reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Maju a co Ci dokucza, mdłości? Tęskniłam za Tobą. U mnie wszytsko dobrze :-) A Mama korzysta ze słoneczka razem z dziećmi :-) i odpoczywa :-)

reklama
Pszczółko mdłości, ooooogromna senność, kołotanie serca i nastroje - generalnie nie chce mi się z łóżka wychodzić. A słoneczko dobre dla każdego z nas :) Buziak!!!!!!!!!

Dzięki Jos! I buziaczki, bo już uciekam :))))

Najadłam się imbiru i chyba naprawdę pomaga hehe ;))))

Korzystajcie ze słoneczka kochane!!!!

witam sie i ja :)

Melduję z rana, że małpiszona brak!

super &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

hmmm , a jaka mialas bete , bo nie doczytalam ??
test moze wyjsc pozytywny jak masz owu lub jestes w ciazy :)
dzialaj w takim razie !! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Beta <0.100mlU/ml[/QUOTE]

kurcze to niezle z ta owulka , dobrze , ze testa zrobilas ;))

no to witam i ja właśnie szok mi minął ... zrobiłam test w 27 dc i to o 12 stej ....( byłam z mężulkiem na zakupach no i test zakupiłam razem z nową bluzką ot taki drobiazg na dzień kobiet ,,, ) no i test ma dwie krechy ......... , na razie nie skaczę z radości bo to jest cień ale widać co nie co . niezły prezent . nowa praca , szkoła i ciąża ..... nieżle co .

ciche gratulacje !!! :)

Hej :-)

Ja na chwile powiedziec ze dostalam @ ten cykl trwal 26dni a poprzedni 41 wiec wszystko mam rozlegulowane,ale nie zalamuje sie tylko bedziemy probowac dalej...

Ostatnio mam malo czasu na bb wszystko robie w biegu,a jak znajde chwile czasu to podczytuje was ;-)

Duszku ja tez po cichu gratuluje...

w koncu sie uda !! musi !! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i <<<<<<<<<<<<<<<<<<<

i dla calej reszty staraczek w naszym dniu <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

lil : wlasnie mam zamiar korzystac ze slonka, idizemy na spoacer+ do bawialni , jets 14 stopni w cieniu a swieci piekne slonce !!! :)

asionek hej :)
jak mija dzien
do wieczora dziewczyny :) papatki!

POPRAWKA ODSWIEZYLAM STRONKE
16 STOPNI W CIENIU
W SLONCU BEDZIE PEWNIE Z 19!!!!
LEEEECEEEEE :)))))))))))))))))))))))))))))))

Pscółka - przepraszam, nie mam głowy od wczoraj a dzisiaj musiałam wezwać faceta do lodówki bo mi się wszystko zepsuło bo mam w niej 17 stopni na plusie :no: najpierw lapek, teraz lodówka - żyć mi się odechciewa a dopiero się miesiąc zaczął a my juz 3 tysiaki w plery :no: żyć się odechciewa :-(

witajcie babeczki i wszystkiego co najlepsze dla nas wszystkich z okazji dnia kobiet zycze

co u nas? różnie, raz lepiej raz gorzej, Maja czasem ma wzdęcia i brzuszek jej wówczas dokucza, po za tym całe dnie na cycusiu by chciała wisieć ma już 5kg bo dzis była połozna ją zważyć wiec rosnie jak na drożdżach... Ala powoli sie nocnikuje, ale bardzo powoli... u nas wirus jelitowy minął oststecznie w poniedzialek wiec mam nadzieje, ze teraz już bedzie tylko lepiej...

przepraszam, ze nie nadrobie wszystkiego co napisalyście, ale z czasem u mnie bardzo różnie i nawet jak już mam troche odpoczynku od dziewczynek to trzeba chate ogarnąc, obiad jakis zrobić i poprasować szmaty wiec i tak ten czas gdzies między palcami ucieka...

reklama
maran dzieki kochana za zyczonka i dla Was kobietki tez wszystkiego dobrego ;)

Dobrze, ze juz wam lepiej, Tobie i Mai. Ucaluj ja od e-ciotki :-)

Wiadomo, ze jak dzidzia malutka w domku to i czasu nie ma za bardzo wolnego, bo

zawsze cos trzeba zrobic. Ja jeszcze poki co mam czas wolny, ale niebawem sie to

zmieni z czego bardzo sie ciesze, aczkolwiek wiem, ze bedzie mi brakowalo rowniez tej

wolnej chwili np. na BB ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry