reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PALEMKA- uwielbiam Cie :)))))))))))))))))))))))))))
JOS- dziekuje za oczka :)))) :**

a z ciążą Cie rozumiem...po poronieniu już niestety zawsze tak bedzie......wciąż bedziesz myślała ile dziecko by miało gdybyś była w ciąży a pozniej ile by miało lat....
ja pierwsze poroniłam 7 lat temu(bedzie 1 maja ) i wciąż o Nim myślę...
a 5 sierpnia miałam termin z tym które straciłam...
ciąży biochemicznej z wrześnie "nie liczę"...............ach życie...

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane, przepraszam, że tak marnie się udzielam, ale kompletnie mnie rozkłada i nieprzytomna jestem... :eek: Na dziś się pożegnam życząc Wam dobrej nocki!

Libby - mam nadzieję, że Twój maluszek będzie całkiem zdrowiutki! Ściskam kciuki bardzo mocno! Nie znam się na tym zupełnie, ale może się mylą z tą diagnozą...

mloda - własnie film obejżałam ... nie chcecie słyszec , jak klne w tej chwili :angry::angry::angry:, tylko dziwi mnie jedni, ojciec tego dziecka pisze, ze to jest nagranie jak jego żona znęcała się nad ich dzieckiem - a kto to ***** wtedy nagrywał jak to się działo i niereagował ?

O kurczę.....LIBBY bardzo mi przykro ,ze masz taką sytuację....tulę kochana..
pępowina powinna być trójnaczyniowa..a z serduszkiem to sie nie znam ...Zuza w 2giej dobie po porodzie była zabrana do innego szpitala specjalistycznego bo usłyszeli szmer nad sercem ,ale to jakaś zastawka sie zamykała czy coś i wszystko było si-ale swoje przed te kilka godzin wyryczałam.,.........domyślam sie jak Tobie ciężko..
przytulam Cie i jestem z Tobą-molestuj gina-musi Ci wszystko wytłumaczyć i pomóc...

PALEMKA- no sama powiedz.......masakra normalnie...

MARY- papaski kochana-odpocznij ,weż witaminki i idz spac :)

Ostatnia edycja:
Z tego co mi moj powiedzial, bo ja nic prawie nie pamietam, chodzi o to, ze z taka pepowina moga ale nie musza wiazac sie wady rozwojowe. Najczesciej serduszka i ukladu moczowego (genetyczne tez, ale to juz wykluczone). Z racji tego, ze taka pepowina dostarcza mniej substancji odzywczych= dzidzius moze miec niska wage urodzeniowa, co w przypadku mojego synka na te chwile nie ma miejsca. Rozwija sie bardzo dobrze, tak jakby byl o tydzien starszy. Z tym zwapnieniem... moze ale nie musi wskazywac na wade, ale samo w sobie wada nie jest. Jest wskazaniem do dokladniejszych badan. Moj z tych dokladniejszych zapamietal echo serduszka. Staram sie to jakos poukladac.

Ostatnia edycja:
reklama
Libby - brzmi to wszystko skomplikowanie i zagadkowo. Nie dziwie sie, ze sie przestraszyłaś. Pamietaj tylko, ze strach ma wielkie oczy. I jesli teraz synek rozwija sie prawidlowo, to moze tak juz zostanie. Mam nadzieje, ze kolejne badania i rozmowa z ginem wiecej wyjasnia, bo poki co to widze, ze takie gdybanie - moze ale nie musi, moze to, moze tamto. Koniecznie musisz wiecej wiedziec - niekoniecznie z internetu :)

buziam.

palemka
- glupio mi :) dopisalam, ze moze przeoczylam :)

noga wciaz pobolewa i dziwnie mi sie chodzi. brzuchol pobolewa dziwnie i odbija mi sie jak dziadu spod budki z piwem, spac mi sie chce potwornie. Mam nadzieje, ze to ani wyrostek, ani chorobska nerek ani nic takiego tylko zwykly uraz po silowni.
a swoja droga francuski dobrze mi chyba idzie, bo mam coraz wieksze trudnosci ze znajdowaniem odpowiednich slow po polsku - trwa to tak 2h po zajeciach ale to juz cos :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry