reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam sie jakies nowosci ??
rureczka jak fasolke jest nie jest??
ja melduje ze dostalam prezent w postaci nowego cyklu @ mnie zalewa, noc okropna zwijalam sie z bolu jajnika, wiec od razu do lekarza, stan zapalny i wsio jasne ...

reklama
gumisia bardzo mi przykro, ze az tak Ci dokucza ten malpiszon wredny... wrrr... A Rurka kaze nam znow czekac do

srody. @ do niej nie przylazla wiec zaciskamy &&&&&&.

heheh rureczka to ma nerwy no, ale nie dziwie sie jej, mnie tej cierpliwosci brakuje wiec narazie musze znosic rozczarowania, no nic dzisiaj wieczorem winko peknie napewno :)

Mi ból brzucha minął,za to ''topię się'' w śluzie,piękny jest owulacyjny:) I jeść mi się chce bez przerwy
Męża wezmę w obroty znowu,tym razem z okazji dnia kobiet:)
Mam nadzieję,że pod koniec miesiąca na teście ciążowym będę miała 2 wielkie krechy,takie same jak wczoraj na teście owulacyjnym.
Życzenia takowe wysyłam też pozostałym staraczkom:)
Idę poleżeć godzinkę,Nina ogląda bajki to przytulę się do nie i zasnę:)

heheh rureczka to ma nerwy no, ale nie dziwie sie jej, mnie tej cierpliwosci brakuje wiec narazie musze znosic rozczarowania, no nic dzisiaj wieczorem winko peknie napewno :)

Rurka silna jest,pewnie boi się rozczarowania dlatego czeka.Trzymam za nią &&&:)
Gumisia ja też lampeczkę wina wychylę później,na zdrowie:)Współczuję bóli:(

Cześć!

Ja już po spotkaniu. :eek::oo: Ciężko mi dzień mija! :eek::no::unsure: Do tego moje przeziębienie się tylko rozkręca, a w brzuchu coś się dzieje - mam okrutny nadmiar stresu dziś chyba... :eek::oo2:

Duszek - gratulacje!!! Wspaniała wieść!

Rurka - jak tam u Ciebie?

Oliwka - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za udane staranka!

I dla wszystkich potrzebujących: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jestem normalnie jakaś nieprzytomna dziś, a jutro pobudka o 5 i do pracy, więc muszę się położyć na poobiednią drzemkę. Miłego popołudnia! :happy:

no woidzisz duszku - a Ty sie poddawać chciałaś ;-), a tu taka piękna wiadomość :-D

oliwka - no ja mam dzis dopiero 9d.c. i tez się topię, u mnie to nowosc, bo przez ostatnie pół roku była totalna susza:baffled:, dwa dni temu kłuł mnie jajnik, chyba będę miała szybciej owulke w tym miesiącu , u nas jeszcze działan nie było, ze względu na moje dolegliowsci jelitoe, ale dzis nie odpuszcze o nie !!!!!!!!! :-D

mary - witaj w klubie przeziębionych :)

gumisia - to zdrówko,;-) aj juz dziś do obiadu z mamą winko pociągnęłam , znaczy się lampkę ... z okazji naszego babskiego święta

pok- zapomniałam co Ci miałam napisac :-D

maran - czesc , całuski dla majki od e-cioci :):tak:

sol- ja juz na temat marca się wypowiadac nie będę , pisałam juz wczesniej, że jakiś niefajny mi sie wydaje .... przykro mi z powodu kłopotów lodówkowo-finansowych

mamusia wracaj do nas .... bo mi sie juz płakać chce ...:-(

rurencja - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Cześć lejdis:-Dnie było mnie trochę bo taka pogoda,ze korzystam na maxa-spacery,rowery z dziećmi,hulajnogi i inne sprzęty powyciągane i dajemy czadu:-D:-D:-D
mam nadzieje,ze wiosna nie zawróci i dojdzie w końcu do nas:tak:

Palmeko- kochana moja,jestem nie smuć sie -tak tęskniłas???????miło mi-jak u Ciebie sprawy??

czy mamy jekieś nowe fasolki lub groszki????:-D:-D:-D:-D

nie nadrobie nie ma szans-teraz Tom z dziecmi na rowerach to mam chwilę,ale już sie ściemnia to pewnie zaraz wrócą..

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry