hej ho
ja po praniu, odkkurzaniu, szorowaniu lazienki i kolacja juz w polowie gotowa.
palemka - a to o jelita z ta laparo chodzi. Ja myslalam, ze gin chce Cie wyslac na laparo, zeby sprawdzic jajowody. A to chodzi o to, ze interniści i gastro chca te jelita sprawdzac, tak? No bo zrosty w jelitach chyba nijak sie maja do problemow z zajsciem w ciaze ;/ Pogubilam sie
No ale jak ma Ci z tymi problemami brzusznymi laparo pomoc, to sie decyduj kochana.
serg - POBUDKA!!!!
mama - zyrafa rulez
jos - mi sie ta Francja coraz mniej podoba
Tu kazda Pani w sklepie jest specjalistka od swojego rejonu i wszystko wie co i jak
I love CH
sweterki w kropy mniam! Ale jak to nie mozna prac? chyba w parlni chemicznej np. na sucho mozna? Czy tez nie? Sweterk jednorazowy 
Mi juz sie uzbierały 2 ikeowskie torby rzeczy do pralni chem - posciele i takie tam. Musze jutro spiac muskuły i pojsc
a jeszcze z tymi pierwszymi porodami to jak zwykle sa wyjatki
ja sie rodzilam expresowo a moja sista (10 lat mlodsza) 3 dni i to w strasznych meczarniach. Brrr tez mam nadzieje, ze nigdy sie nie dowiem co to porod w rozumieniu Wioli 
palemka - a to o jelita z ta laparo chodzi. Ja myslalam, ze gin chce Cie wyslac na laparo, zeby sprawdzic jajowody. A to chodzi o to, ze interniści i gastro chca te jelita sprawdzac, tak? No bo zrosty w jelitach chyba nijak sie maja do problemow z zajsciem w ciaze ;/ Pogubilam sie
serg - POBUDKA!!!!
mama - zyrafa rulez
jos - mi sie ta Francja coraz mniej podoba
Mi juz sie uzbierały 2 ikeowskie torby rzeczy do pralni chem - posciele i takie tam. Musze jutro spiac muskuły i pojsc
a jeszcze z tymi pierwszymi porodami to jak zwykle sa wyjatki