mama - hahahahhaha, a ja juz smsa do ciebie stukam hehehehheh, super, że juz jesteś normalnie mam łezki w oczach ...wiem jakie to wszystko pochrzanione ... ale nie będę tu teraz o tym pisała ... cieszmy się tym co mamy ... luz blus nie ?????? tak w skrócie to rureczka jeszcze nie dostała @ , a duszkowi wyszły II krechy na teście
A mnie dzis brzuszek nie boli i obżeram się jak szalona, za wszystkie czasy. byłam dziś u irydolog(jakas medycyna chińska czy coś-kobita czyta z oka ) no i powiedziałą mi, ze mam nerwice wegetatywną czy coś takego i że mam podrazniony żołądek,a el to na tle nerwowym, kurde czarownica jakś czy co ???????? albo akurat jej się udało trafić ...
Super, że spędzacie czas rodzinnie ... Oj mamitko, tak bym chciała żeby nam się udało, ja juz trzumam kciuki za siebie i za
Ciebie - taaaaaakie grubaśneeeeee &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ide się kąpać, będę wieczorkiem
Super, że spędzacie czas rodzinnie ... Oj mamitko, tak bym chciała żeby nam się udało, ja juz trzumam kciuki za siebie i za
Ciebie - taaaaaakie grubaśneeeeee &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ide się kąpać, będę wieczorkiem
Ostatnia edycja:

:-)

najpierw lapek, teraz lodówka - żyć mi się odechciewa a dopiero się miesiąc zaczął a my juz 3 tysiaki w plery