reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A ja też witam Was w mroźny poranek ;)

Byłam już u laryngologa - gardło w dużo lepszym stanie ale do końca tygodnia w domku ... Jest zimno to przyda się w cieple posiedzieć;)

Lubię taką zimę ale w górach na nartach ... A w mieście wystarczy mi śnieg i kilka stopni żeby było biało :-).

MIłego dnia wszystkim życzę ;)

reklama
witajcie dziewczyny ja też sie melduje :) witam nową staraczke zapmarta
u mnie tez dziś mroźno
agus_kula : wiem że sklep musi się troszke rozkrecić i że nie ma co odkładać dlatego twardo obstajemy że najpuźniej w grudniu 2010 starania rozpoczniemy :)

kpi23 : na ja też wole jak mniejszy mróz - bo więcej klientów a tak kazdy w domu w cieple siedzi, fajnie że zdrówko wraca ale lepiej sie powygrzewać do końca

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maryla86- widze,ze termin twardo ustalony i plany sa;-):-)to najwazniejsze tak trzymac!masz 10 m-cy na wszelkie przygotowania-jakies badania,moze warto pokazac sie u stomatologa (oni zawsze cos znajda:-)),zajmiez sie troche sklepem czas minie i ani sie obejrzysz bedzie czas staran i testowan. ja za tydz.wybieram sie na przeglad uzebienia i 16 lutego mam wizyte u ginek.i bedziemy dzialac z tym torbielem:wściekła/y:

Witam sie i uciekam, bo moje malenstwo jakies dzisiaj marudne i wciska sie ciagle mi na rece i nie mam jak do Was napisac

maryla86-komp.mi sie zawiesil:wściekła/y:jak nasi faceci nas nie chwala to same musimy sobie cukrzyc:-);-)nie,zartuje pewnie wszystkie mamy udanych mezow,narzeczonych,partnerow skoro chcemy miec z nimi baby:-pja tez robilam rozne podstawowe badania i latalam do stomatologa przy 1 i 2 ciazy i teraz tez tak zrobie:tak: jak juz pisalam lubie miec wszystko zaplanowane i nie chce potem niemilych niespodzianek jak juz fasolka zakielkuje:blink:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry