P
Pszczółka27
Gość
Hej Maju a co Ci dokucza, mdłości? Tęskniłam za Tobą. U mnie wszytsko dobrze :-) A Mama korzysta ze słoneczka razem z dziećmi :-) i odpoczywa :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Melduję z rana, że małpiszona brak!
Beta <0.100mlU/ml[/QUOTE]hmmm , a jaka mialas bete , bo nie doczytalam ??
test moze wyjsc pozytywny jak masz owu lub jestes w ciazy
dzialaj w takim razie !! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
no to witam i ja właśnie szok mi minął ... zrobiłam test w 27 dc i to o 12 stej ....( byłam z mężulkiem na zakupach no i test zakupiłam razem z nową bluzką ot taki drobiazg na dzień kobiet ,,, ) no i test ma dwie krechy ......... , na razie nie skaczę z radości bo to jest cień ale widać co nie co . niezły prezent . nowa praca , szkoła i ciąża ..... nieżle co .
Hej :-)
Ja na chwile powiedziec ze dostalam @ ten cykl trwal 26dni a poprzedni 41 wiec wszystko mam rozlegulowane,ale nie zalamuje sie tylko bedziemy probowac dalej...
Ostatnio mam malo czasu na bb wszystko robie w biegu,a jak znajde chwile czasu to podczytuje was ;-)
Duszku ja tez po cichu gratuluje...
najpierw lapek, teraz lodówka - żyć mi się odechciewa a dopiero się miesiąc zaczął a my juz 3 tysiaki w plery
żyć się odechciewa :-(