• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maggy gratulacje :-D

Witam Wszystkich i mam nadzieję że zagoszczę u Was na dłużej :)[/QUOTE
Witaj wśród nas rozgość się

I jeszcze jedno. Takie żarcie dobre dziś zrobiłam że... poprostu miód w gębie.

kurcze , a mnie odrzucilo calkiem od bananow :/ szkoda , bo bym sie na obiadek wprosila :)

Pok wspolczuje pralni ja nigdy tego nie lubilam szczegolnie czekania co do fuidkow lap nie puszczaj :tak:
Zizi z dzidzia jest wszytsko ok mialam w poniedzialek usg widzialam z moim M naszego bobasa :) rozwija sie prawidlowo i nastepne usg mam w 22 tyg wiec wtedy dopiero sie dowiem co do plci naszej dzidzi ja obstawiam na chlopca mam jakies takie przeczucie a i termin mam na koniec sierpnia sama ogolnie czuje dobrze mdlosci mnie ominely z czego jestem zadowolona teraz czesto robie wycieczki do wc szczegolnie w nocy jest to meczoce .
agapa narobilas mi smaka z tymi placuszkami :) ja jeszcze za obiad sie nie wzielam :( ale jutro mam w planach jak przystalo na tlusty czwartek zrobic paczki .

a u was nie ma jutro dnia nalesnika ?? :) cos mi sie obilo o uszy :)

agapa pyyyyyyyyyyyyyyycha! Ja pizze zamowilam :-p nie wytrzymalam taka mialam ochote :rofl2:

hehe pizzowe dziewczyny z nas :)
ja jadlam od kilku dni , ale dzisiaj chyba sobie odmowie , chociaz nie powiem mam ogromna chec :)

reklama
zizi - to koniecznie męża przebadaj !!! To jest podstawa !!! Po co masz się kłuć męczyć, czekać przeżtwać, a może okaże się, że zmałżykiem coś nie teges ... to jest najszybsza i najmniej bolesna :-D droga ... :) I nie musi jechac do labarotarium, moze "to" zrobic w domu :-D a do laboratorium można dostarczyć, do 30 min chyba :-D

witaj fleur

Byłam u lekarza ztym moim brzuchem, objezała mi jelita(prześwietliła tym laserem ) powiedziała, ze są poskurczane bardzo i przelewa sie w nich niesamowicie i ze nie jest to normalne :) mam skierowanie do gastrologa, jestem pełna obaw ... chciałam dziecko, a nawet zdrowia dla samej siebie nie mam :-(

Asionek witaj:) tutaj zamiast tustego czwartku jest wtorek dzien przed sroda popielcowa jako dzien nalesnikowy i zawsze robie tez nalesniki :)
Nagapalma witaj i zdrowka zycze :) oby Ci sie wszytsko ulozylo .

z przebadaniem tylko meza to tez nie tak, bo moze byc tak, ze problem lezy po obu stronach - lepiej miec pelen obraz sprawy. Tak czy siak męża rzeczywiście przebadać trzeba.

palemka - czy Ty w ogole widzis zmoje posty i pw? :)) bo pisze do Ciebie i pisze na różne sposoby i nic.
ostatnia sprawe powtorze - HSG nie jest metoda prehistoryczna i stosuje sie ja jak najbardziej na calym swiecie! co to za ginka? Moze chce Ci na laparo naciagnac.. nie wiem sama, bo to tak dziwne stwierdzenie, ze mi szczeka opadla. Na HSG pieknie widac czy zrosty sa czy nie ma, widac ewentulane wady w budowie macicy. Pieknie wszystko wychodzi. Czasem nawet udaje sie zrosty slikwidowac przy HSG! A jak wyjda zrosty powazniejsze, to wtedy sie mysli o laparo... Naciskaj na to HSG kochana. Nie ma co sie meczyc laparo niepotrzebnie.
a z jelitami to kurcze blaszka mam nadzieje, ze nic powaznego kotek! kiedy masz wizyte u gastro?

Dziewczynki, przepraszam ale ja już dziś uciekam. Jakiś ten dzień smutny na naszym wątku i ja mam z tego powodu też dołka, a że niedługo testuję to nie chcę się denerwować.
Przepraszam te które są dziś smutnę.
Do Jutra papa

my wrocilismy ze spacerku
po drodze weszlam do sklepu ( nie smac sie! :) )
i kupilam mlodemu wiosenna kurteczke + polo mojego ukochanego petit bateau :)
no i 2 bodziaki i maly sweterek w rozmiarze 3m-ce
bodziaki unisexy, ale swterek ... nie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

fleur : witaj, ja ciebie pamietam! gratuluje ciazy :) na kiedy masz termin?
mama : udanego spcaeru i placu! u nas piekne sloneczko, az rolety obniezylam w salonie tak daje po oczach!
wiolka: koniec poczakowego ! slinke robisz a ja tu nie mam drozdzy w kostkach zeby sprobowac zrobic!

agapa - przepraszac to masz za takie posty jak powyzej! ile razy mamy Ci mowic, ze masz tu smucic ile chcesz i nikomu to nie przeszkadza!? Po to tu skarbie jestesmy! a co Ty sie tak dzis smucisz? Bo najpierw pisalas o nalesniczkach a teraznagle dol - co sie stalo?

jos - mi sie ciagle wierzyc nie chce, ze nie macie levure frais. Zapytaj moze w sklepie nastepnym razem. ja szukalam pol roku az sie w koncu spytalam i sie okazalo, ze taki malutki kartonik w lodowce jest z kosteczkami drozdzy :)

Hello nie wiem czy ktos mnie tu pamieta ale chce wyslac troche ciazowych fluidkow i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Fleur- JAK MIŁO,ze wleciałaś:))ciesze sie ,ze u Ciebie wszystko si-ściskam Cie mocno:))

Palemka-najwazniejsze,ze byłaś -wiadomo,ze cos nie teges -pójdziesz do gasrtologa-"naprawi" co trzeba to i dzidzia przyjdzie :)

POK- powodzenia z praniem..

my własnie wróciliśmy..dzieci u góry a ja sobie barszczyk czerwony robię(taki z torebki :) )

Ojoj a ja dopielam swego i tak sie pizza objadlam ze sie ruszac nie moge :eek: ale byla pyszna :-)

palemka zalatw sprawy gastrologiczne zeby bylo ci lepiej i checi na staranka wrocily.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry