• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kod:
mama
- czesc mam już wyniki !!! Fsh, Lh, estradiol - w normie, wszystkie wyniki są w pier ........ normie !!! Chyba jakaś nadzywczaj normalna jestem i z tego oto powodu normalnie wciążę zajść nie potrafię, kosztowało mnie to 220 zł , żeby wiedziec , to co już i tak wiedziałm, jeszcze zostało mi jedno badanie AMH - za 180 zł , ale juz go nie robię !!! Bez przesady !!! I tak wyjdzie dobrze ... Wizyte mam umówioną na 12.40 12 marca ... jestem załamana , wiem, że to się skonczy tą pier...... laparoskopią i wiem, że to też nic nie da ........ ja to poprostu wiem !

wiem , ze ci ciezko :( ale naprawde wiecej optymizmu !!! czemu piszesz , ze nic nie da ?? sa ludzie co maja naprawde powazne problemy ze zdrowiem i probuja bardzo czesto z pozytywnym skutkiem
u ciebie tez tak bedzie !! jest wszystko ok i to jest twoje szczescie :) uda sie zobaczysz !!

Kochane ja pomykam z Mają (pierwszy raz po jej chorobie) do mamy na pączki. Przyniosę i dla was troszkę i zrobimy imprezkę. Niech która skoczy do sklepu po napoje, kawkę i herbatkę i sobie zaszalejemy, a co tam :-D:-D:-D

ooo ja tez za imperzka jestem ;)) dla mnie cola z lodem :)

witam Cię Czarny Kocurze :D

nie mogę się oderwać od tego blogu... ile wylałam już łez... ale nie mogę, coś mi karze, to czytać :szok:

moze juz nie czytaj ??

Mary hej:)

Kocurku mam nadzieje, że teraz będzie już tylko lepiej :))

Mamitka, zgadza się powinna być w sobotę, ale pewnie mi się przeciągnie bo i śluz mam i piersi mnie nie bolą, a bolały, no i brzuch nie boli, a 4 dni przed @ już się zwijałam z bólu... dziwnie tak jakoś...

gosiane hej kochanie:*

hmmm no jakas fasolka bedzie w tym cyklu ja to wiem , wiec i dla ciebie duzo &&&&&&&&&&&&&& :)

Boogie - hejka! Jak tam samopoczucie?

Sol - fajne włoski!

Asionek - witaj! Faktycznie, czas szybko leci, jak Mama zauważyła! :tak: A jak znosisz te pierwsze tygodnie?

Wiecie, ja nie czaję... Dziś mam śluz owulacyjny - tak mi się wydaje. Przezroczysty, rozciągliwy. A wczoraj na teście owu bladziuchna kreseczka... :confused::eek: Czy śluz pojawia się w dniu owulki, czy przed? Kurczę, no niedoedukowana jestem. :baffled:

hej ;)
a tak sobie , teraz i tak lepiej niz w ostatnim tyg. , , ale co zrobic trzeba to jakos przetrwac i tyle :)
a sluz ja mialam zawsze przed owulka juz i pozniej go coraz wiecej i w tych dniach co tylko bylo wiecej sluzu plodnego dzialalam z mezem codziennie , az do konca sluzu i dni plodnych ;)

Witajcie kochane!!!!
KRZYSIENKO - tulam z powodu @......ale Ty wiesz....:tak:
Po wizycie wszystko ok:tak:Ginek powiedział ze Rozalka na pewno bedzie wieksza od Zuzi powinna przy porodzie wazyc ok 3300/3400:tak:Zuzu miała 2900! No i jak widac nadal jest Rozalka i to sie juz nie zmieni, tak powiedzial, ze nie ma innej opcji:tak::tak::tak::-D:-D:-DOczywiscie wszystko w porzadku, cała i zdrowa...
A to nowe zdjatko

:-D
No i dla Was wszystkich przesyłam moc~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:tak:

super fotka :) sliczna coreczka !!

Kocurek no w koncu jestes !! juz miala pisac co z toba wczoraj , ale z racji sklerozy nie napisalam w koncu hehe
widze meczysz sie bidulko , ja tez niestety :( ale juz blizej jak dalej 2 trymestru i ja licze na duze zmiany pozytywne rzecz jasna ;))

Witam kochane ;-)

juz mi lepiej jest ;-)

nie byłam wczoraj na izbie przyjęć nie było aż tak źle...
Wzięłam tabletke i przeszło ;-)

Dziś jest dobrze ;-)
MAły ma lenia dzisiaj ale na pewno wszsytko wieczorem nadrobi ;-)

Witaj KOcurku! ;*** Jak sie czujesz kochana ?;-)

Hej mloda no to ciesze sie ze wszystko u was ok bo sie tu troche zdenerwowalysmy z dziewczynami! Wcinaj paczka to i maly sie rozrusza ;-)

No, jestem z powrotem. :-) Aleeeeee u mnie wiosna!!! :szok::-):-) Balkon otwarty, słonko świeci!!! Śnieg się roztapia i mam nadzieję, ze już nie dopada! Choć w tamtym roku 4 maja jeszcze padało... :eek:

Asionek - dzięki za info. Życzę Ci, zebyś jak najlżej zniosła te początki ciąży!

Młodamamusia - dobrze, że już Ci lepiej!

Monisia - dziękuję Ci, kochana!!! :*:*:* A ja Ci życze lekkiego i przyjemnego porodu! :tak::tak::tak:

Kurczę, ja się już chyba na 2011 nie załapię! :eek: Oby na 2012 w takim razie!

Odebrałam wyniki:
TSH 2,109 uIU/ml
Prolaktyna 530 mIU/l

Prolaktyna chyba trochę za wysoka:-(

Zizi - witaj! A jakie są normy? Bardzo za wysoka?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
zizi podaj normy bo ja miałam 17 ng/ml ale może miałam inną jednostkę

NORMY
hormon
norma

PRL
3-15 ng/ml
wynik idealny

15-20 ng/ml
wynik dobry
(leczenie tylko w wąsko wybranych przypadkach)

20-25 ng/ml
łagodna hiperprolaktynemia

> 25 ng/ml hiperprolaktynemia

Przelicznik: 1 ng/ml = 20 mIU/l

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry