• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama : dzieki :) najpierw musimy sie zdecdowac bo jetsemsy przekonani moze tylko w jakis 70-80% ale nie wiecej :)

pok : maz zurych uwielbia
a o warszawie od obcokrajowcow tez same dobre rzeczy slyszalam
tylko moj maz na warszawe patrzy inaczej
jak pojdziemy do chin czy fionlandii to wiadomo ze nie bedziemy sie uczyc chinskiego i finskiego, tylko sie dogadywac po ang.
tak smao moze byc w Pl tylko z epolska akurat jest MOIM krajem ojczystym i F. by chcial moc sie porozumiewac w moim jezyku zyjac w moim kraju
ale niestety go nie umie i na nauke czasu nie ma... tutaj powiedmzy zyjemy 'po francusku'
ale tam na pewno wolalaby mowic w jezyku zony i w sumie jakby nie patrzec TEZ jego dzieci
tutaj poslki bedzie dla dzieci drugim jezykiem, tam bylby pierwszym...

gosiane żeby tylko wzieli sobie to do serca i stosowali:-) Wiekszośc to ludzkie zasady, mi zależy przede wszystkim na NATURALNYM porodzie bez wspomagaczy i przyśpieszaczy i ochronie krocza, no i żeby nie zabierali malej. Mam nadzieję, ze wszystko pójdzie dobrze i będzie to mozliwe
mama pamietasz jak rozmawiałysmy o takim wymarzonym porodzie i teraz powinni nam to zagwarantowac. Zobaczymy jakie będa realia

JOS- ja takiego powera miała rano-nawet z drabiną latałam i okno na zewnątrz myłam...:)korzystaj bo taki power nie często nachodzi :))

ja tez miałam meeega mdłości w ciąży a z Zuza wymiotowałam jeszcze w 8 m-cu ciązy...

wow w 8 miesiacu :szok:ja saobie tlumacze , ze oby do 3 i beda znowu soba , a tutaj czytam takie rzeczy ... uuuu mam nadzieje , ze mnie ominie ;))

witam ponownie... co za dzień. :-( jakiś bez sensu, słońce niby świeciło, ale jakoś marnie... humoru brak, wyspania też, chęci do życia zerowe... z tego wszystkiego bunt na statku i nawet prysznica nie chciało mi się wziąć :-( :-( :-(

hehe witaj w klubie :) ma podobnie niestety , u mnie teraz to zadkosc dobry dzien i duze checi :/

Hej...

Dziewczyny nie wiem czy nie pojde na szpital...:-(

Boli mnie brzuch :-(

Eh :-(

jak bardzo cie boli i sie boisz jedz !! bedzie dobrze

mloda tez bym na twoim miejscu pojechala na IP, nie ma sie co denerwowac lepiej sprawdzic czy wszystko wporzadku

wisienka nie widac zadnego linka

Wiecie co, jednak ludzie mnie zadziwiaja. Do meza zadzwonila pani ze znalazla nasze dokumenty od auta i kluczyki! :-) nie wiem co z portfelem ale to juz i tak superrrrr

super !!! to jest nic , moja mama ostatnio pod Ikea w Warszawie zgubila caly portfel ze wszystkim w srodku i kupa kasy :( poprostu cos w samochodzie sprawdzala w nim , zle schowala do torebki, wysiadaja on wypadl na zewnatrz.... mama poszla do sklepu kilka h tam siedziala , wybrala meble , kuchnie itd. poszla do kasy i co ?? nie ma portfela :( az sie biedna spocila z nerwow
przeszukala wszystko , pobizgla do auta i nie ma :(
wrocila do domu w drodze poblokowala karty i za jakis czas zadzwonila babka , ze ma jej portfel :)
znlazla przy samochodzie , czekala na mame , ale dlugo jej nie bylo i pojechala do domu .... jednak sa fajni uczciwi ludzie !!! :)

Jos widze zakupow ciag dalszy :) fajnie
ja kocham Warszawe !! i z checia bym wrocila gdyby nie to , ze moj maz nie mowi po polsku i nie wiem za bardzo co by tam mial robic ....

Mamusia pojechała na ostry? Od razu na jej miejscu bym pojechała w takiej ciąży.

Ja dziewczyny znowu doła załapałam przez moją rodzinę....

WISIEŃKA- pamietam..no oby tak było!! :)

ASIONEK- no tak niektóre maja z tym wymiotowaniem,zale moze Ciebie ominie :)))

ja zmykam na dziś.dzieci śpią,Tomi właśnie poszedł na siatkę..

ide pod prysznic a potem do lóżka-coś poczytam i sie kładę..

myślałam ,ze sie Sergii doczekam ,ale wiedze ,ze nie...jutro doczytam.

papa babeczki :)

reklama
Jejku musze umyc kuchenke i nie chce mi się wcale
aelreda rodzina czasem dołuje. Mnie własnie młody wkurzył.....
mama miłej nocki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry