reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama - hahahahhaha, a ja juz smsa do ciebie stukam hehehehheh, super, że juz jesteś normalnie mam łezki w oczach ...wiem jakie to wszystko pochrzanione ... ale nie będę tu teraz o tym pisała ... cieszmy się tym co mamy ... luz blus nie ?????? tak w skrócie to rureczka jeszcze nie dostała @ , a duszkowi wyszły II krechy na teście :) A mnie dzis brzuszek nie boli i obżeram się jak szalona, za wszystkie czasy. byłam dziś u irydolog(jakas medycyna chińska czy coś-kobita czyta z oka ) no i powiedziałą mi, ze mam nerwice wegetatywną czy coś takego i że mam podrazniony żołądek,a el to na tle nerwowym, kurde czarownica jakś czy co ???????? albo akurat jej się udało trafić ...
Super, że spędzacie czas rodzinnie ... Oj mamitko, tak bym chciała żeby nam się udało, ja juz trzumam kciuki za siebie i za
Ciebie - taaaaaakie grubaśneeeeee &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ide się kąpać, będę wieczorkiem :)

Ostatnia edycja:
reklama
Gumisia- CZEŚĆ kochana:) a samopoczucie...ogólnie dobre a staraczkowe nędzne-wiesz-13 miesiąc starań to już masakra wiec w marcu protest i nie ma seksu

i całe szczęscie bo już mam dośc -jakkolwiek to brzmi :)

PALEMKA- dziękuje za &&&&&&&& i za streszczenie:tak::-)
no to RURKA- masa &&&&&&& dla Ciebie ,może jednak nie wszystko stracone:tak:;-);-)

Duszek a Tobie szczęściaro gratki-chociaż jedna co na listopad pójdzie;-)

a Ty widze walczysz z tym brzuszkiem Twoim -mam nadzieje,ze bedzie coraz lepiej i wkońcu przestanie Cie boleć..idz wykąp sie i wracaj pachnąca:-D:-D:-D

tak mnie długo nie bylo ,ze mi amba wciela suwaczki:szok::szok:widzicie moje suwaczki???bo ja nie widzę swoich a Wasze tak:baffled:

Zuza poszła do przedszkola z kompletem ząbków a odebrałam Ją z 1 mniej:)))ruszał Jej sie od kilku dni i przy obiedzie Jej wypadł-dolna jedynka:))moje dziecko dojrzewa :)) pewnie zaraz @ dostanie :)))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
hehe mamita nie dziwie sie, ja sie boje jak to u nas teraz bedzie po zapaleniu jajnikow, i to juz moje drugie, a najgorsze to ze z ruguly owulacje mam z prawego jajnika i zapalenia tez z prawego :(
a co tam biore winko i ide sie relaksowac, wolno mi :)
do jutra kochane :*

Gumisia- CZYLI DO CIEBIE PRZYLAZŁA @?? jak tak to pewnie,ze Ci wolno-ja teraz piwkuje wieczorami :))))))))patologie walę :))

RURKA- czyli jutro test ???

Palemka a co do wczorajszej rozmowy to próbowałaś kropli:Iberogast i ewentualnie tabletki:
Vegantalgin H?

Pscółka - przepraszam, nie mam głowy od wczoraj a dzisiaj musiałam wezwać faceta do lodówki bo mi się wszystko zepsuło bo mam w niej 17 stopni na plusie :no: najpierw lapek, teraz lodówka - żyć mi się odechciewa a dopiero się miesiąc zaczął a my juz 3 tysiaki w plery :no: żyć się odechciewa :-(

wspolczuje :( nie
smuc sie bedzie lepiej !!!

witam sie jakies nowosci ??
rureczka jak fasolke jest nie jest??
ja melduje ze dostalam prezent w postaci nowego cyklu @ mnie zalewa, noc okropna zwijalam sie z bolu jajnika, wiec od razu do lekarza, stan zapalny i wsio jasne ...

to mocne &&&&&&&&&&&&&&&&&& za nastepny cykl , a teraz sobie pokorzystaj ;))

Mama witaj :) ja nie widze twoic suwaczkow ...

reklama
no kochane jestem po praktyce ;-)
normalnie nic mi sie nie chce a oczka to same mi sie zamykają :-)

Duszek
cichutkie gratulacje ;**
Oliwkakarolinka życze Ci tych II kreseczek ;-)

Mama no nareścieee jesteśś !!!;*** :-) ;-) ;-) :-) :-) :-) ;-);-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry