• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jos hello termin mam na 29 sierpnia wiec jeszcze dlugo czekania :)
mama buziaki i usciski :) ja ostatnio tez miaa ochote na barszczyk ale jak go juz zrobiam to mi odeszla ochota bo byl paskudny kupilam z winar ale jakas taka nowsza wersja ;)

reklama
zizi - to koniecznie męża przebadaj !!! To jest podstawa !!! Po co masz się kłuć męczyć, czekać przeżtwać, a może okaże się, że zmałżykiem coś nie teges ... to jest najszybsza i najmniej bolesna :-D droga ... :) I nie musi jechac do labarotarium, moze "to" zrobic w domu :-D a do laboratorium można dostarczyć, do 30 min chyba :-D

witaj fleur

Byłam u lekarza ztym moim brzuchem, objezała mi jelita(prześwietliła tym laserem ) powiedziała, ze są poskurczane bardzo i przelewa sie w nich niesamowicie i ze nie jest to normalne :) mam skierowanie do gastrologa, jestem pełna obaw ... chciałam dziecko, a nawet zdrowia dla samej siebie nie mam :-(

bedzie dobrze napewno to nic powaznego !! :)

Asionek witaj:) tutaj zamiast tustego czwartku jest wtorek dzien przed sroda popielcowa jako dzien nalesnikowy i zawsze robie tez nalesniki :)
Nagapalma witaj i zdrowka zycze :) oby Ci sie wszytsko ulozylo .

no to dobrze slyszalam :) uwielbiam nalesniki na ostro !!

Dziewczynki, przepraszam ale ja już dziś uciekam. Jakiś ten dzień smutny na naszym wątku i ja mam z tego powodu też dołka, a że niedługo testuję to nie chcę się denerwować.
Przepraszam te które są dziś smutnę.
Do Jutra papa

nie smuc sie kochana :) bedzie dobrze , nie mozna od razu czarnych wizji miec :( usciski !!

FLEUR- to żeśmy sie wyściskały :))
a ja Zuze rodziłam 31 sierpnia :) wiec może i Ty tak mamą zostaniesz jak dzidzia posiedzi 2 dni dłuzej :))

WIOLA- jak tam ,najedzona paczkami jak bąk???:)))

ASIONEK- my sie chyba dziś nie witałyśmy ,co?? cześć ciężarówko:))

fleur : zleci ! zobaczysz :)

mama : on jest taki delikatny jogurtowy w brozowe malutkie kropeczki
uwielbiam groszkowe i kropkowe swetry aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! takie bardzo w stylu retro
sobie tez z kropki kupilam w sobote, tylko siwy w granatowe kropy ;)
jest tak cienki jak bluzka prawie ale swterkowy tylko jeszcze nie mam odwagi go zalozyc
bo raz wiem ze przesadzilam : sweter jak koszulka w rekaw 3/4 i 70 euro sobie wycenili!
i na dodatek nie mozna go prac i jak na niego patrze to oczami wyobrazni od razu widze co moze poldus z nim zrobic
chcac np dac mamie buzi :))))))))))))))))))))))

pok : ja juz tyle szukalam ze nawet juz nie probuje!!!!!!!!!!!!! zreszta nie obrazajac nikogo jak pani w sklepie powiesz czego szukasz to 99% nie wie o co chodzi zeby wogole wskazac jaki to rejon :)

asionek : hej :)
ja robie 2ga dzis pralke, troche poprasowalam i zabieram sie za ogranianie klockow, puzzli zabawek i innych

mama sierpien jest fajny , Dominik tez jest z sierpnia?
Jos narazie czas mi sie wlecze ;) fajnie ,ze sie zakupy uday

GOSIANE- leć ,papa:-D

SERGII- wstawaj i mierz tempkę bo czekamy:-D:-D:-D:-D

JOS- no ja tez lubie takie sweterki dla dzieci:tak:a za swój zaszalałaś z ceną:szok::rofl2::rofl2:
FLEUR- DOMI JEST 30 LIPCA :) gdyby urodził sie w terminie to razem mielibyśmy urodziny bo termin miał na 27 lipca a ja wtedy sie urodziłam:)
chyba ,ze Ty urodzisz 1 wrzesnia-w 1 dzień szkoly :)))kumpela tak urodziła:))

Ostatnia edycja:
reklama
mama, jos - hej ;-)

pok - pomyslę nad hsg, ale po mału zaczynam myslec na powaznie nad laparo, dwóch lekarzy mi to dzios doradzało, mówią, ze to moze tez byc przyczyna pozaciskanych jelit :(

gosiane - miłych snów :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry