• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARY - Słoneczko moje, co u Ciebie?????Ja tak u Was ostatnio rzadko, ale myslami zawsze:tak:Mam nadzieje ze wybaczycie:zawstydzona/y:

Monisia - no jasne, że wybaczamy! :-) U mnie sporo się ostatnio działo i sama mało tu byłam... Zmiana pracy, sprzedaż mieszkania (która nadal trwa...), przesunięcie staranek do sierpnia z powodu mojej nowej pracy... A teraz chcę porobić wszystkie badania, by sprawdzić, czy wsio u mnie OK z hormonami... Już rok staranek i nic... :eek: Teraz niby przełożone, ale chcę się wyleczyć, jeśli jest coś do leczenia... Tu, w Norwegii dość ciężko jest zacząć jakiekolwiek leczenie, bo tu wyznaje się zasadę, że 2-3 lata staranek bez skutku dopiero jest problemem! :szok: Dlatego będę w PL w kwietniu i tam też porobię badania! :-)

Ewula - witaj, kochana!!! :-) Doczytałam, ze coś poszło nie tak z nową pracą. Tulę mocno! To oznacza, że nie zaczynasz nowej pracy?

reklama
mary-beth no właśnie zostaje tam gdzie pracowałam tak jak ci pisałam, ale będę się jeszcze starać może się uda później;)

OK, za 2 godzinki będę robiła teścik owu! :-) Dziś 17 dc - generalnie trochę późno zaczęłam z tymi testami, ale przesyłka mi się opóźniła, a poza tym mam tak ekstremalnie długie cykle, ze jeśli jest owulka, to pewnie późno...

Ewula - trzymam kciuki w takim razie!!! :-) A jak ogólnie samopoczucie?

mary kocurek samopoczucie lepiej już troche ochłonełam i sobie wszystko poukładałam. A co do starań czekam na @ coś mi się poprzestawiało chyba bo już 33dc i nic wczoraj robiłam test i I krecha ale robiłam popołudniu więc jutro zrobie z rannego moczu. W każdym razie jak nie będzie @ to w sobote wizyta u gina nich coś poradzi. Dodam ze na fasolke szanse są małe bo chyba nie było owulki, ale nadzieja umiera ostatnia, zwłaszcza ze temka sie jakoś podniosła i szyjka zamknięta, a ja się tradycjnie nakręcam:-)

reklama
mary kocurek samopoczucie lepiej już troche ochłonełam i sobie wszystko poukładałam. A co do starań czekam na @ coś mi się poprzestawiało chyba bo już 33dc i nic wczoraj robiłam test i I krecha ale robiłam popołudniu więc jutro zrobie z rannego moczu. W każdym razie jak nie będzie @ to w sobote wizyta u gina nich coś poradzi. Dodam ze na fasolke szanse są małe bo chyba nie było owulki, ale nadzieja umiera ostatnia, zwłaszcza ze temka sie jakoś podniosła i szyjka zamknięta, a ja się tradycjnie nakręcam:-)

Ewula -
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!​
:-):-) Spokojnie, kochana - nie ma @, jest nadzieja! :tak: A może - nie ma pracy, jest fasolka!!! :-):-)

Kochane, zmykam wstawić pranie. Zaraz wracam. :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry