reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
tak mamitka, po 11 dniach opoznienia i wielu nadziejach niestety przylazla @ z zapaleniem jajnikow :(
myslalam ze wino zrelaksuje, a tu polecial potok lez, nawet nie wiem czemu, maz ma mecz siedze sama i plausiam,

reklama
Gumisia- TULE ,KURKA SIWA...JESZCZE ZAPALENIE SIE PRZYPLATAŁO...;/

Mloda- CZEŚĆ mamuśka-jak tam synek -fika???:)

RURKA- &&& zeby nie przyszła :)

ASIONEK- cześć :) jak tam u Ciebie samopoczucie ???
kurcze-ustawiłam teraz suwaczki i nie wiem czemu nadal ich nie widać:(
w sygnaturze mam a pod postami nie widać..no nic.może jutro sie pokażą :)

dzieci wykąpane ,teraz bajka i zaraz spać-rumiane są po tym rowerze ,ze aż miło :)

Gumisia- JEŚLI NIE MA LISTY TO PEWNIE SIĘ JĄ STWORZY:)) co to dla nas :)

no listopad nie był zbyt laskawy...

ja za chwilę do Ciebie dołączę ,ale z piwkiem :)

ja jakas slaba glowe ostatnio mam :)
nniom ja bedetestowac w okolicach 20 kwietnia chyba ze wczesniej przyjdzie @ lekarz zaproponowal ze jak chce moge przychodzi poobserwowac cykl, jakby sie cos dzialo, ale ten cykl jeszcze zobacze co i jak moze sie samo wszystko ureguluje mamitka a wy kiedy zaczynacie jakies dzialania?

Gumisia-skorzystaj z możliwości monitoringu cyklu-może Tobie pomoże,ja miałam monitoring przy Clo..
a działania zaczniemy po nastepnej @ czyli w kwietniu bo na koniec marca mam termin @...

ale już bez liczenia dni bedzie,tak poprostu -rekreacyjnie :)))))))moze tak sie uda :)

MŁODA- niech fika Rafcio na zdrowie-przynajmniej spokojniejsza jesteś
a dzieci............Zuza jak pisałam ma 1 ząbka mniej-dzis Jej wypadł w przedszkolu a Domi przeszczesliwy bo w koncu na rowerze moze jezdzić :)))))))

reklama
Mama kochane te twoje dzieciaczki ;-) biedna Zuza przekaż jej od ciotki ze nowy ząbek wyrośnie :-)

No fika fika Rafałek nie raz widze albo nóżke albo rączke ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry