Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
asionek : mama w 8ym, a ja 13.12 jeszcze haftowalam a urodzilam 22.12
nie to ze strasze![]()
Mamusia pojechała na ostry? Od razu na jej miejscu bym pojechała w takiej ciąży.
Ja dziewczyny znowu doła załapałam przez moją rodzinę....

Hej...
Tempka spadła do 36,63...
Nie pytajcie, czemu, bo nie wiem... Nie mam pojęcia...
Mam za to doła strasznego... Znowu cykl mi się wydłuża... Cholera jasna... Już prawie 40 dni ma ten cykl.
Teraz zaryczana idę na ostatnią nockę w tym tygodniu.
Czekam na @...
Nosz kurrrrrw..
ASIONEK: coś chyba na nas źle działają te ciążowe hormony... mało zapału, nigdy tak nie miałam, owszem leń czasem mnie dopadał, ale, żeby tak mnie rozkładać, że brak chęci do życia???![]()
nie no nie straszcie mnie
tak przegladam ogloszenia i zobacz na to T6 et plus 8 pièces 208m2 Ventes immobilières Hérault - leboncoin.fr
ja pierdziele kto mieszka w takim hmm mieszkaniu , szok nie i to jeszcze centrum
kiedys to byly czasy![]()
cena jeszcze do przelkniecia , bo w Paryzu to juz wogole by sobie krzykneli nie wiadomo ile/
Hej...
Tempka spadła do 36,63...
Nie pytajcie, czemu, bo nie wiem... Nie mam pojęcia...
Mam za to doła strasznego... Znowu cykl mi się wydłuża... Cholera jasna... Już prawie 40 dni ma ten cykl.
Teraz zaryczana idę na ostatnią nockę w tym tygodniu.
Czekam na @...
Nosz kurrrrrw..