reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
duszek gratulacje:-)
pok ale tajemnicza jestes
co tam paulinko?
bylam na malych zakupach , a tak konkretnie poplacic rachunki i kupic cos dla siostry corci...nie moglam sie zdecydowac bo miejwiecej wiec co maja( wiekszosc rzeczy po Iwci)i kupilam sliczny rozowy kocyk
sol to wykop tego lenia:-)

jetsem i ja :)

podczytuje sobie historie forumowe na temat tesciowa-synowa :) hehehehe
tak sie nabuzowalam ze nie potrzebuje kawy :)

duszek : GRATKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

pok... ??????? gadaj co tam!

sol to masz tak jak ja, bardziej poczytuje niz pisze od wczoraj hehe.

duszek to gratuluje!

pok mam nadzieje ze wszystko wporzadku

wiolka hej!

Duszku gratulacje!!! :-D Ale superowo, pierwsza listopadówka :-)

WitajSOL czy dostałaś wczoraj moją wiadomość z danymi do suwaczka? Bo miałam prośbę żebym mogła dołączyć do testujących, chyba że lista zamknięta ;-)

A ja dalej borykam się z tym Sprzedającym, po moim wczorajszym tel. utworzył etykietę w UPS ale w firmie mi pow., że to nie wiąże się z zamówieniem kuriera i paczka nie została do nich przekazana. On mi wpiera że kurier był wczoraj i zabrał paczkę, a w UPS, że jak etykieta została utworzona o 15.38 to niemożliwe ze kurier u niego wczoraj był. Już gadałam z kolegą policjantem, mam jeszcze z nim korespondować, a jak to nic nie da, to końcem przyszłego tyg. złożyć doniesienie. Mam już dość tej rozgrywki.:angry::baffled:

Hej Wiola i Lazurowe i Gosiane :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej :-)

Ja na chwile powiedziec ze dostalam @ ten cykl trwal 26dni a poprzedni 41 wiec wszystko mam rozlegulowane,ale nie zalamuje sie tylko bedziemy probowac dalej...

Ostatnio mam malo czasu na bb wszystko robie w biegu,a jak znajde chwile czasu to podczytuje was ;-)

Duszku ja tez po cichu gratuluje...

Hej Edytko przykro mi, że @ przylazła, ale fajnie, że podchodzisz do tego z założeniem, że dalej próbujecie :-)

Pisałam do Mamy, macie od niej wszystkie pozdrowienia :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej kochane! Trochę kiepsko się czuję i dlatego się nie udzielam. Ale dziś ciut lepiej, więc wpadłam się przywitać.

Pszczółko hejka! Jak u Ciebie??? A czemu mamy nie ma na BB??

No i więcej nie napiszę, bo właśnie Maciuś się obudził :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry