Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tzn??aania29 "biorac za i przecie"-starania nie daja rezultatu czy znieniliscie troszke plany?![]()
i nie wiem jak to ogarnąć i przez chwile znowu ogarneła mnie myśl na przesuwanie, ale szybko sie zczaiłam że tak to przesuwać moge wiecznie i przełoże remont pokoi na przyszły rok ( w końcu będe miała 9 m-cy) a w te wakacje chciała bym sie zapisać na prawko, tylko nie wiem czy mi sie to uda - boje sie
i jestem przerażona troche ale mam nadzieje że jakoś sie wszystko ułoży - oby tylko w sklepie dobrze szłow zyciu roznie bywa-czasem dzieje sie cos co kaze nam zmienic plany i np.starania przelozyc o kilka m-cy![]()

wszystkie zachodza a ja nie moge mojemu mezowi dac dziecka-w skrocie moja historia: pierwsze staranie i od razu sie udalo-bylam szczesliwa,ze sie udalo i zdziwiona,ze tak szybko,ale 9 tyg.pozniej stracilismy naszego maluszka
potem byl prawi rok prob,zabieg laparoskopii-na lewym jajniku 5cm torbiel,az w koncu sie udalo-jednak ciaza byla zagrozona wiec bardzo sie oszczedzalam i w sieprniu 05 urodzilam Zuzie,zaczelismy starania o drugiego malucha bo nigdy nie chcialam miec 1 dziecka. o syna staralismy sie 3 m-ce i na 4 probe sie udalo. Zuza ma 4,5 roku, Dominik 2,5. od czerwca zaczynamy starania o trzecie-ostatnie dzidzi.
tak wiec nie trac wiary choc wiem jakie to trudne:-(ostatnio bylam u ginek.i znow mam torbiela,watpie czy zajdziemy w ciaze,ale bedziemy probowac.