Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć Wam Wszystkim
03 stycznia poroniłam w 19tygodniu ciąży to cały czas boli i do końca mojego życia będę płakała za moim aniołkiem:-(
Ale nie poddam się i też chcę znowu być mamą
mam już synka 4,5roku Kacperek Lucyferek:-)
Życzę Wam wszystkim Zdrowych bobasków w 2011roku a może w tym????Kto to wie natury nie przechytrzymy;-)
Pozdrawiam ewelina
witam,chcialabym dolaczyc do Was kobietki bo temat jest mi bliski:-)mam nadzieje,ze bedzie nam sie dobrze pisalo i jak wszystkie licze na wsparcie jak juz "wybija" nasze m-ce,w ktorych rozpoczniemy staraniaa tymczasem pozdrawiam;-)
A ja z moim zaczęłam starania na dobre... skończył mi sie @ i szaleliśmy już wczorajco prawda dni płodne mam dopiero za kilka dni, no ale może już się coś uda
![]()
Kurde wcześniej nie mogłam doczekać się starań, a teraz jestem przerażona że jużco prawda niby nie chcę sie tym tak na razie przejmować, bo przecież jeszcze jestem młoda i mam dużo czasu, ale stale o tym myślę :/
Witajcie kobitki i witam nową formułowiczke mama05
Co tam u was słychać ?? Ja ostatnio chciałam przestać brać tabsy już teraz ale wiem że na gumce nie wytrzymała bym rokunie lubie jakoś
więc na razie bez zmian zostaje
. Kurcze tak sobie ostatnio myślałam jak to będzie jak będe w ciąży i boje sie troche o sklep bo wiadomo trzeba wszystkiego dopilnować i trudno jest znaleść zaufaną osobe i że przydało by mi się wtedy prawko i auto
i nie wiem jak to ogarnąć i przez chwile znowu ogarneła mnie myśl na przesuwanie, ale szybko sie zczaiłam że tak to przesuwać moge wiecznie i przełoże remont pokoi na przyszły rok ( w końcu będe miała 9 m-cy) a w te wakacje chciała bym sie zapisać na prawko, tylko nie wiem czy mi sie to uda - boje sie
i jestem przerażona troche ale mam nadzieje że jakoś sie wszystko ułoży - oby tylko w sklepie dobrze szło
Hmmm... z jednaj strony prełożyć starania na jakiś czas było by dobrze - skończe podyplomówkę, szkolenia, odkuję sie z kasą, będzie spokojnie. Z drugiej strony znowu czekać - już długo czekamy, już bym chciała. Może i świadomie myślę, że czekanie ma sens. Podświadomie chciałabym już.
Parę dni temu stuknęła ma trzydziestka - kiedyś miałam plan, że do trzydziestki będę miała męża i dziecko, a tu "tylko" mąż, a dziecka niet:-(. Wszyscy dookoło zachodzą, nawet jak nie planują to mają. Niewiem już co dla mnie dobre:-(. Pogubiłam się...
Maryla86 widziałam, że sklepik jak najbardziej na czasie, jakby co to nie będziesz musiała chodzić daleko na zakupy;-)
My z mężem też kiedyś mieliśmy sklep więc wiem ile z tym wiąże się obowiązków. Grunt to mieć dobrych pracowników. My wkońcu zrezygnowaliśmy bo zabierało to nam duuuuużą częśc doby i chcieliśmy zwolnić
trzymam kciuki za Ciebie;-)
fajnie

My z T myślimy o jakimś wanie w przyszłości bo 4 to takie nasze marzenie
Ale będzie tyle ile Bóg da...

dziekuje Ci;-) ja rano zawiozlam corcie do przedszkola i urzeduje w domu z juniorem-odpalilam laptopa i witam sie w ten MEGA mrozny poranek