Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
MARY-BETH- częśc słodziaku zapracowany-jak tam kochana bo Ty chyba owulacyjne testy miałaś robić...robiłaś???wyszły????

Fuks!Z wiekiem chodzilo o moje skierowanie na badania prenatalne. Z synkiem i tak i nie. Nie wiem co o tym myslec poki co. Jak na razie szok minal. Przeszukalam internet. Wychodzi, ze bez echa sie nie obejdzie, ale nie wiem co robic, zeby waga urodzeniowa byla w normie. Poza tym to moze byc cos groznego albo nic lub jakas *******ka. A moj gin ma czas dla mnie dopiero za tydzien... Ja i tak jutro bed tam napierac. Przeciez mnie nie wyrzuci
A , że zamot jestem straszny to juz chyba wszyscy na wątku wiedzą ;-) Właśnie Ci pokazuje język do laptopa , amcham nim jak szalona krowa - widzisz ?????????? hahahahahhahahahahaha
jak ktoś ze znajomych zachodzi .... ba !!! gorzej, nawet jak jade autem i widze obce kobity z wózkami albo w ciąży to coś tam sobie psioczę pod nosem - tylko ciiiii, nikomu nic nie mów ...;-)masakra!!!!!!!!!! ja posłuchałam 10 sekund i wyłączyłam bo mi serce pękło:-YouTube - Kanał użytkownika RatujcieSzymona
boże co za matka ;-(
Ja tego nie rozumie... Inne kobiety starają się latami o dziecko a takie matki jak matka szymona jak juz ma soje upragnione dziecko to je katuje bozże :--(
i działaliście 5 dni z rzędu
no to musi sie udać