• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a próbowałaś czegoś rozkurczeniowego? Nospę? znajoma ginekolog mi poradziła, żeby w takich sytuacjach wziąć nawet trzy tabletki, ale może lepiej wybrać się teraz, niż później w środku nocy

reklama
just : rozumiem cie, to normalne ze mas zobawy !!!!!! dasz rade, kobietki zawsze daja :)

mama : jest i to duza A wlasciwie jelsi juz sie zdecydujemy na 100% to sami mozemy ja sobie stworzyc nawet kiedy chcemy = F. moze poprosic o przeniesienie do innego oddzialy w europue lub azji, w sumie w wielu miejscach
tylko jets tak az jak sam poporosi zeby go przeniesc tam czy tam i oni sie zgodza ( a raczej sie zgodza) to wtedy popdiusjesz kontrakt 2-3 lata i juz sie nie mozna wycofac
bysmy byli sami to luz, 100% przygody - dubaj czy singapur chocny ale z dzieckiem to strach jechac w ciemno
i trzeba myslec na ZAPAS : szkolnictwo zsluzba zdrowia itp!
pod wzgledem szkolncitwa pasowalaby mi skandynawia i szwajcaria, no i polska :)
F. moze poporisc warszawe tylko tam akurat maja male, srednio aktywne biura trohe szkoda dla jego kariery... no i nie mowi po polsku
w pracy ok, ale na codzien mniej zabawnie...

Hej. Wpadłam na chwilke.
mloda weź nospe nie zaszkodzi i jedz do szpitala
Od kwietnia wchodzą nowe standardy okołoporodowe, podaję linka. Chętne czytajcie gdzieś od 12 strony. :-)

kurcze młoda - nie wiem co Ci poradzic. Moj gin powtarza, ze jesli kobieta w ciazy sie niepokoi bardzo to ma isc od razu do lekarza zamiast sie denerwowac, bo te nerwy czesto gorsze niz to, co jest ich przyczyna. W ciazy nie bylam, wiec Ci nie pomoge co z takimi bolami zrobic mozna ;/

jos - mi sie wydaje, ze Tobie byloby w Genewie bosko :) nawet w Zurychu bys sie odnalzla bez problemu :) Zurych jest zarabiaszczy.

mama - ee tam narobilam od razu :) mi takie porzadki zajmuja maks 40 min. 2h to sie 5 pralek prania robilo - to najdluzej trwa :) Ja to motorek w dupce mam ale czasem wolalabym nie miec, to bym sie mniej nudzila.

U nas sie zaczal Salon Samochodowy, wasi mezowie pewnie wiedza co to za atrakcja. Jutro pierwszy dzien dla publiki, wiec idziemy wieczorem. Zawsze idziemy kilka razy :) Ja to ubostwiam! No ale wada jest taka, ze teraz M. z pracy jedzie samochodem godzine, takie korki.
Musze mu jeszcze szybciochem koszule na jutro wyprasowac i lekcje odrobic. A potem poloze sobie maseczke i zrobie paznokcie, a co! :)

jos - w warszawie dla obcokrajowca to zaden problem nie mowc po polskiu. Mamy pelno znajomych obcokrajowcow, ktorzy w Wwie mieszkaja lub mieszkali i sa wszyscy super zadowoleni (wiekszosc dlatego, ze byli na transferze, wiec pensje mieli np brytyjska a koszty zycia w pl duzo nizsze) ale poza tym swietnie sie bawili i mowili, ze wszedzie ludzie mowili po angielsku, iwec no problem. Mamy tu takich znajomych irlandczykow, ktorzy mieszkali w wwie 5 lat, ich dzieci byly tylko na poczatku a potem juz na studia poszly i mowili, ze takiego funu jak w warszawie to nigdzie nie mieli :)

Ostatnia edycja:
WISIEŃKA- poprosimy o linka..:)

JOS- no to trzymam &&& zeby sie tak ułozyło ,zebyście mogli wybyc z Fr:)

POK- tak czy tak sie narobiłś-samo sie nie zrobiło;-):-)
ja też mam motorek a doopce i przez to sie więcej nudzę-nie lubię sie rozwodzic nad robotą:-D

SERGII- nie prze-sa-dzaj!!! ile mozna spać???????my tu czekamy-helllołł:-D:-D

Ostatnia edycja:
mloda tez bym na twoim miejscu pojechala na IP, nie ma sie co denerwowac lepiej sprawdzic czy wszystko wporzadku

wisienka nie widac zadnego linka

Wiecie co, jednak ludzie mnie zadziwiaja. Do meza zadzwonila pani ze znalazla nasze dokumenty od auta i kluczyki! :-) nie wiem co z portfelem ale to juz i tak superrrrr

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry