reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No, pospałam, a teraz jakieś jedzonko... ;-) Ale czarno widzę jutrzejszą pobudkę o 5 i dzień w pracy. Oby szybko zleciał.

Mama - witaj!

Mlodamamusia - hej! :-) Super, że Rafałek fika! :-)

Gumisia - bardzo mi przykro z powodu @ i problemów z jajkiem... Tulę!

reklama
tak mamitka, po 11 dniach opoznienia i wielu nadziejach niestety przylazla @ z zapaleniem jajnikow :(
myslalam ze wino zrelaksuje, a tu polecial potok lez, nawet nie wiem czemu, maz ma mecz siedze sama i plausiam,

tule mocno .... bedzie dobrze zobaczysz !!!! a listopadowek malo racja , ale moze to dlatego , ze ten miesiac taki ponury ?? glowa do gory :)

Mama a dziekuje juz lepiej :)
a suwaczki juz masz :)
moj tez czasami szaleje i co jakis czas jest tyg. do przodu :/ chcialam go skasowac , ale jakos nie moge ...

Jos widzialam foty , rewelka !!! Poldus jest cudny :)

hehhe wiecie co ja teraz z mezem rozmyslamy czy nie odpuscic miesiac bo tak to malenstwo z konca roku bedzie:) ale ja mowie co ma byc to bedzie, my w sumie to na spontana, ja testow nie robie tempki nie mierze, i tak zostanie bo inaczej bym zeswirowala, jeszcze jakies dwa tygodnie sa na listopadowki, wiec dziewczyny trzymam kciuki dla tych ktore sa przed testowaniem :)

ASIONEK- tak,juz sie pokazały suwaczki-ich szczęście:) a jakie fotki Jos widziałaś ??gdzie ???:)

GUMISIA- no ja i testy robiłam i monitoring miałam,i tesy robiłam i obserwacja cyklu i własnie zaświrować idzie jak tak długo nie wychodzi i dlatego teraz wszystko zaprzestałam:)

MLODA- ucałuje Zuze ,ale to jutro bo dziś już maluchy śpią :)

MARY-BETH- częśc słodziaku zapracowany-jak tam kochana bo Ty chyba owulacyjne testy miałaś robić...robiłaś???wyszły????

Czesc dziewczyny. Jak mija dzien? Ladne sloneczko dzis tu bylo, cieplutko. Ktos pytal sie ile mam lat. Chyba AGAPA. Mam 29, wiec to nie przez wiek. eh

mloda mnie juz kciuki nie pomoga :P dobra dziewczyny dzisiaj dzien kobiet, alko, i jakies lakocie na czekolade i czipsy mnie ciagnie, od jutra dieta, zero slodkiego smazonego i duzo ruchu a co jak zaciaze to jakos musze wygladac dla zyczliwych :P heheh

hej
dziewczyny powtarzam sie ale nie moge tego przezyc normalnie , u nas dzis 16 stopni w cieniu a wsloncu pewbnie jakies 19-20 chodzilismy w sweterku, do domu zladowalismy godzine temu :)
jaka dawka energii dla synka i dla mnie (!!!), wkoncu przyszla wiosna! w glwoie tez od razu lepiej ;)

mama : jak fajnie ze jestes!

asionek : hej i dziekuje
to i reszcie pochwale sie moim odwaznym synusiem mamusi :)

mama a tu sa juz foteczki, o takie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Mama dobrze dobrze to jutro ucałuj ;-) nie zapomnij :-)

kochane ide na tv na nowy serial :-) bede tak zarkać kątem oka ;-) :-)

Jos przekochany Polduś ;** :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry