reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
libby : mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze :)))))))))
3mam kciuki ! i dodam tylko ze wiem co czujesz... i mocno cie tule
ja sama mialam problematyczna ciaze, pamietam jak z mezem nie bylam w stanie wesjc do samochodu przez godzine tak ryczalam na parkingu pod szpitalem
na koniec ze stresu i rozpaczy zaczelam wymiotowac a pozniej przez 2 dni lezalam i patrzylam w sufit...
u mnie z poldusiem tez dopatrywano sie wady serca, powaznej
oraz problemow genetycznych, mialam bardzo wysokjie prawdopodobienstwo choroby genetycznej typu zespol downa, do tego wada serca taka ktora daje nie 20 lat zycia, a 2-3 w postaci roslinki
wyniki badan genetycznych, prawdopodobienstwo choroby mialam wieksze niz kobieta w ok. 45 roku zycia!!!! dla dokladniejszych badan mialam robiona amniopunckje, a pozniej czekalam 5 dlugich tygodni na wyrok
i co? okazalo sie ze synek jest zdrowy jak ryba!
nie ma ani uposledzenia ani tej paskudnej wady serca ktorej doszukiwano sie jeszze po porodzie, taka niby miala byc "pewna"!!!!!
takze staraj sie myslec pozytywnie, nie trac nadziei!

Straszne nagranie,wyłączyłam po tekście:dlaczego mnie pobiłaś? Brrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!

Palemko mi te kropelki pomagają przy większych sensacjach żołądkowych i bólach a te tabletki są zalecane jako przeciwbólowo/rozkurczowe na bolesne miesiączki i zespół jelita drażliwego.Nie są super mocne ale pomagają jak żadne inne,bo mi np przy silnych bólach nie pomagają żadne proszki przeciwbólowe,nawet te na receptę.Oba leki o których napisałam są bez recepty.
Mam też tabletki regulujące prace jelit,niestety nie mogę się do nich dokopać,postaram się jutro znaleźć nazwę.

Ja ugotowałam rosołek dla córci,lekko ogarnęłam domek,pranka 2 zrobiłam:)
Teraz oglądam tv,potem przytulanko mam nadzieję:))))))))))
Będę rano na chwilkę,potem jadę z mężusiem do Trójmiasta.

Oj pospałam sobie... ;-)
ale zaraz znowu ide spać:-D
śioooch jestem i tyle ;-)

a wy co tam ?;-) :-)

O Szymonku bedzie reportaż w Uwadze na TVN-ie ( nie podali jeszcze konkretnej daty )

No massakra :-( jak ona tak może... Biedny mały

No dokładnie gdzie wtedy był ojciec jak filmik był nagrywany ?

Uciekam kochane ciotki ;*
całujcie dzieciaczki ;-)

Karaluchy ( ;
:-);-);-);-):-):-):-):-):-);-);-);-);-)

Ostatnia edycja:
witam, chciałabym dołączyc do was, ponieważ temat jest mi bardzo bliski. :-) Pewnie wszystkie już spią, no nic, lece się z forum zapoznać :))

Ostatnia edycja:
hej kobitki no przyznam iż test poraz pierwszy wyszedł mi w 27dc ( fakt jest cień ale jest ) .no i jako pierwsza chyba listopadówka jestem . mam wizytę 19 marca .

dzień doberek wszystkim :)

mamita - wszystkie wyniki mam w normie :wściekła/y:i kolejny nius , mam wizyte u ginki w sobote w południe, ale na 68,7 % ;-) mam zamiar udać się na to cholerne laparo :-(

oliwka - dzięki za info, kupię sobie ten iberogast :tak:

pok - spoko loko wybaczam Ci, walniesz tylko dwa allachy i nie ma o czym mówić :-D

duszku - jeszcze raz gratki , wiem, że długo się starliscie , napisz mi tu czy robiłaś jakies badania i czy coś było nie halo ??? Bo my juz prawie dwa lata działamy i nic ztego nie ma , a badania mamy oboje porobione i wyniki są dobre.;-)

artrishi - witaj w gronie starających się , życze szybciutko II kresek :tak:

witam sie przy płatkach na mleku :0
dzieci w przedszkolu-błoga cisza:)))Zuza rano pyta-mamo już mi troche urósł nowy ząb? :):):)

PALEMKA- brawoooo!! bardzo sie ciesze ,ze zdecydowałas sie na laparo:)zobaczysz -to nic strasznego a wiele może pomóc-wiadomo,ze jak masz problemy z jelitami to lekarze wezma to pod uwagę:)

witam NOWE staraczki:)

reklama
Duszku a robisz betę czy czekasz na wizytę u lekarza? Mamy tak samo dni cyklu,z tym że mój się poprzestawiał,jestem na 28dc i mam owulację.

Palemko proszę bardzo,polecam mniejszą buteleczkę ponieważ są bardzo wydajne.Mam nadzieję,że Ci pomogą.

Ja na fochu od rana jestem.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry