalnych - przynajmniej się dowiem, czy to po prostu pech, że nie zaszłam w ciążę przez rok staranek, czy coś jest nie tak z hormonami...

Witaj mary owulka przewaznie jest w ostatnim dniu w ktorym sluz byl najbardziej rozciagliwy, tak przynajmniej gdzies czytalam.

Gosiane - dzięki! Poobserwuję i zobaczymy... :tak: Do tego te testy, więc może wyłapię dzięki nimi owulkę w końcu. :happy2:

reklama
Witajcie kochane!!!!
KRZYSIENKO - tulam z powodu @......ale Ty wiesz....:tak:
Po wizycie wszystko ok:tak:Ginek powiedział ze Rozalka na pewno bedzie wieksza od Zuzi powinna przy porodzie wazyc ok 3300/3400:tak:Zuzu miała 2900! No i jak widac nadal jest Rozalka i to sie juz nie zmieni, tak powiedzial, ze nie ma innej opcji:tak::tak::tak::-D:-D:-DOczywiscie wszystko w porzadku, cała i zdrowa...
A to nowe zdjatko

:-D
No i dla Was wszystkich przesyłam moc~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:tak:

Witajcie kochane!!!!

Po wizycie wszystko ok:tak:Ginek powiedział ze Rozalka na pewno bedzie wieksza od Zuzi powinna przy porodzie wazyc ok 3300/3400:tak:Zuzu miała 2900! No i jak widac nadal jest Rozalka i to sie juz nie zmieni, tak powiedzial, ze nie ma innej opcji:tak::tak::tak::-D:-D:-DOczywiscie wszystko w porzadku, cała i zdrowa...
A to nowe zdjatko

:-D
No i dla Was wszystkich przesyłam moc~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:tak:

Monisia - witaj, kochana!!! Jak miło, że do nas wlatujesz!!! :happy2::happy2::happy2: Cieszę się, że u Ciebie OK. Ale ten czas leci! :-) Ślę buziaki!!! A, no i foteczka przepiękna!

MARY - Słoneczko moje, co u Ciebie?????Ja tak u Was ostatnio rzadko, ale myslami zawsze:tak:Mam nadzieje ze wybaczycie:zawstydzona/y:

reklama
monisia ale śliczności a jaki ładny profil panna cudna:-)

mama przykro mi z powodu @

sol śliczna fryzurka

młodamamusia jak się dziś czujesz brzuszek się uspokoił?

no i lipa post pod postem;( ale może sol to naprawi

kocurek no ja myśle:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry