WIOLKA1509
Fanka BB :)
just nie boj sie....to nie jest tak ze zawsze tak trwa... ja jakas dziwna jestem... a przewaznie dziewczynom szybko idzie... kilka godzin i po wszystkim...i ten wspanialy final gdy mozesz przytulic swoje cudowne malenstwo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jeszcze wszystko dookoła nie chcę się normalnie układać... cholerne hormony :-( :-( :-( i jeszcze czytam wszystkie artykuły, które w oko mi wpadają... od nadmiaru wiedzy chyba też głowa może zaboleć 
ROXYEWA ja niestety rodzilam za granica i chcieli mnie do domu wypisywac a surcze co 2 minuty
no to ładnie dziewczyny... ja jestem właśnie a etapie wyboru sposobu rodzenia, a Wy mówicie, że to tyle trwa??? o rajuuuu O_O
jeszcze mi na suwaczku się info pojawiło, że jestem już w 28 tygodniu i teraz, to pewnie nie mogę się doczekać porodu, a ja się go bojęjeszcze wszystko dookoła nie chcę się normalnie układać... cholerne hormony :-( :-( :-( i jeszcze czytam wszystkie artykuły, które w oko mi wpadają... od nadmiaru wiedzy chyba też głowa może zaboleć
![]()
JUST- ja w życiu bym nie chciała cesarki-chyba ze zagrożone by było życie mojego dziecka albo mije..
zachęcam do porodu naturalnego :-):-):-):-)