agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
...też czytałam o tym znieczuleniu bo myślałam sobie aby je zastosowac w czasie porodu ale podobno zostają duże konsekwencje po tak znieczuleniu więc chyba sobie odpuszczę...powiem Ci że mam mały mętlik w głowie 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

agnieszka.kk - liczę, że niedługo obie będziemy testować i 2 krechy zobaczymy![]()
Choć tak jak pisałam wczoraj - zaczęłam mieć takie mega wątpliwości teraz, że szok!!! :/ chcę dziecka, ale jak pomyślę że jeszcze studia muszę skończyć, potem jeszcze tyle wydatków na ślub to się zastanawiam czy nie rozsądniej byłoby poczekać :/
:-)
;-)tez rozmawialam z kumpelami,ktore rodzily z tym zniecz.i powiedziale,ze porod sie troche przedluza bo jak nie czujesz takiego bolu to mniej efektywnie przesz i ze jak za wczesnie wstaniesz to ponoc przez kilka tyg potworne bole glowy.dla dzidzi nic nie szkodzi.ale mysle,ze najpierw zrobmy wszystko,zeby pod sercem bilo jeszcze jedno serduszko a rozwiazanie przyjdzie samo co z tym porodem zrobic;-);-)
;-):-)
wiem krejzol ze mnie ;-)maryla no to do dziełaa wiecie co wiem ze to glupie i dużo osób nie chciało by i mówi że to masakra ale ja bym chciała bliźniakiwiem krejzol ze mnie ;-)
działaj podwójnie ;-)
maryla 86 ja tez chciala blizniaki przy pierwszej ciazy,ale teraz to tylko jedno serduszko pragne zobaczyc na usg bo jak juz 2 mam to w przypadku blizniakow autobus by trzeba bylo kupic
skoro masz mi dac lanie przy wszystkich to juz nie bede pisala,ze do Was nie pasuje