• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
just nie boj sie....to nie jest tak ze zawsze tak trwa... ja jakas dziwna jestem... a przewaznie dziewczynom szybko idzie... kilka godzin i po wszystkim...i ten wspanialy final gdy mozesz przytulic swoje cudowne malenstwo

reklama
ROXYEWA- ja taki poród miałam z Domisiem-po 9 na IP kolo 10 na porodówce a Domi urodzony o 14.11-II faza porodu ..11 minut wiec ekspress:tak::-):-)

JUST -A to Cie rozśmieszy??

:-D:-D:-D:-D:-D:-D
koty mają imprezę:rofl2:

a koń juz do nich leci =pędzi

:)))

jeszcze mi na suwaczku się info pojawiło, że jestem już w 28 tygodniu i teraz, to pewnie nie mogę się doczekać porodu, a ja się go boję :szok: jeszcze wszystko dookoła nie chcę się normalnie układać... cholerne hormony :-( :-( :-( i jeszcze czytam wszystkie artykuły, które w oko mi wpadają... od nadmiaru wiedzy chyba też głowa może zaboleć :baffled:

jeszcze mi na suwaczku się info pojawiło, że jestem już w 28 tygodniu i teraz, to pewnie nie mogę się doczekać porodu, a ja się go boję :szok: jeszcze wszystko dookoła nie chcę się normalnie układać... cholerne hormony :-( :-( :-( i jeszcze czytam wszystkie artykuły, które w oko mi wpadają... od nadmiaru wiedzy chyba też głowa może zaboleć :baffled:

Nie ma co na zapas panikowac ja tez sie naczytalam jak bylam w ciazy historii az wlos sie na glowie jezyl a teraz podchodze do tego inaczej.Nie patrz sie na zadna z nas jesli chodiz o porod bo to indywidualna sprwa kobiety.Kazda kobieta jak i kazdy porod sa rozne i nie ma sie co zalamywac i nie beirz tak wszystkiego do siebie co przeczytasz...;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry