• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No pewnie!!!!!!!!

Ja na pewno pamiętam:-) Gdzie się podziewałaś??
Hej Zizi sasiadko z Mazur :) odkad jestem w ciazy mam troche wstret do komputera tzn wogole mnie do niego nie ciagnie ogolnie caly dzien to bym przelezala ;) ale dzis postanowilam sie odnowic i odwiedzic stare kolezanki ;)

agapa chwal sie co zrobilas!

agi - witaj :)

fleur - my sie nie znamy ale fluidki lapie i nie puszczam! :)

ja ide do publicznej pralni wrzucic w 5 pralek pranie... masakra :) nie wiem jeszcze jak to wszytsko przeniesc na raz :)
glowa mnie boli ciagle.. mam juz dosc. czy ta cholerna malpa nie moglaby sie zatrzymac na 9 m-cy. Przynajmniej czlowiek by wiedzial, ze sie nie meczy po nic.

buzi :)

Hej Zizi sasiadko z Mazur :) odkad jestem w ciazy mam troche wstret do komputera tzn wogole mnie do niego nie ciagnie ogolnie caly dzien to bym przelezala ;) ale dzis postanowilam sie odnowic i odwiedzic stare kolezanki ;)

To fajnie,że wpadłaś choć na chwilę do nas:tak: Jak dzidzia?? Wszystko u Was w porządku??

agapa chwal sie co zrobilas!

agi - witaj :)

fleur - my sie nie znamy ale fluidki lapie i nie puszczam! :)

ja ide do publicznej pralni wrzucic w 5 pralek pranie... masakra :) nie wiem jeszcze jak to wszytsko przeniesc na raz :)
glowa mnie boli ciagle.. mam juz dosc. czy ta cholerna malpa nie moglaby sie zatrzymac na 9 m-cy. Przynajmniej czlowiek by wiedzial, ze sie nie meczy po nic.

buzi :)
Zrobiłam placuszki z bananami i bitą śmietaną z cukrem waniliowym i cynamonem. Ciasto robisz tak jak na naleśniki tzn. mąka, jajka, mleko, cukier waniliowy, cukier zwykły i trochę proszku do pieczenia. Jak to wszystko razem wymieszasz to kroisz banany w plasterki do tego ciasta. Ciasto musi być gęste. I smażysz placuszki. Jak usmażysz to ubijasz śmietanę kremówkę z cukrem waniliowym i jak potrzeba to można dodać pudru (zależy kto jak lubi na słodkość). No i jeszcze cynamon też wedle uznania. Placuszki muszą być chłodne bo śmietana się stopi na ciepłych.

Pok wspolczuje pralni ja nigdy tego nie lubilam szczegolnie czekania co do fuidkow lap nie puszczaj :tak:
Zizi z dzidzia jest wszytsko ok mialam w poniedzialek usg widzialam z moim M naszego bobasa :) rozwija sie prawidlowo i nastepne usg mam w 22 tyg wiec wtedy dopiero sie dowiem co do plci naszej dzidzi ja obstawiam na chlopca mam jakies takie przeczucie a i termin mam na koniec sierpnia sama ogolnie czuje dobrze mdlosci mnie ominely z czego jestem zadowolona teraz czesto robie wycieczki do wc szczegolnie w nocy jest to meczoce .
agapa narobilas mi smaka z tymi placuszkami :) ja jeszcze za obiad sie nie wzielam :( ale jutro mam w planach jak przystalo na tlusty czwartek zrobic paczki .

fleur - cale szczescie pralnie mam pod domem prawie, wiec zostawiam tam az sie wypierze i potem tylko przychodze przelozyc do suszarki :) tragedii nie ma. W tym czasie odkurze, umuje lazienke i paznokcie zrobie.

A jesli chodzi o obiad kupilam filet z lososia i nie bardzo wiem co z nim zrobic :) chcialabym go zrobic tak po japonsku na slodko ale nie moge przepisu znalezc.

Pok fajnie ,ze masz blisko domu ja zawsze musialam czekac ;) co do ryby to nie znam jej na sposob japonski ostatnio zrobilam lososia w ciescie nalesnikowym i byl pycha :)
gosiane
pierwsze zachcianki :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry