reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam,ja rowniez wcinam tyle,ze krowki i popijam kawke. Dominik uklada puzla i ja ogolnie ogarniam chate i tak zagladam na forum:tak:

reklama
Ja mam już posprzątanie.
Za chwilę rozgrzeje sobie obiad bo trzeba coś zjeśc przed pracą.
...ale od wczoraj tak momentami boli mnie brzuch...nie wiem dlaczego...chyba mam coś z żołądkiem :sorry2:

a w ogole to od pol roku moj cykl z 28 zmienil sie na 25,26 dniowy. w tym m-cu mialam @ 8 a moj przytulil sie do mnie 15 bez zabezpieczenia a rano 16 pokazal sie sluz plodny,wszystkie znaki wskazuja.ze owu.byla 18 wiec moze byc tak,ze jakis plemniczek przezyl:confused::blink::confused:choc nie lezalam z nogami na pagonach. @ powinna byc 2 lutego.zobaczymy....

ja tez mam juz posprzatane,ale zawsze cos znajde.mamy dom pietrowy,kwiaty poprzecieram,kurze itd ja od wcz.mam karkowke w sosie dzis tylko ziemniaczki obiore i surowke przygotuje:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No to 3 mam kciukasy...wszystko może się zdarzyc :-p
Ja też mam nie regularne cykle raz miałam 28d,potem 31d a teraz nie dawno tylko 16d ehhh teraz czekam na @
Mój M chce dzidziusia,cały czas mi powtarza że synek musi miec rodzeństwo i że sam chce miec jeszcze synka albo córeczkę a ja czekam z oficjalnymi starankami lecz czasmai bywa tak że się nie kontrolujemy totalnie i idziemy na całośc :-p także wszystkiego się spodziewac można...

no u nas wlasnie takie niekontrolowanie bylo tego 15,spojrzelismy na siebie-dzieci juz paly,wiec...a teraz mysle i mysle. choc planowalam zaczac od czerwca:-pno nic,tydzien poczekam i sie wyjasni.a Wy od kiedy zaczynacie:confused:

oficjalnie od wakacji co do miesiąca to jeszcze nie wiem dokładnie,myślę że będzie to raczej koniec wakacji a kiedy zaciążę nie wiem,a nie oficjalnie od zawsze hehe :-D

no i dobre podejscie bo jak ma byc to bedzie-3 miesiace w ta czy w ta. :tak:skoro czekamy na te maluzki i o nich myslimy to przyjmiemy z otwartymi ramionami nawet jak pojawia sie wczesniej;-)niz planujemy

no i dobre podejscie bo jak ma byc to bedzie-3 miesiace w ta czy w ta. :tak:skoro czekamy na te maluzki i o nich myslimy to przyjmiemy z otwartymi ramionami nawet jak pojawia sie wczesniej;-)niz planujemy

dokładnie :tak:
Ja nie mogę się doczekac drugiego maluszka lecz wszystko w swoim czasie ale starsznie boję się porodu :-(

ja tez sie boje,tymbardziej,ze dzieci mialy sluszna wage-corka miala 3720 urodzona 2 tyg.przed terminem a syn w terminie i mial 4100 ja mam 170cm wzrostu i obecnie waze 64kg wiec nie jestem jakas duuza:-):-)ale potem bede sie martwic jak pokonac bol.na szczescie z synem porod byl szybki-skorcze takie konkretne zaczely sie o 12.20 po poludniu o o 14.11 Go urodzilam-wiec glowa do gory-drugie idzie szybciej;-):tak::-Dja sie tez boje o wage malucha bo kazde kolejne dziecko niby jest ciezsze od porzedniego to teraz urodze takie 4500!!!!! :confused:A JA NIE CHCE CESERKI

reklama
Mój Alan ważył 3480 i mierzył 56 i było mi ciężko go urodzic a jak kolejne dziecko z reguły jest cięższe to urodzę klopsa hehe no to mnie pocieszyłaś :-D:-D;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry