maryla86
Fanka BB :)
mama05 mam nadzieje że wam sie uda i że szybko wyleczysz te torbiele, ja mam 23 no rocznikowo to już albo dopiero 24 a mój mąż w maju będzie miał 29 a jesteśmy razem już 8 lat bez zadnej przerwy i tak bardzo pragniemy dziecka obiecaliśmy sobie że najpuźniej w grudniu zaczynamy staranka, no chyba że coś wcześniej "wyskoczy" 
na początku myślałam że dzidzie będziemy robić dopiero po 2 latach sklepu ale nie wytrzymamy i po roku bedziemy szalec - wiem że to ryzyko dla biznesu ale ryzykiem było tez otworzenie sklepu
mama05 dobrze że mnie rozumiesz
dziękuje 
na początku myślałam że dzidzie będziemy robić dopiero po 2 latach sklepu ale nie wytrzymamy i po roku bedziemy szalec - wiem że to ryzyko dla biznesu ale ryzykiem było tez otworzenie sklepu
mama05 dobrze że mnie rozumiesz
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kawal czasu. bedziemy sie wspieraly bo wiem jak wsparcie jest wazne tymbardziej od osob ktore sa w podobnej sytuacji. a moze u Was cos wyskoczy:-)bedziemy sie cieszyc i gratulowac;-)
:-

i powiedzialam never ever a tu co -znow mnie wzielo i to ostro
ja mysle o porodzie naturalnym ja moje dwa lecz tym razem z znieczuleniem w kregoslup-zeby nie wiem ile kosztowalo:-)