• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem ... bylysmy na spacerze... 1.5km i Iwa szla cala droge o wlasnych silach... moja dzielna dziewczynka.
mama jestem objedzona ale obiadu... bo u mnie pora obiadowa jest o 17.

reklama
Jos mdlosci mnie ominely , bol piersi jedynie , no i czeste siusianie :) bardziej zmeczenie i sennosc :)
mama
ta Twoja zyrafa hehehhehehe

FLEUR- no właśnie żyrafka po to jest:tak::-Ddla poprawy humoru:-D:-D
o Dominiku odpisałam Ci post wyżej bo edytowałam:tak:

WIOLA- dzielna Iwa-my też dziś ponad 2 km w nogach mamy:tak:czyli teraz po obiadku jesteś:-p

PALEMKA- no jak juz drugi lekarz Ci o laparo mówi to chyba trza sie zastanowic powazniej:happy:

mama : no wlasnie dlatego mam cichy gdzies tam bardzo gelboko WYRZUT :)
naszla mnie taka energia ze latam jak tornado, sprzatam :)

fleur : dobrze ze wymioty i mdlosci cie ominely
dla mnie kto nie zaznal mdlosci i haftowania ten nie wie co to ciaza :)
ja marze zeby miec normalna ciaze a nie wc od rana do 22-23...

JOS- ja takiego powera miała rano-nawet z drabiną latałam i okno na zewnątrz myłam...:)korzystaj bo taki power nie często nachodzi :))

ja tez miałam meeega mdłości w ciąży a z Zuza wymiotowałam jeszcze w 8 m-cu ciązy...

a ja mdlosci prawie wcale nie mialam, wymiotowalam moze z 10 razy w ciagu calej ciazy....
jos ty masz swoje zdanie o ciazy a ja o porodzie ...ze jak ktos nie rodzil ponad 24h to nie wie co to porod...:-)

PALEMKA- no w 8 m-cu..i wiesz gdzie mnie "złapało"???na rondzie...dojechałam ..stanelam bo czerwone światło-wyskoczyłam na tą trawe na rondzie-lipiec ,ciepło w pień ,masa aut a ja z dużym brzuchem latam miedzy autami ,zeby dobiec do trawy...zrobiłam swoje,wróciłam do auta i ..zielone :)
zajechałam na stację benzynową po siatkę bo wiedziałam ze do domu nie dojade a nie bede ciągle wyskakiwać na światłach....

WIOLA- ja zaczelam rodzić Zuze w ndz. a urodziłam w środe-wiem o czym mówisz....w nocy miałam skurcze-wszystko szło do porodu a rano.....inwentura-wszystko pozamykane i tak 3 doby......

reklama
mama - ale jazda hahahhaha, to ci małą Zuza dała popalić ... :)
hm...a czemu ja napisałam zuza,skoro Ty nie napisałaś zkim byłąś w ciązy wtedy ?????
Coś mi się z mózgiem dzieje
w takim razie zmykam :) do jutra :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry