reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Z wiekiem chodzilo o moje skierowanie na badania prenatalne. Z synkiem i tak i nie. Nie wiem co o tym myslec poki co. Jak na razie szok minal. Przeszukalam internet. Wychodzi, ze bez echa sie nie obejdzie, ale nie wiem co robic, zeby waga urodzeniowa byla w normie. Poza tym to moze byc cos groznego albo nic lub jakas *******ka. A moj gin ma czas dla mnie dopiero za tydzien... Ja i tak jutro bed tam napierac. Przeciez mnie nie wyrzuci

MARY-BETH- częśc słodziaku zapracowany-jak tam kochana bo Ty chyba owulacyjne testy miałaś robić...robiłaś???wyszły????

Mama - tak, wyszły. W piątek pozytywny, w sobotę pozytywny, wiec owulka była koło soboty. Działaliśmy 5 dni z rzędu od środy. ;-);-) 19-go będzie teścik, więc zobaczymy. Ale generalnie miałam fuksa, bo zaczęłam robić testy owulacyjne w środę, a tu w piątek pozytywny! :-D:-D Fuks!

pok libby i wszystkie inne dziekuje w imieniu synka i swoim bo to wkoncu moje geny ;) hahahahah

pok : mam teraz ped z kolacja wiec na spokojnie napisze pozniej, ale nie przejmuj sie
twoja reakcja jest normalna, po prostu bardzo pragnies zmiec dziecko!!!! widzac inne, czy slyszac o narodzinach przypomina ci sie ze sama jeszcze nie mas zmalucha
ale to nie znaczy ze z toba jets cos nie tak!
gdybys napisala ze zyczysz im zeby tego dziecka nie mielsi, to bym sie zmartwila
a ty po prostu najzwyczajniej w swiecie pragniesz zrealizowac swoje, WASZE wspolne marzenie!

Z wiekiem chodzilo o moje skierowanie na badania prenatalne. Z synkiem i tak i nie. Nie wiem co o tym myslec poki co. Jak na razie szok minal. Przeszukalam internet. Wychodzi, ze bez echa sie nie obejdzie, ale nie wiem co robic, zeby waga urodzeniowa byla w normie. Poza tym to moze byc cos groznego albo nic lub jakas *******ka. A moj gin ma czas dla mnie dopiero za tydzien... Ja i tak jutro bed tam napierac. Przeciez mnie nie wyrzuci

Libby, powiedz cos wiecej. Co Ci powiedzieli? Napieraj tam jutro! Tobie szok minal a ja sie wlasnie przestraszylam na sekunde.

GUMISIA- smacznego :)
JOS- tak moje już śpią :)) ja zawsze od 19.30 :))

PALEMKA- no tak ,zaczelo sie Zuza traci ząbki,dojrzewa mi kobieta :)) zaraz pewnie @ dostanie :))))))))))))

POK- cześć babko :))
wiem ,ze mnie z sexem rozumiesz....kurka siwa my po takim czasie to juz wiatropylne powinnyśmy być.

i wiesz co nie jest z Tobą nic nie tak-ja mam dzieci(wyczekane,wymodlone i wogóle.....ale mam) a mimo to jest mi ciężko jak sie dowiaduje o ciąży czy narodzinach-znam ten "ból" to rozgoryczenie,złość,niemoc,znam to jak szlag trafia....ostatnio znajomym urodziły sie blizniaki....a maja juz 1 synka i......mieszkają na kawalerce....................nie planowali a mają ..ja mam warunki mieszkaniowe i nie mam ...no -takie życie..
tak więc zrozumienie i utulenie u mnie znajdziesz i wczorajsze łzy i płacz rozumiem bardzo dobrze....

wierz ,ze Ci sie uda choć Ty już masz słabszą wiarę...

RURKA- musowo jutro testu kobieto bo i ja od dzis zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&:))

LIBBY- co tam u Ciebie-coś z synkiem ??????????????

pok - Ty biurokratko kochana !!! Czytałam co oliwka napisała, przeca przed chwilą coś tam pisałam, ze oblukam na necie i oblukałam :-p A , że zamot jestem straszny to juz chyba wszyscy na wątku wiedzą ;-) Właśnie Ci pokazuje język do laptopa , amcham nim jak szalona krowa - widzisz ?????????? hahahahahhahahahahaha
A jeśli chodzi o wczorajszą waszą rozmowę -(mówiąc dyplomatycznie ) to nic absolutnie nic z toba nie jest nie tak, ABSOLUTYSTYCZNIE NIC !!! ni chu chu !!! niet !!! noł !!! noł !!! nein i keine grenze !!! Dowodem na to jest to, że mi też żal dupe ściska !!! :-D jak ktoś ze znajomych zachodzi .... ba !!! gorzej, nawet jak jade autem i widze obce kobity z wózkami albo w ciąży to coś tam sobie psioczę pod nosem - tylko ciiiii, nikomu nic nie mów ...;-)

YouTube - Kanał użytkownika RatujcieSzymona
boże co za matka ;-(

Ja tego nie rozumie... Inne kobiety starają się latami o dziecko a takie matki jak matka szymona jak juz ma soje upragnione dziecko to je katuje bozże :-(:-(
masakra!!!!!!!!!! ja posłuchałam 10 sekund i wyłączyłam bo mi serce pękło:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
co za los mają niektóre dzieci to.................................

MARY- no to git-zaciskam stado &&&&&&&&&&&:tak: i działaliście 5 dni z rzędu:szok:no to musi sie udać :))

LIBBY- cokolwiek sie dzieje jestem z Toba i mam nadzieje,ze gin szybko zadziała......

reklama
pok, mama : wlasiwie jak sobie teraz na spokojnie pomyslalam : to jak ja ide z poldusiem do bawialni to tez mi ciezko... jak widze nie dzieci, a kobiety w ciazy a na wiosne jest ich cala masa! wiem ze to ma zwiazek z moim poronieniem, ze ona zaraz rodza, a ja juz od m-ca nie jetsem w ciazy, a bylbny taki i taki tydzien itp
i tez mi wtedy smutno
jak je widze to mi sie przypomina ze ja za chwile takiego brzucha miec nie bede, bo w moim jest juz pusto...
i tez czasem patrze a tam kobiety po 40tce z 4tym dzieckiem, jedna z blizniakami a ma chyba 41 czy 42, okragle brzuchy, zero problemu z ciaza, w pelnej formie, biegaja za starszakami...
a ja mloda, wychuchana, kontrolowane wszystko po ciezkiej ciazy z P. i co? i jajko... chwile nasze szczescie trwalo!
ale sie nie poddaje
bo wiem ze BARDZIEJ NIZ BARDZO chcemy tego dziecka po prostu czekam na "nasz" czas :)

mama : uwielbiam zuzinkowe oczka :) domiego zreszta tez :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry