kurcze młoda - nie wiem co Ci poradzic. Moj gin powtarza, ze jesli kobieta w ciazy sie niepokoi bardzo to ma isc od razu do lekarza zamiast sie denerwowac, bo te nerwy czesto gorsze niz to, co jest ich przyczyna. W ciazy nie bylam, wiec Ci nie pomoge co z takimi bolami zrobic mozna ;/
jos - mi sie wydaje, ze Tobie byloby w Genewie bosko

nawet w Zurychu bys sie odnalzla bez problemu

Zurych jest zarabiaszczy.
mama - ee tam narobilam od razu

mi takie porzadki zajmuja maks 40 min. 2h to sie 5 pralek prania robilo - to najdluzej trwa

Ja to motorek w dupce mam ale czasem wolalabym nie miec, to bym sie mniej nudzila.
U nas sie zaczal
Salon Samochodowy, wasi mezowie pewnie wiedza co to za atrakcja. Jutro pierwszy dzien dla publiki, wiec idziemy wieczorem. Zawsze idziemy kilka razy

Ja to ubostwiam! No ale wada jest taka, ze teraz M. z pracy jedzie samochodem godzine, takie korki.
Musze mu jeszcze szybciochem koszule na jutro wyprasowac i lekcje odrobic. A potem poloze sobie maseczke i zrobie paznokcie, a co!
jos - w warszawie dla obcokrajowca to zaden problem nie mowc po polskiu. Mamy pelno znajomych obcokrajowcow, ktorzy w Wwie mieszkaja lub mieszkali i sa wszyscy super zadowoleni (wiekszosc dlatego, ze byli na transferze, wiec pensje mieli np brytyjska a koszty zycia w pl duzo nizsze) ale poza tym swietnie sie bawili i mowili, ze wszedzie ludzie mowili po angielsku, iwec no problem. Mamy tu takich znajomych irlandczykow, ktorzy mieszkali w wwie 5 lat, ich dzieci byly tylko na poczatku a potem juz na studia poszly i mowili, ze takiego funu jak w warszawie to nigdzie nie mieli