Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mama - czesc mam już wyniki !!! Fsh, Lh, estradiol - w normie, wszystkie wyniki są w pier ........ normie !!! Chyba jakaś nadzywczaj normalna jestem i z tego oto powodu normalnie wciążę zajść nie potrafię, kosztowało mnie to 220 zł , żeby wiedziec , to co już i tak wiedziałm, jeszcze zostało mi jedno badanie AMH - za 180 zł , ale juz go nie robię !!! Bez przesady !!! I tak wyjdzie dobrze ... Wizyte mam umówioną na 12.40 12 marca ... jestem załamana , wiem, że to się skonczy tą pier...... laparoskopią i wiem, że to też nic nie da ........ ja to poprostu wiem !Kod:
Kochane ja pomykam z Mają (pierwszy raz po jej chorobie) do mamy na pączki. Przyniosę i dla was troszkę i zrobimy imprezkę. Niech która skoczy do sklepu po napoje, kawkę i herbatkę i sobie zaszalejemy, a co tam![]()
witam Cię Czarny Kocurze
nie mogę się oderwać od tego blogu... ile wylałam już łez... ale nie mogę, coś mi karze, to czytać![]()
Mary hej
Kocurku mam nadzieje, że teraz będzie już tylko lepiej)
Mamitka, zgadza się powinna być w sobotę, ale pewnie mi się przeciągnie bo i śluz mam i piersi mnie nie bolą, a bolały, no i brzuch nie boli, a 4 dni przed @ już się zwijałam z bólu... dziwnie tak jakoś...
gosiane hej kochanie:*
Boogie - hejka! Jak tam samopoczucie?
Sol - fajne włoski!
Asionek - witaj! Faktycznie, czas szybko leci, jak Mama zauważyła!A jak znosisz te pierwsze tygodnie?
Wiecie, ja nie czaję... Dziś mam śluz owulacyjny - tak mi się wydaje. Przezroczysty, rozciągliwy. A wczoraj na teście owu bladziuchna kreseczka...Czy śluz pojawia się w dniu owulki, czy przed? Kurczę, no niedoedukowana jestem.
![]()
Witajcie kochane!!!!
KRZYSIENKO - tulam z powodu @......ale Ty wiesz....
Po wizycie wszystko okGinek powiedział ze Rozalka na pewno bedzie wieksza od Zuzi powinna przy porodzie wazyc ok 3300/3400
Zuzu miała 2900! No i jak widac nadal jest Rozalka i to sie juz nie zmieni, tak powiedzial, ze nie ma innej opcji
Oczywiscie wszystko w porzadku, cała i zdrowa...
A to nowe zdjatko
![]()
No i dla Was wszystkich przesyłam moc~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
na razie jak więzień skrobię kreskę na ścianie za każdy dzień ;-) 
:-):-) Balkon otwarty, słonko świeci!!! Śnieg się roztapia i mam nadzieję, ze już nie dopada! Choć w tamtym roku 4 maja jeszcze padało... 

Oby na 2012 w takim razie!Odebrałam wyniki:
TSH 2,109 uIU/ml
Prolaktyna 530 mIU/l
Prolaktyna chyba trochę za wysoka:-(