WIOLKA1509
Fanka BB :)
i wszystkie poszly czytac....dobra ja uciekam sie ogarnac i juz bym chciala do lozia ale za wczesnie jeszcze.... pa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
JOS- ja takiego powera miała rano-nawet z drabiną latałam i okno na zewnątrz myłam...korzystaj bo taki power nie często nachodzi
)
ja tez miałam meeega mdłości w ciąży a z Zuza wymiotowałam jeszcze w 8 m-cu ciązy...
ja saobie tlumacze , ze oby do 3 i beda znowu soba , a tutaj czytam takie rzeczy ... uuuu mam nadzieje , ze mnie ominie witam ponownie... co za dzień. :-( jakiś bez sensu, słońce niby świeciło, ale jakoś marnie... humoru brak, wyspania też, chęci do życia zerowe... z tego wszystkiego bunt na statku i nawet prysznica nie chciało mi się wziąć :-( :-( :-(
Hej...
Dziewczyny nie wiem czy nie pojde na szpital...:-(
Boli mnie brzuch :-(
Eh :-(
mloda tez bym na twoim miejscu pojechala na IP, nie ma sie co denerwowac lepiej sprawdzic czy wszystko wporzadku
wisienka nie widac zadnego linka
Wiecie co, jednak ludzie mnie zadziwiaja. Do meza zadzwonila pani ze znalazla nasze dokumenty od auta i kluczyki! :-) nie wiem co z portfelem ale to juz i tak superrrrr