• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
asionek : mama w 8ym, a ja 13.12 jeszcze haftowalam a urodzilam 22.12 :)
nie to ze strasze :)

nie no nie straszcie mnie :)

tak przegladam ogloszenia i zobacz na to T6 et plus 8 pièces 208m2 Ventes immobilières Hérault - leboncoin.fr
ja pierdziele kto mieszka w takim hmm mieszkaniu , szok nie i to jeszcze centrum
kiedys to byly czasy :)
cena jeszcze do przelkniecia , bo w Paryzu to juz wogole by sobie krzykneli nie wiadomo ile ;)

Mamusia pojechała na ostry? Od razu na jej miejscu bym pojechała w takiej ciąży.

Ja dziewczyny znowu doła załapałam przez moją rodzinę....

a co sie stalo ?? nie martw sie rodzinka potrafi dac popalic niekiedy :/

Hej...

Tempka spadła do 36,63... :sad:
Nie pytajcie, czemu, bo nie wiem... Nie mam pojęcia...
Mam za to doła strasznego... Znowu cykl mi się wydłuża... Cholera jasna... Już prawie 40 dni ma ten cykl.
Teraz zaryczana idę na ostatnią nockę w tym tygodniu.
Czekam na @...

Nosz kurrrrrw..

Ostatnia edycja:
ASIONEK: coś chyba na nas źle działają te ciążowe hormony... mało zapału, nigdy tak nie miałam, owszem leń czasem mnie dopadał, ale, żeby tak mnie rozkładać, że brak chęci do życia???:szok:

Moja rodzina to sama nie wie co chce. Powiedziałam im o ciąży, tzn dzwoniłam w niedzielę i wyobraźcie sobie, że ani moja matka ani mój ojciec do tej pory nie dzwonili. Tak naprawdę szczerze pogratulowała mi moja chrzestna, z którą jestem bardzo zżyta, a ona wie jak to jest w rodzinie...Wczoraj nawet się nie denerwowałam, było mi smutno, że tak ujęli sprawę. Mieć mnie za nieudacznika, który na dodatek w ciążę się wpakował...mój się wczoraj wkurzył z tego powodu... Nie mam na nich siły.
Czasem chce rzucić to wszystko w cholerę i przestać się odzywać do mojej rodziny przez długi czas. I to chyba nie jest głupi pomysł.
Nigdy nie brali mnie na poważnie, bo zawsze robiłam na przekór tak jak oni chcieli. Nie, raz zrobiłam tak jak chcieli, zdawałam maturę z tych przedmiotów, które oni chcieli bym zdała by dostać się na Politechnikę.
Ale stałam się wyrodną córką, bo nie poszłam na kierunek mojego brata tylko inny, a po 3ech latach i tak ze studiów zrezygnowałam.
Poza tym wyprowadziłam się w tajemnicy z domu do swojego faceta, też mają mi to za złe, chociaż od ponad roku tego nie pokazują.
Widać na moim przykładzie, jak ambicja rodziców zabija indywidualizm dzieci.

Śluz u mnie popołudniu trochę się oczyścił, a teraz troszkę znowu więcej takiego ciemno brunatnego, ale nic nie boli prócz rozpychania jelit, ale to tam mi rybka.

Aelreda nie mozesz tak myslec !! rodzice moga sobie chciec lub nie chciec , ale to twoje zycie :)
moze przydalaby wam sie taka szczera rozmowa od serca ? bez klotni na spokojnie ...bedzie dobrze zobaczysz !!

Hej...

Mam za to doła strasznego... Znowu cykl mi się wydłuża... Cholera jasna... Już prawie 40 dni ma ten cykl.
Czekam na @...

Nosz kurrrrrw..

z tego co pisalas pracujesz na noce ?? wiesz taka praca bardzo mocno wplywa na nasz organizm niestety :( wiem , bo sama kiedys tak pracowalam :)
takze tempka mogla spac z przemeczenia , mogl sie organim tez troche poprzestawiac na inne tory itd.
takze nie wszystko jeszcze stracone !!

ASIONEK: coś chyba na nas źle działają te ciążowe hormony... mało zapału, nigdy tak nie miałam, owszem leń czasem mnie dopadał, ale, żeby tak mnie rozkładać, że brak chęci do życia???:szok:

oj mam podobnie :( flak ze mnie taki , ze szok
nic mi sie nie chce , ledwo co wlaze pod prysznic :/ normalnie nie poznaje siebie , zawsze mialam ful energii , a teraz klapa na maxa
trzeba to przetrwac nie ma wyjscia i znowu bedziemy soba :)

asionek : mnie te ceny nie przeraza bo w paryzu bija rekordy!!! tyle kosztuje 90 letrow POD PARYZEM :) w dobruym departamencie/miescie
nawte nie neuilly sur seine, bo tam jak paryz
no albo tyle gorsza naprawde gorsza dzielnica paryza

6 i 7 dzielncia ceny od 12 do ... 27 tysiecy za metr kwadratowy
i na pocieszenie mam profesorke ktora mieszka w 6 dzielnicy (6 i 7 = najdrozsze) i ma mieszkanie nie wiem ile metrow ale nie mniej niz 160-180 i mieszkanko jets warte ok 3 milionow :)

popatrz na to tak dla przykladu :
http://www.avendrealouer.fr/annonce...3+vente+appartement+4-pieces+paris-06+75.aspx

a oto ile mozna zaplacic w paryzu za 90 METROW ;)
http://www.avendrealouer.fr/annonce...0+vente+appartement+2-pieces+paris-06+75.aspx

a tu : w cenie 208 metrow w montepeiller
56 metrow w 2 dzielnicy paryza : sredniawka!
http://sale.lodgis.com/fr/paris-2/description/FCZ0296I-appartement/

Ostatnia edycja:
ASIONEK: czekam już powoli, czekam i wyczekuję, bo wcale mi się to nie podoba, wcale, a wcale :-(
takie wahania nastroju nie wpływają dobrze na mnie.. strasznie niecierpliwa się zrobiłam, nigdy nie miałam za dużo cierpliwości, raczej jestem z tych co chcą mieć coś na zaraz, ale teraz już mam hoplaaaaa

reklama
nie no nie straszcie mnie :)

tak przegladam ogloszenia i zobacz na to T6 et plus 8 pièces 208m2 Ventes immobilières Hérault - leboncoin.fr
ja pierdziele kto mieszka w takim hmm mieszkaniu , szok nie i to jeszcze centrum
kiedys to byly czasy :)
cena jeszcze do przelkniecia , bo w Paryzu to juz wogole by sobie krzykneli nie wiadomo ile ;)/

boze jak tanio! gdyby w genewie tyle takie wielkie mieszkania kostzowaly to bysmy sie chwili nie zastanawiali nad braniem kredytu! :))) (tu sa kredyty na 100 lat i wiecej, bo takie ceny straszne).

Hej...

Czekam na @...
Nosz kurrrrrw..

kurcze.. no taki spadek z reguly swiadczy o nadchodzacej @ ale z drugiej strony nie znam sie na mierzeniu temp w przypadku nocnych prac i pracy zmianowej, wiec nie wiem na ile takie mierzenie jest miarodajne ;/
jak bedzie Ci sie jeszcze spozniac to moze idz do gina? Warto, zeby Ci te cykle wyregulowali.

kurcze mialam co jeszcze napisac i zapomnialam.

ael - ja tam wyznaje zasade, ze rodzice sa najwazniejsi i zawsze w takich sytuacjach staram sie dojsc do porozumienia. Pamietaj, ze jelsi wiazali z Toba jakies nadzieje, no i sa Twoimi rodzicami, wiec chca dla Ciebie jak najlepiej, to taka wiadomosc o ciązy w ich mniemaniu "w mlodosci wczesnej" moze wedlug nich zamknac Ci rozne mozliwosci. Taka juz rola rodzicow. Chociaz to straszne, ze nie oddzwonia... :( mam nadzieje, ze sie wszytsko pouklada! :) al epowiem Ci, ze jak moja corka kiedys w tajemnicy sie do jakiegos dziada wyprowadzi to ja za fraki do domu przyprowadze i do kaloryfera przywiaze ;-)

just - wierze, ze moze Ci byc bardzo ciezko. w latwej sytuacji nie jestes ale dasz sobie rade. Ja Cie juz teraz podziwiam! Jestes bardzo dzielna! A nie jest mozliwe, zebys sie przeprowadzila blizej mamy? Tulam Cie mocno. Tez jestem niecierpliwa bardzo i wiem jak to moze meczyc i otoczenie i samego chcacego wszystko od razu :) mozesz sie zawsze wyzyc na forum :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry